Кметът на Раднево почина по време на снимките на "Сървайвър"

Причина за смъртта е масиран инфаркт
30 май 2009 22:40,
122
Кметът на Раднево почина по време на снимките на "Сървайвър"
Снимка: БГНЕС

Кметът на Раднево Нончо Воденичаров почина на филипински остров по време на снимките на "Сървайвър".

Причина за смъртта е масиран инфаркт, съобщиха близките му.

Нончо Воденичаров беше кмет на Раднево втори мандат.

Роден е на 6 ноември 1955 година.

Известен е със своя авантюристичен дух.

Като млад е бил каскадьор в много филми, а като по-възрастен стана певец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Мара преди 15 години
*** глава затрива, казано е от умни хора
40
0
 
0
 
! Отговори
Burgas4o преди 15 години
Много ми е чудно те в Сървайвър-а не са ли му искали медицинско за сърце ,за кръвно и тн. И тоя Нончо Воденичаров като е имал здравен проблем къде е тръгнал по разни острови да се мъчи. Да почива в мир .
39
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
li4no go poznavah mnogo dobre ne trqbva6e edin tolkova dobar 4ovek da si otide po tozi na4in ako prodaljava da go ima tova nerazumno sastezanie 6te ima i drugi nelepi jertvi dano da go sprat po navremei da ne si IGRAQT sas jivota na horata
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лошо направо ужаст. До там ли стигнахме хора да умират в името на светия рейтинг както обичат да казват от господари на ефира. Няма такава държава просто като България по света. Дори в третия свят! НЯМА!
37
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
Спрете го тоя "Сървайвър",щом се ръководи от печалбари ! ! ! Аман от шефове на реалита ,които искат лесни пари за сметка на нечие здраве и живот ! ! ! Защо трябваше човек да умира за да се усетят и да престанат да се гаврят със българите?
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Спрете го тоя "Сървайвър",щом се ръководи от печалбари ! ! ! Аман от шефове на реалита ,които искат лесни пари за сметка на нечие здраве и живот ! ! ! Почивай в мир,Нончо....
35
0
 
0
 
! Отговори
Dimitar преди 15 години
Noncho beshe lachezaren i vinagi usmihnat chovek,chovek za primer. Leka mu prast!
34
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 15 години
Е прекалиха вече. Щом почнаха и хора да убиват в тия риалита значи наиситна се чувстват безнаказани. Нямат срам. Ама то така е и автобусите ни са такива и телевизиите ни и всичко! Жалко.Мир на праха му.
33
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 15 години
Бог да го прости човека!!!...Дали е вследствие на играта или просто чиста случайност - дано се разбере някога!Но има някои неща, които трябва да се знаят: Бях част от екипа на един от сезоните на Сървайвър. Когато пристигнахме на място се оказа, че основната част от задължителните ваксини не са направени на НИКОГО - нито участници, нито екип. По време на снимките продуцентите не спазваха дневните порциони храна на участниците така, както са дадени по Библията на формата (медицински изчислен минимум), а сами преценяваха по колко им се полага. Смятаха, че ако държат участниците гладни и на ръба на силите им, ще се създадат по-големи интриги и ще е по-добре за самите снимки. Преди и след игри докторите "преглеждаха" племената и даваха на човек примерно по две шайби ананас. Сега разбирам, че е било жив късмет, че тогава не стана някой сакатлък. Участниците наистина гладуваха и всичко си беше чист експеримент и непремерен риск от страна на продуцентите... Когато се прибрахме в България няколко човека лежаха седмици наред в инфекциозното. Разходите по лечението си ги поеха хората, а не БТВ или Евтим Милошев.Кой каквото иска да мисли, но предварителната организация е слаба и риск за здравето и сигурността на хората има!
32
0
 
0
 
! Отговори
Стига вече.... преди 15 години
Мир на праха му! Но в този случаий просто никой не е виновен. Участниците в риалити формата са наясно с опасностите и здравословните проблеми, които могат да ги сполетят по време на снимките! И и имено поради това те подписват договор. В случая нито Нончо Воденичаров, нито Бтв или който и да било са виновни за случилата се трагедия. Просто съдба....... Почивай в мир Нончо!
31
0
 
0
 
! Отговори
t преди 15 години
Господине/Госпожо, ще ви кажа само две неща:1. Научете се да пишете правилно на Български език и тогава си давайте мнението на подобно място.2. Не ви ли е срам (поне малко) в статия за такова нещо да изливате толкова помия. Дори едно "поклон пред паметта му" или "бог да го прости" да бяхте написал. Но не - не трябва да се изпуска случай да се оплюе някой (който и да е). Срам ме е от такива като вас. Интересно как бихте се почувствал, ако починалия беше ваш близък или приятел. Дали, ако прочетете такова нещо, свързано със смъртта му нямаше да ви заболи още повече?Пак ще повторя - срам ме е от такива като вас. Мир на праха на човека, дано почива в мир. Съболезнования на близките и приятелите му.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко за човека.Не мога да разбера защо на такива трудни "състезания"пробват своите възможности хора на такава възраст.С повечето от "задачите"не успяват къде,къде по младите.
29
0
 
0
 
! Отговори
Раднево преди 15 години
Този човек направи много за нас!!! Вечно ще си в нашите сърца! ПОКЛОН!!! ;(;(;(;(;(
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко,че Нончо Воденичаров си отиде от този свят като жертва на Сървайвър....лека му пръст на този добър човек...
27
0
 
0
 
! Отговори
Александър Колев Три преди 15 години
Градушка бие слънце пече ,аз съм си братче курназ момче.Така пееше човекът и всеки се радваше .И сега още се въртят песни на вече загиналия нелепо човек.Съболезнования и аплаус за таланта на човека.
26
0
 
0
 
! Отговори
Диляна преди 15 години
ПОКЛОН!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
wader преди 15 години
Е крайно време е да ги спрат всичките тия реалити тъпотии. То бива алчност, ама чак пък толкова...
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
taq pysta izmislena slava i lakomiq za stotinki, kolko glavi 6e zatrie o6te...nikoi ne si vze i poyka pokrai detenceto , koeto se obesi...igraeiki si na strah ili kva pomiq dryga be6e tam....nqkoi ne6to 4yva li kak se DARQVAT parite ot vip brother-a?
23
0
 
0
 
! Отговори
Помашки Българин преди 15 години
Прав си. Забележи, че само тук можем да прочетем за този злощастен случай. Нито в Дневник, нито другаде се пише...Опитват се да потулят случая...
22
0
 
0
 
! Отговори
;llll преди 15 години
Няма такива мародери като БТВ! Сигурно в момента се чудят как да замажат нещата та никой да не може да ги хване какви са свършили. Нищо чудно да се опитват да убедят и участниците да продължат снимките Да не говорим че крият и се опитват да си спасят . Просто не знам как може текова нещо. Трифонов колкото и да го мразя щото е нагъл и ***, ама в такава ситуация на момента щеше да реагира(пъров нямаше да допусне подобно нещо) и второ на момента прекратява всичко. А тези такава помия ше се излее върху тях и накрая нищо чудно участниците да го отнесат. Сигурно в момента всички връзки на телевизията са задвижите- Никито Василев, ндсв и всичко за да попречи на бъдещето разследване и да се замаскират следите. Пак се прочухме. Нещо чудно и по cnn да не дадат. Големи ***. Ама рано или късно трябваше да се случи. Дано е един вид катарзис и да се прекрати с глупостите и отговорните си получат заслуженото. В тоя случай ЗАТВОР!