ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно

Дарението се разпределя в Сливен, Котел и Градец
Обновена: 2 фев 2011 19:30 | 2 фев 2011 19:30,
142
ГЕРБ дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно
Снимка: Булфото

Един тон картофи и голямо количество брашно дари на Ромската младежка организация в Сливен Областното ръководство на ГЕРБ .

Хранителни продукти получиха семейства, чийто деца са включени в проект за образователна интеграция и учат в смесени паралелки в Сливен, както и деца, които показват добър успех и се интегрират успешно в училище.

Критерият за разпределение на дарението е определен от Ромската младежка организация.  

Ръководителят на организацията Стела Костова благодари специално на областния координатор на ГЕРБ Сливен Десислава Танева, за подкрепата на процесите по обществена, социална и образователна интеграция на ромската общност, като припомни, че това е второто дарение, което получават от ГЕРБ Сливен.

Освен в Сливен, картофи и брашно ще получат и ромите от Котел и Градец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
24
 
! Отговори
marketing-colleg преди 13 години
Браво на ГЕРБ - дали това е грижа за бъдещите гласове?
27
2
 
16
 
! Отговори
до фена преди 13 години
Не е така братле. Като им свърши мандата или като свършат парите за крадене ще си бият камшика в чужбина. Както фердинанд след като докарал 2 нац. катастрофи си бил камшика, както внукът му си би камшика така и те ше го направят :)
26
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
BRAVO BE TAKA TRIABVA
25
1
 
25
 
! Отговори
фена преди 13 години
нека да ги хранятслед 20 години ще заживеят с *** като равни братя в гетототогава едва ли ще останат българи в странатас каквито се събереш,такъв ставаш
24
21
 
4
 
! Отговори
Шу - шу преди 13 години
Аз се радвам когато чуя че се помага на ***. Защо да не се радвам?__________________________________________________________________
23
5
 
28
 
! Отговори
21 преди 13 години
Нормално. Отрано се грижат за електората си, че иначе ще бъдат изметени. 800 хил. *** плюс 60 хил. милиционери по три (милиционерските семейства), плюс още толкова пенсионирана милиционерска сбирщина със семките си. Това е целия електорат на гробарската комунистическа фракция. А за останалите - огромни данъци, огромни цени на горива и енергийни ресурси и бачкане до смърт, а тя кога ще дойде е въпрос на късмет, щото и здравеопазване няма. Египтяните ще се освободят овцете в БГ едва ли.
22
3
 
33
 
! Отговори
отличник преди 13 години
Сестра ми е отличничка, баща ми получава 420 лева заплата.Платихме 160 лева ток за декември, платихме си и водата, хвърляме си *** в контейнера.До сега не сме крали от никой.Къде са ни брашното и картофите???
21
2
 
28
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
ИЗВРАЩЕНИЕ!
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Започва се!Парите от контрабандата отсега се харчат за купуване на гласове и евтин популизъм.
19
4
 
29
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ГРОБ ГО Е ТОТАЛНО ЗАКЪСАЛ.
18
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това как се викаше??? ААА чакай! Купуване на *** гласове! направо ми се драифа вече...
17
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз също искам картофи - учил съм и ги заслужавам !!!ДОРИ и данъците си плащам. (сарказъм)...Да му се невиди извратената държава ..
16
2
 
34
 
! Отговори
Joe преди 13 години
Нямаше да е лошо в брашното да има и малко добавка за стерилитет !
15
2
 
29
 
! Отговори
koko преди 13 години
Сега брашното и картофите ще бъдат продадени а парите отново ще гушнат ромските лидери. Подобни организации трябва да се проверяват от НАП не с хеликоптер а с багер.
14
5
 
19
 
! Отговори
АТЛАНТИК преди 13 години
Всичко е манипулация от Цветан Цветанов.Изводи от така създалата се обстановка до момента:1. Ако са излезли СРС от МВР без тяхно знание - значи нямаме министър, който да упражнява контрол и там е разграден двор. Всеки може да си подслушва всеки и да си разнася СРС и да ги продава...2. Цветанов знае но мълчи като оня от село Антон и отрича да е знаел за СРС - това показва че неговите подчинени могат да си подслушват и без подписа на министъра. Пак лош контрол от министъра...3. СРС не са правени от МВР, някъде в страната от някого си - това е най-лошия вариант. Това показва че нямаме МВР и всеки може да си прави в държавата каквото иска и МВР да не опазва националната сигурност. Извода пак е срещу министъра, не може да се прави с опазването на националната сигурност.4.МВР използва СРС за натрупване на компромати срещу политически и държавни служители и ги къта за "черни" дни и да изнудва. Нищо чудно Цецко да е знаел и да не е докладвал на Бойко с цел да го държи изкъсо и да не го притиска. Милиционерски номера, Бойко не е от тях той е пожарникар. Но го е предал някой който му има зъб от МВР...И ПРИ ЧЕТИРИТЕ СЛУЧАЯ ПЪТЯ Е САМО ЕДИН - ОСТАВКА ИЛИ УВОЛНЕНИЕ И ДА ХОДИ ДА СИ ГЛЕДА ПЕНСИЯТА..
13
6
 
34
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Купуване на гласове законно.Позор Оставка,Тикво.
12
6
 
28
 
! Отговори
mangal преди 13 години
не разбрах какво общо има Гоце със целувката на *** *** от Герберасите?Иначе браво на гъзоблизците пак се активизират и днес картофки утре директно парици.
11
4
 
34
 
! Отговори
нло преди 13 години
ТАКА СЕ КОПУВАТ ИЗБИРАТЕЛИ.ГЕРБ СЕ ОЛИВА ПОСТОЯННО ВЕЧЕ .
10
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От нас само взимат, а на *** само дават. Атака мъчли. Евакуацията е единственото спасение
9
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм съгласен така. Предпочитам да живея с роми, отколкото с гнусни комунисти. Пожелавам на всички гладни комунисти да пукнат от глад тази зима. АМИН!