Раднево в 5-дневен траур заради кмета си, загинал в "Сървайвър"

Тялото на Нончо Воденичаров ще бъде транспортирано до България в сряда
1 юни 2009 12:16,
31
Раднево в 5-дневен траур заради кмета си, загинал в "Сървайвър"
Снимка: БГНЕС

Общинският съвет на град Раднево обяви петдневен траур в града до петък заради смъртта на кмета на общината Нончо Воденичаров.

Той почина в събота на филипински остров по време на участието си в четвъртия сезон на състезанието „Сървайвър”.

Извършената аутопсия на Воденичаров е доказала, че причината за смъртта му е масиран инфаркт, съобщиха от bTV.

От медицинския екип на шоуто са посочили, че доктор Николай Нейков и доктор Женевиев Го (филипинската лекарка в екипа) са се борили за живота на починалия в продължение на около 15 минути.

По последни данни тялото на починалия се очаква да бъде транспортирано към България в сряда.

Освен кмет, Нончо Воденичаров беше президент на футболния отбор „Миньор” – Раднево, участвал е в много български игрални филми, сред които „Време разделно” и „Хан Аспарух”. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна до Донка преди 14 години
Аман от кухи *** и *** коментари Лека му пръст на човека а лекаря го позновам лично и за твое разочарование не е връзкар нито некомпетентен и защо не отидеш да го поиташ какво точно е специализирал?????
28
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 14 години
Иначе, да почива в мир човека!
27
0
 
0
 
! Отговори
1234 преди 14 години
Абсолютно съм съгласна с 26! Какво ви е виновно предаването? Изобщо не ме интересува кой, колко пари ще вземе. На мен ми харесва и ще кандидатствам за него, ако ще и на 60г. да стана. Който е отишъл там, сам да си е правил сметката. И..., ако не ме лъже паметта, все участник подписва договор и едва ли в него липсва клауза за подобни инциденти. Отивайки на острова, сам си слагаш главата в торбата. Никой не ти е виновен. Хората са направили каквото могат. Нека се докаже съдебно, ако не е така.
26
0
 
0
 
! Отговори
pl преди 14 години
И защо пък да го спират??? Не е виновно предаването! Я стига сте си търсили на кого да си го изкарате!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 14 години
Мисля същото,което е написала 15. Доника : "Предаването трябва да бъде спряно. И да се проведе разследване защо се е стигнало до тук. Нали всички са били изключително здрави? Инфаркт без причина не се получава. Просто прегледите не са били достатъчно преицзни. А и много се съмнявам в способностите на лекаря в предаването- каква ли му е била спеицалността? Едва ли е бил реаниматор. А и кой нормален доктор с подобна специалност ще замине на такова участие? Тук се е вредил някой връзкар със специалност, която не се връзва с нуждите- я спортна медицина, я кожни болести или нещо подобно, но не и спешна медицина. Опровергайте ме ако можете. Трябва да има съд за продуцентите и изплащане на компенсации на блозките на починалия. И предаването да бъде забранено. "От БТВ карат участници да подписват договори над 100 страници,така че сигурно са си " вързали гащите" . Спрете това безумно убийствено предаване Сървайвър ! ! ! Аман от печалбари продуценти ,искащи лесни пари за сметка на нечие здраве и живот ! ! ! Ако случайно излъчат записите от този сезон,ще го гледам през сълзи,мислейки си за нелепата смърт на Нончо Воденичаров,а алчните продуценти сигурно ще си мислят само за едно-за *** рейтинг !
24
0
 
0
 
! Отговори
Версии преди 14 години
нончо е заминал с притеснения за сърцето си на острова - 24rodopi.com
23
0
 
0
 
! Отговори
Дорина преди 14 години
Няма как да те е впечатлил, защото Нончо е бил каскадьор от специализираната каскадьорска група към студио "Бояна", която е съществувала навремето. Сбогом, Нончо! Липсваш ни. Ти беше истински и наистина стойностен човек.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нончо не е участвал като актиор във всички тези филми, а като КАСКАДИОР ! Не сте го виждали на екран!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лека му пръст на Нончо, беше страхотен човек... Не е ли малко комерсиално да обявят по бтв, че другите участици са "в добро физичвско и психическо здраве" и предаването продължава....... Реитингите са повече от човешкия живот...
20
0
 
0
 
! Отговори
Момичето преди 14 години
Доника, това, че няма причина а инфаркта не е чудно!! Не се случва за първи път... Преди 3 години, мой много близък приятел, който завинаги остана на 21, почина от масивен инфаркт!!! Момче в цветущо здраве, без някога да е палил цигара, само бира пиеше... Просто си отиде за 30 мин, без каквато и да е възможност за помощ! Така, че стига сте плюли лекаря, предаването, органиразията и прочие. Трудно е да се приеме, от опит знам, но понякога хората просто си отиват, БЕЗ ПРИЧИНА!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бог да го прости Нончо!Сега ще видите какво ще направи БТВ - ще излъчи смъртта му в предаването!Сигурен съм че ще го направят заради скапания рейтинг и безумно многото пари които ще вземат от реклама във въпросната вечер.
18
0
 
0
 
! Отговори
дени преди 14 години
Определено това не е Нончо Воденичаров във "Време разделно", но както и да е, това не е важното в случая. Изглеждаше ми много свестен човек на мен лично. Лека му пръст!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
12 Не е той не, гршиш
16
0
 
0
 
! Отговори
М. Миков преди 14 години
Траур не траур, пак ще пием и ще празнуваме.
15
0
 
0
 
! Отговори
Доника преди 14 години
Предаването трябва да бъде спряно. И да се проведе разследване защо се е стигнало до тук. Нали всички са били изключително здрави? Инфаркт без причина не се получава. Просто прегледите не са били достатъчно преицзни. А и много се съмнявам в способностите на лекаря в предаването- каква ли му е била спеицалността? Едва ли е бил реаниматор. А и кой нормален доктор с подобна специалност ще замине на такова участие? Тук се е вредил някой връзкар със специалност, която не се връзва с нуждите- я спортна медицина, я кожни болести или нещо подобно, но не и спешна медицина. Опровергайте ме ако можете. Трябва да има съд за продуцентите и изплащане на компенсации на блозките на починалия. И предаването да бъде забранено.
14
0
 
0
 
! Отговори
aninimen преди 14 години
bog da go prosti
13
0
 
0
 
! Отговори
predator преди 14 години
Слаба ракия излезе тоя кмет. Ако беше отишъл бат' Бойко щеше да ги попилее всичките.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя дето се жени гледай на 20-тата секунда ще се появи. http://vbox7.com/play:0d7d2837
11
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
leka mu prast
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Припомнете ми кой е героят му във Време разделно просто не си спомням