Фандъкова поема кметското кормило на София

ГЕРБ и Синята коалиция застават зад номинацията й
17 сеп 2009 07:18,
100
Фандъкова поема кметското кормило на София
Снимка: БГНЕС

 

След седмица на слухове и догадки единственото спрягано име за кандидат на кмет на ГЕРБ за София – Йорданка Фандъкова, се оказва вярното предположение.

Министърката на образованието Йорданка Фандъкова е номинацията на столичната организация на ГЕРБ за столичен кмет.

Очаква се кандидатурата й да бъде официално издигната на партийно събрание довечера.

Че Фандъкова ще е вероятният кандидат-кмет на ГЕРБ, говори и фактът, че от Синята коалиция са готови да я подкрепят за стола на Московска №33.

Условието, което десните поставят, е да имат двама зам.-кметове.

В момента в Столичната община са вакантни местата с ресори транспорт и образование, тъй като предишните им титуляри – Александър Цветков и самата Фандъкова, станаха министри.

Със сигурност настоящият и.д. кмет на София Минко Герджиков щял да остане отговорник по финансовите въпроси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Магаръц,ръц-пръц!Ти ли нещо каза,или кофа дрънна!?....
97
0
 
1
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Не си прав колега!Щом си от ГЕРБ трябва да гласуваш за Кака Данче.Задължително.Какъв е тоя разнобой?Не се цепи от колектива.....
96
0
 
1
 
! Отговори
West city преди 14 години
Ти ще бъдеш министър на това, ти министър на другото, а не ти ще бъдеш кандидат за кмет на София.
95
0
 
1
 
! Отговори
Мария Никопол преди 14 години
ТИ СИ ЕДИН ЖАЛЪК ЧОВЕК! ДА МРАЗИШ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА (1 МИЛ.). НАПРАВО... НЯМАМ ДУМИ. ЗАРАДИ ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБ ПАДНАХМЕ 500 ГОДИН ПОД ТУРСКО РОБСТВО И ТАКЪв КАТО ТЕБ ПРЕДАДЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ. ЕДНО Е ДА НЕ ХАРЕСВАШ ГРАДА, ДРУГО Е ДА МРАЗИШ СВОИ СЪНАРОДНИЦИ. ЗАРАДИ ТАКИВА МОРАЛНИ *** КАТО ТЕБ ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ И СЕ СПАСЯВАТ КОЙ КАКТО МОЖЕ - КОЙ В ИСПАНИЯ, КОЙ В САЩ, КОЙ ДРУГАДЕ. БОГ ДОСТАТЪЧНО ТЕ Е НАКАЗАЛ. ХОРА КАТО ТЕБ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ!
94
0
 
1
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Към 86Евалла, Ивелине, за умния анализ и точните квалификации!
93
0
 
1
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Има май нещо мужду тия двамата, а? ;--)Ми оная, банкерката, няма ли да му издере кожата на бая ви Бойко?...
92
0
 
1
 
! Отговори
Пешо Секирата преди 14 години
Фандъкова не пуска фандък никому!
91
0
 
1
 
! Отговори
Гогата преди 14 години
Ужас!!!! Боце осъзнаи се увреме!
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Към ДНЕС.БГУважаеми Редактори,Много моля да бъдете коректни и да не предоставяте заблуждаващи или подтикващи читателя заглавия. Аз не зная г-жа Фандъкова да е поела вече "кметското кормило", става въпрос единствено за кандидатура, а вие я лансирате, сякаш тя вече е спечелила. Изключително некоректно и подвеждащо читателя.
89
0
 
1
 
! Отговори
ranarsa преди 14 години
Какво падение за СДС!Няма потенциал за собсвен кандидат-кмет!А иначе Фандъкова откъдето и да я погледнеш нестава за министър,камо ли за кмет.Нали бате каза,че кметът на София е по-важен от министър.
88
0
 
1
 
! Отговори
Пламен Йовчев преди 14 години
ами те сините от край време са си били мазници. Те продадоха бъдещето на България за жълти стотинки. Спомнете си ония еврейски *** Филип Димитров, който подари властта на *** при това доброволно
87
0
 
1
 
! Отговори
Ваня преди 14 години
Тия пък сините не си намериха кмет ами само се мазнотят и правят пиар на гърба на друга партия. Хайде кой гласува за тези ***
86
0
 
1
 
! Отговори
Ивелин преди 14 години
Прав си, само че *** са не само софиянци а и вие провансалците. Кой избра Бойко за премиер. То преди това и за кмет пак вие го избрахте, тъй като сте наводнили София и неграмотните ви отрочета от Студентски град, в болшинството си малолетни курвета и пияндета с промити мозъци.
85
0
 
1
 
! Отговори
Магаръц преди 14 години
Сега сте в еуфория и магаре да сложите, тия *** софиянци ще го изберат!!!Нали видяхте какви магарици за Оправление на България избраха...????А най-големия *** ще е, ако новата кметица или магарица от ГЕРБ вземе заслужено поста и започне по инерция да вади далаверите на предшественика си!
84
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 14 години
на мен пък Данчето си ми харесва...даже ако мога ще си я барна за гадже..пък вие ми завиждайте че ще си лягам с кемта на София,хаха
83
0
 
1
 
! Отговори
gando преди 14 години
Аз съм от ГЕРБ и няма да гласувам за тази. Само си спомнете кой се занимаваше със софтуера за детцките градини и какво се случи и кой взе комисионните и тн. В конкурса имаше 1 фирма, Цената беше в пъти завишена. 2 поредни години се бъгна софтуера. В министерството всички и се били качили на главата и нямала авторитет, а като кмет ли ще има ? Дано да се появи някой свестен кандидат, че иначе няма за кой да се гласува.
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И кои са тея политици дето са ти дали Лебенсраум и затова си гласувал за тях, че не се сещам за български такива. А ако са немски значи си немец вече, и то най-вероятно от турски пройзход като гледам Що не пробваш в някой гастарбайтерски форум да ръсиш мъдрости ? Да го видим Лебенсраума ти докъде го е докарал след гласуването.
81
0
 
1
 
! Отговори
Не съм заспал преди 14 години
Фандъкова нищо няма да поеме - тя е просто послушна пионка, Царят-Господарят е друг. Същата работа като с Медведев в Русия.
80
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 14 години
Фандъкова е една тесногръда заспала овца. Въобще не я виждам като кметица. Иначе за послушна марионетка става. Може би именно в това си качество е нужна на Господаря Бо Бо.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
може би си върши работата ,но да вземе да говори по-стегнато а тя като говори стене все едно че и е вътре