ФК Скравена оттегли жалбата срещу Гонзо

Срещу избора му обаче има още една - от Балкан 1952 (Варвара)
14 апр 2024 12:53, Петър Бойчев
4
ФК Скравена оттегли жалбата срещу Гонзо
Снимка БГНЕС

Играещият в софийската четвърта лига футболен отбор на Скравена от едноименното село в Ботевградска община е оттеглил жалбата си срещу вписването на президента на БФС Георги Иванов, става ясно от публикация в социалните мрежи. Там от Скравена обясняват, че решението е взето по време на заседание на Управителния съвет.

"След проведена среща между членовете на управителния съвет на ФК Скравена по повод възникналите разногласия в отбора с подадената жалба от президента на клуба г-н Петко Петков за оспорване легитимността за избор на президент на БФС, беше взето единодушно решение жалбата да бъде оттеглена. На 12.04.2024 взетото решение вече е факт. ФК Скравена пожелава успех на новоизбраното ръководство на БФС!", се казва в съобщението на клуба.

На 9-и април се оказа, че председателят на клуба Петко Петков е депозирал жалба срещу резултатите от Конгреса за избор на президент на футболния съюз. Оказа се, че той е видял нарушения, за които не искаше да влезе в детайли, но е бил описал в писмото и новото ръководство на БФС не можеше да бъде вписано в търговския регистър.

Срещу избора на Георги Иванов обаче има още една жалба, която също е от аматьорски клуб. Преди няколко дни такова писмо депозира и Балкан 1952 (Варвара), който се състезава в областната група на Пазарджик. Балканци издигнаха за кандидат-президент бившия вратар Георги Градев, а сега са внесли и протест против резултатите от 15 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
мики преди 2 седмици
Гонзак, поглеждал ли си се в огледалото? От къде го вадиш това самочувствие?? От интелекта си? От външния си вид? От футболните умения и "успехи" (изгонен от всякъде в чужбина и то от средни отборчета, все пак е лесно да ти свирят дузпи в уевски и да ги вкарваш...)? На всичкото отгоре и скачаш по мъжки на запалянковци, които ти казват истината в очите? Гонзак.....всички знаем, че те сложиха да продължиш далаверите на старите и да подготвиш почвата за малката перука!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гонзо, обещал си да включиш в корупцията чичо Ицо.Скоро ще почне да те плюе, защото си мъжкар и няма да се дадеш на един неандертал.
2
1
 
4
 
! Отговори
Кметът преди 2 седмици
По-добре да бяха избрали някой старшина да управлява футбола, отколкото корумпиран и неграмотен ***.
1
2
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
Борислав Михайлов беше некадърен алкохолик,но поне имаше килийно образование, а този "хубавец" няма нужното образование, а ще ръководи хора и средства за милиони лева.НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!