Кметът на Цар Калоян си поръча джип "Шевролет"

Ахмед Реджебов ще смени стария си служебен автомобил
53
Кметът на Цар Калоян си поръча джип "Шевролет"
Новото возило на кмета на Цар Калоян ще изглежда така. Снимка: Булфото

Кметът на разградската община Цар Калоян - Ахмед Реджебов, си поръча джип „Шевролет“ чрез търг.

Луксозното возило трябва да смени стария служебен автомобил на градоначалника на общината, която пострада от поройните дъждове през август 2007.

„Колата е за г-н Ахмед Реджебов. Ще я купуваме на лизинг“, потвърди Илия Илиев от общинската управа в градчето пред БГНЕС.

Според него нямало нищо лошо в това кметът да се вози в нов джип.

Базовата цена на новия автомобил започва от 46 000 лв.

Лизингът е за срок от 24 месеца, като община Цар Калоян първоначално може да си позволи да плати само 30 процента от цената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
az преди 15 години
Пращайте пак SMS за да купимте и на зам. кмета
11
0
 
1
 
! Отговори
Ivo-DE преди 15 години
Ясно защо от всеки дъжд се прави бедствие. Но докато има наивници, които да "помагат" пострадалите така ще е. Затова не се връзвам на такива неща.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ами какво да се прави-които е "хапнал кокала" няма морал-нито турчин,нито ***,нито българина.Какво да се каже за този ***-рязана карагия,*** на меди Доганеску,пичлеме ниедно,-тои коли и беси в този град.Всичко е зарито с кал,тои се качил на джип.Еи това е вече връх на цинизма.Ама кои ти го гледа-Ахвед Доганеску-земи купева по Черноморието,хареми и вилаети строи подс носа на ДАНС,МАНС,ЖАНС и др.такива,развява си коня и "онажда" и българки и туркини-че тои ли да му направи забележка.Миналата година като ходиха с кадъната Емел-лично този кмет му прави метани-чмак кръста си секна след това
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
turcite v turcia!!!
8
0
 
1
 
! Отговори
Mehmed -Turciq-dospa преди 15 години
stiga ste pluvali kmeta glupaci!!! stanete i vie kmetove i karaite!4oveka e kmet na cqla ob6tina!!! trqbva da ima predstavitelni funkcii!!! i mu e nujna tazi kola! kato doide investitur s jigulito li da go vozi?!!!! Nikoi ni6to ne kaza na kmeta na Varna, 4e kara pora4kov mercedes za 200000 evra?! za6toto e bulgarin, stane li vapros za tur4in propi6tqvate mAHALATA, NESRETNICI!!!!
7
0
 
1
 
! Отговори
Peev преди 15 години
Така това е доказателство,че в България няма морал.НЕдейте да се делим на българи,турци,***.Всяко стадо си има ***!!!В Цар Калоян пострадаха етнически турци.Кметът им е от техния етнос,но вместо да си купи една Лада Нива,която ще му свърши повече работа заради стабилното си окачване си купува глезотийки,а съгражданите му се мъчат.Така е и в много родопски села,в Източна Стара Планина,сред помашките общности.Хората гладуват и живеят в бедност,а Дпс само ги лъже.Та ке е и при нас.Да идва юни месец и най накрая никога повече червени ДПС-НДСВ-БСП на власт!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
та там колко пари са утекли за бедствия и аварии то не беха джипове то не беше чудо
5
0
 
1
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
аууууу а да не говорим за ем. етем щото тва е вече ..... бедствия и аварии
4
0
 
1
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Народа остана без покрив над главата, жертви се дадоха,а сега с парите за възстановяване може би ще се купи джип...На гол тумбак чифте пищови.Брейййййййй, то бива бива наглост и дебелоочие, но тия от ДПС се оляха.Просто знаят, че още няколко месеца никой няма да им потърси сметка.И влачат като за последно.Няма да ме учуди, на края на мандата си този джип да го бракува и купи по цени на старо желязо кмета.За такива-уаз или газела, с двойно предаване и твърди ресьори, и да си плащат сами консумативите и ремонта.Както останалите граждани.Сещам се за поговорката:"Дай на простия мъж власт,а на простата жена пари и гледай сеир!!!".
3
0
 
1
 
! Отговори
ТЕОЛОГ преди 15 години
АБЕ ОКРАДОХТЕ ПАРИТЕ ОТПУСНАТИ НА ХОРАТА ПОСТРАДАЛИ ОТ НАВОДНЕНИЕТО , А СЕГА И ОБЩИНСКИ ПАРИ ХАРЧИТЕ ! ДА МУ СЕ НАМАЖЕ ДЖИПА СЪС СВИНСКА МАС И КРЪВ ОТ ЗАКЛАНО КОЛЕДНО ПРАСЕ !
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Джип за 46 000 лева, базова цена, за такава бедна община. Какъв лукс, какви други добри неща могат да се напрвавят с тези пари.
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мазният *** как се е наял само