Защо гласувахме за вас? Господ да ви убие!

Роми на бунт в Бургас, хвърлят камъни срещу кмет и полиция
8 сеп 2009 09:52,
368
Защо гласувахме за вас? Господ да ви убие!
Снимка: Булфото

 

Стотици роми препречиха пътя на багерите в бургаския квартал "Горно Езерово".

Наложи се намесата на полицията, за да се освободи пътят на машините.

Стигна се и до сблъсъци, за момента няма данни за пострадали.

Мургавите ни събратя са замеряли с камъни служителите на реда, съобщава БТА.

Един от ромските лидери Румен Чолаков съобщи, че полицията е налетяла да бие няколко мъже, които се спречкали с униформените.

"На мястото е истинска суматоха заради страха и негодуванието на ромските фамилии", каза той.

В квартала пристигна и кметът Димитър Николов, който също бе посрещнат с камъни и викове: "Защо гласувахме за вас? Господ да ви убие!".

Още по темата

Фирмата, която трябва да събори незаконните 17 постройки, е "Благоустройствени строежи".

Ромите твърдят, че ако бъдат съборени къщите, няма да има къде да живеят.

Засега е съборена само една от незаконните постройки.

Късно снощи бургаските роми заплашиха, че ще се погребат живи, ако бутнат бараките им.

Точно преди една година багери сринаха няколко бараки в гетото в "Горно Езерово", но след това ромите с подръчни средства отново ги издигнаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
0
 
0
 
! Отговори
Вапцаров преди 14 години
Категорично съм против използване на *** срещу ***. Много бързо умират , миришат и е скъпо. Предложете нещо бавно. Искам да се наслаждавам и да си го заснема на клипче. В 21 век сме все пак.
265
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да ги закарат в Турция, мамка им ***
264
0
 
0
 
! Отговори
do ЧЕНГЕНЕ ТУРК преди 14 години
какъв алах бе ***, ти знаеш ли изобщо какво означава това, *** не вярвате в нищо защото не сте образовани в нищо, вярвате само в едно - НЯКОЙ ДА ВИ ДАВА НА ВАС! седи си в *** и си трай миризлив *** черен!
263
0
 
0
 
! Отговори
Fantomas преди 14 години
Да им посрои законни техният лидер , нали той държал всичко в България(включае и моя ***).По каменоломните мамицата им недъгава.
262
0
 
0
 
! Отговори
Che преди 14 години
През 1980 година използването на *** срещу мирно население е забранен с конвенция на съвета на ООН. САЩ не се присъединява към това решение
261
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 14 години
Кво бъдеще искаш да имаш като си по зле и от *** бе? Виж се ве кратун, ти неможеш и да пишеш, за кое бъдеще ми говориш? Единственото нещо което може да стане и се надявам лично, е да изперка някой с власт и да в избие или тактически по законен начин да ви го набие отзад. Това е въпрос на време вярвай ми.
260
0
 
0
 
! Отговори
Cheguevara преди 14 години
*** се използва в авиационни бомби, снаряди, в преносими или механизирани огнемети и запалителни патрони, за поражение на жива сила, техника и създаване на пожари. За първи път се използва от САЩ във Втората световна война от 1942 година, във войната против Корея 19501953, и особено широко се използва от САЩ във войната във Виетнам 19641973 година. Използван е и в Ирак през 2005.През 1980 година използването на *** срещу мирно население е забранен с конвенция на съвета на ООН. САЩ не
259
0
 
0
 
! Отговори
Вапцаров преди 14 години
Най-красивият и изящен танц, който съм виждал - танцът на багерите. За целта са нужни 5 багера, разположени шахматно, които започват да се въртят като дервиши. Около тях тях кръжи цистрна с нафта и майчински им пълни резервоарите. По малките им братя - булдозерите заравняват след тях. Самолет от селскостопанската авиация разпръсква бяла вар за дезинфекция. От високоговорител звучи Вапцаров: Ти помниш ли морето и машините и трюмовете, пълни с лепкав мрак? ...
258
0
 
0
 
! Отговори
до256 преди 14 години
Ще ни критикуват от европа заради вредните емисии във въздуха.
257
0
 
0
 
! Отговори
до ром преди 14 години
Ама вземете всички идете до ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ заедно ДПС и БСП с еднопосочен билет да си ви защитават правата там,само дето не ви щат защото сте гадна миризлива ***.
256
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** и брикет еквивалентно ли е? ако е така-дайте да осигурим топливо за зимата. или пък то,горивото,няма да е екологично чисто,че ще е от смрадливи ***?
255
0
 
0
 
! Отговори
ЧЕНГЕНЕ ТУРК преди 14 години
пиша до славяните-татари - вие сте в историята вече - бъудещето е на нас-турците и ромите тюрки. Няма я мама Руска да ви спаси пак - мамини убавици български.
254
0
 
0
 
! Отговори
до 246 преди 14 години
А като свършите с трамбоването ние ще минеме да асвалтираме , че знае ли човек какво ще поникне там дето са заровени *** мръсни.
253
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 14 години
Ей *** май си си забравил бананите от дървото. Ти знайш ли за тия 10 години дето викаш, колко бой ще изядеш? Много повече от този дето си изял досега.
252
0
 
0
 
! Отговори
Бой по кратуната преди 14 години
Ченгене (по)турк - след 10 години ще се ни завладяли, а след 10 години и 2 месеца ще се чудите какъв да го ядете, на какъв да се греете и темподобни битовизми, че сега е лесно - знае се кой плаща сметката, ама тогава?!?
251
0
 
0
 
! Отговори
rom преди 14 години
Nie 6te sezirame HELZINSKIQ KOMITET na gruboto pogazvane na na6ite prava.DPS i BSP 6te ni podkrepqt sre6tu rasistkite deistviq na pravitelstvoto!
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Решението е свободно носене на оръжие, и когато *** реши да се движи из града или селото да го прави на зиг-заг,пълзешком бягайки.
249
0
 
0
 
! Отговори
Niko преди 14 години
Е ся е момента бат Бойко да упраи нещата :)
248
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хубавия *** е само умрелия ***. Затова палете всички багери и газете,газете,газете,докато се напълни с хубави ***.
247
0
 
0
 
! Отговори
А как преди 14 години
Петам онова същество-ченгене турк,как ще управляват тази страна(като я завладеят),като са *** като налъми и неграмотни ***