Въпреки заплахите: УЕФА няма да отменя мачове от Шампионската лига

Тази вечер започват четвъртфиналите в турнира
6
Въпреки заплахите: УЕФА няма да отменя мачове от Шампионската лига
Снимка: БГНЕС

Европейската футболна федерация (УЕФА) е наясно със заплахите от терористични атаки по време на четвъртфиналните мачове от Шампионската лига, но няма намерение да отменя двубоите, съобщиха за агенция ТАСС от пресслужбата на централата.

Още по темата
По-рано испанският вестник "Марка" информира, че терористичната групировка "Ислямска държава" заплаши с атаки на всички стадиони, на които ще се проведат първите среши от четвъртфиналите в Шампионската лига.

"УЕФА е наясно с предполагаеми терористични заплахи във връзка с мачовете от Шампионската лига тази седмица и е в тесен контакт с властите на съответните места. Очаква се всички мачове да продължат по график и с подходящи мерки за сигурност", коментираха от УЕФА.

Тази вечер в испанската столица Мадрид предстои двубоят Реал Мадрид - Манчестър Сити, а в Лондон ще се играе срещата Арсенал - Байерн Мюнхен.

В сряда Атлетико Мадрид ще бъде домакин на Борусия Дортмунд, а Пари Сен Жермен посреща Барселона в Париж.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Спорт
Рафаел Надал се връща на корта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 седмици
До 3. Живея във Франция. Франция е б..а..Р..д..а..К.. от Иберийски тип,в който последното нещо,което може да се срещне е чист етнически европеец. Ченгетата ...повечето ченгета тук са от РОМСКИ ПРОИЗХОД ,а тия които слагат бомбите са роми. Приятна вечер.
5
0
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 седмици
И мен кой дявол ме накара да напиша този коментар? Добър дявол ще да е.Така. Футболът в Европа престана да съществува точно тогава,когато може би най-достойният истински Европейски футболист преустанови своята кариера в тотално Арабизираният ,Турцизираният и Латиноамериканизираният класически Европейски футбол.Имам предвид Бекъм. Я нека някой ми каже защо трябва да се притеснявам от ислямистки бомби? Ами да слагат бомби! На стадионите няма европейци,а араби! Да си се гърмят! Все ми е тая!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Въпрос Няма нищо да думне, щото заплахите си ги пишат сами срещу себе си. Шизофрения заради пари от реклама и цъканки по разни сайтчета за повече информация. Ако все пак нещо гръмне, то славната френска полиция и спец. службите, ще се окаже, че са били точно там /хи-хи/. Както опитът за преврат в Германия, нали се сещате? Дезинформация, а пък на читателя нищо няма да му стане от една повече.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е много ясно. Това да не е пропадналата колхозническа държава къде там всичко живо от службите е мъртво пияно и некадърно
2
2
 
1
 
! Отговори
Въпрос преди 2 седмици
А ако думне, какво ще правим после? Не че няколко хиляди футболни фенове са голяма загуба, даже без тях ще е по-добре. Въпреки това, ще трябва да отговорим някакси от кумова срама, а това значи да плащаме още и още за оръжия.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия като Путин ербап, не вярват.После ще искат да ходим на митинги и шествия срещу тероризма из Париж, потънал в ислямски ф....и.