Кристъл Палас шокира Ливърпул на "Анфийлд"

Червените с грешна стъпка в преследване на титлата
14 апр 2024 18:19, Александър Попов
6
Кристъл Палас шокира Ливърпул на "Анфийлд"
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Отборът на Ливърпул допусна грешка в битката за титлата в Англия с Манчестър Сити и Арсенал, след като загуби от Кристъл Палас у дома с 0:1 в мач от 32-ия кръг на Висшата лига.

До преди една седмица "червените" водеха еднолично в класирането, но миналата неделя те направиха равенство с големия съперник Манчестър Юнайтед, а днес бяха шокирани от "орлите" на "Анфийлд". Между тези двама Ливърпул бе разбит с 3:0 у дома от Аталанта в мач от четвъртфиналите на Лига Европа, като по този начин мечтата на феновете за няколко трофея в прощалния сезон на мениджъра Юрген Клоп изглежда взе по-малко вероятна.

Срещу Палас играчите на Ливърпул доминираха, но направиха няколко сериозни пропуска и бяха наказани с гол на Еберечи Езе, паднал още в 14-та минута. Макар че имаха толкова много време да търсят обрат, мърсисайдци така и не успяха да пробият отбраната на съперника.

По този начин Ливърпул вече изостава с две точки от Манчестър Сити, докато Арсенал има равен актив с "червените" преди своето домакинство на Астън Вила по-късно днес.

В друг мач от следобеда Фулъм победи Уест Хям с 2:0 като гост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ливърпулКристъл Палас
Още от Спорт
Съвети как да намираме топ оферти от казината в България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КП шокира Пуул, Фулъм У Хям, а Вила Арсенал. В западния език "curva" е извивка, завой, а при нас е прието друго обяснение. Има виц за Иванчо, дето баща му го учил, че не се казва нае..ал, а изненадал. Ставало дума, че бика изненадал черната крава, като пак нае..ал бялата крава. В Англия това е съвсем нормално, аз още 1968 г. се отказах да играя ТОТО 1. Радвайте се на пролетта, най-хубавият сезон, време на чистота и позитивност.
4
0
 
4
 
! Отговори
Бая преди 2 седмици
Бая народ изгърмеа финансово таз неделя на острова.
3
2
 
3
 
! Отговори
Антифен преди 2 седмици
Това е английският футбол - психарски, тотаджийски футбол. Последният може да победи първия и то на негов терен. Търчат някакви пееедали напред-назад, пък каквото стане.
2
2
 
1
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 седмици
кАпейки от този мач изкарах едни 1000лв с които всъщност си избих снощната поредна пиянска нощ!Черпа ви по една виртуална водка савой:):):)Иначе гледайте снимките от THE ONE ако искате във фейса!Батко ви *** е най най най хубавия и най пияния със синята риза Armani:):):)
1
2
 
1
 
! Отговори
... преди 2 седмици
hm.....