Скравена се разграничи от жалбата срещу вписването на Гонзо

Президентът на клуба действал еднолично
9 апр 2024 10:52, Петър Бойчев
6
Скравена се разграничи от жалбата срещу вписването на Гонзо
Снимка БГНЕС
Официалната Facebook страница на ФК Скравена излезе с позиция, в която се разграничава от подадената жалба от името на клуба срещу вписването на Георги Иванов като президент на БФС. От Скравена твърдят, че жалбата е еднолично действие на президента на клуба.

Вчера Софийски градски съд обяви, че спира вписването на Иванов и новия Изпълнителен комитет на БФС заради жалба срещу решенията от извънредния конгрес, подадена от аматьорския Скравена.

"Привет на футболната общественост в с. Скравена.

Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - г-н Петков. След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков.

В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай, че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена", се казва в позицията на Фейсбук страницата на клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: жалбаскравенагонзо
Още от Спорт
Изгониха Роналдо за сбиване с противник
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Този го познавам. Много умен човек. Личи му по физиономията. Преди да стане футболист беше интелектуалец :)))
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До като Пеевски е на свобода ще ви провокира с престъпленията си
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не стига, че търпим двамата управляващи от МИР вече трети мандат, а сега трябва да търпим и подмазването на управляващия ФК Скравена към Лечо и Костадинов. Сега тази ceлянuн да се оправя - деянието му е за наказателна отговорност - употреба на служебен пост за извършване на умишлена фалшификация.
3
2
 
4
 
! Отговори
United преди 3 седмици
Гонзалдо президент!
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Президентът е женчо, а хората в клуба са мъжки момчета и подкрепят Гонзо мъжкаря.
1
13
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 седмици
Някой хитрец е шеф на Скравена.Надушил е точният ход да приветствува няколко стотин хилядарки . А и е прав ,защото дори и Гонзо да не е шеф на БФС,все някой друг от ромската мафия на Стоичков ще е. Бербатов също е ром.