Сипете ми за левче, моля!?

Тръгва протест срещу високите цени на горивата
Обновена: 13 мар 2011 07:46 | 13 мар 2011 07:45, Екип на Dnes.bg
457

 

Над 20 000 души в цялата страна се очаква де се включат в гражданския протест срещу високите цени на горивата, обявиха координаторите на протеста.

Той ще започне 13,00 часа в цялата страна.

Още по темата

Преди два дни правителството възложи на трима министри – на финансите, на икономиката и на транспорта, да извършат анализ и да предложат действия, които да сведат до минимум негативното влияние от увеличените цени на горивата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още по темата: протестгорива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
434
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
moje da iskame evropeiski zaplati i rabotni mesta
433
0
 
1
 
! Отговори
Бивш бензинджия преди 13 години
Повечето бензинови колонки в България а и в целия свят не гарантират точностпод два литра.Протестиращите са се минали като са си сипвали стотинки.За да стане протест трябва поне две седмици никой да не си сипва гориво но това няма как да стане.
432
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смешен протест. Един ден ще зареждате за по петдест стотинки или левче, както там сте решили, а цяла седмица ще пълните резевоарите... На кого точно ще го накривите?
431
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много сте ми интересни. Принципно не следя цените на горивата, но коментари от типа "не може да струва, колкото еди-къде-си, защото не взимаме такива заплати" ме изумяват. Нали се сещате, че тези цени не се формират по личните ви възможности, а по световния пазар. Това гориво не го вадите от двора си, в България нямаме петролни залежи. Какво искате? Спрете да пушите примерно и ще имате пари за говриво, или ходете пеш. Какво повече да кажа? Не ви харесва, само че държавата не може да определя цената на бензина. Ако го донасят в България за 2 долара за литър, не може да искате да ви го продават за 1, нали?
430
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гаднярите трабвя да се тормозят!Защото така ЕРП-тата казват че работят на загуба, още ВИК, мобилните, БТК, Здравната каса, банките, социалното министерство ....Няма нищо по-лесно от това, да докажеш че работиш на загуба. Особено в България! Особено ако от това "доказателство" ще те оставят още повече да забогатееш.
429
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И ся като изтормозихте няколко бензинджии и касиерки,к'во спечелихте?Лукойл се *** и свали цените ли?Оня ден Златев разправяше че ще го духаме,щото и така Нефтохима бачкал на загуба.Демек не само няма да намалим цените,а ще ги издуем.А ЕС никога няма да разреши понижаване на акциза или ДДС-то.Пазарна икономика братче,неолиберализъм.
428
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички *** които сравянват горивото с кока кола или дават съвети да не караш кола 1 месец защо не се замислят че горивата имат пряка връзка с цените на всички останали стоки. Освен това проблема на тази скапана държава не е само в горивата а в това че българина е *** понася всеки който дойде да го шиба. С това ваше мислене и робско съзнание до никъде. Скоро и държава може да няма.
427
0
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
До 435 .. Бате, ти да пиеш по 8 литра кола на 100 км ? Къде ми сравняваш горивата с безалкохолните ? Ще те питам , ако имаш всеки ден работа с колата и се налага да минаваш по 50 - 100 км градско , дали ще си на същото мнение .. Не може в България горивата да са на една цена с тези в Австрия .. примерно ... смешно е ! Ние ли сме най-богатите ? П.С. А тея "баровците" повече ги е грижа за лизинга на каляските .. че току виж им вземат количките .. А пъки тя като стои пред кафето не харчи ..
426
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Тотално трябва да се спре производството на автомобили с двигатели с вьтрешно горене. ЧОВЕКО , не разбра ли наѝ-после,че не трябва повеч да се бьрка в недрата на ЗЕМЯТА.
425
1
 
4
 
! Отговори
протест, преди 13 години
до дупка!
424
4
 
11
 
! Отговори
Баровец С Х6 преди 13 години
Вижте в Япония кво стане вие протестирате заради бензина.И Вальо вие е виновен.Е че глупави сте.Не карайте 1 месец кола вместо да дареждате за левче.Щото левече по-левче и стана милион.
423
10
 
2
 
! Отговори
:):) преди 13 години
Ами направете си и вие картел и внасяйте горива, или пък бойкот на горивата и карайте колела ... СВОБОДА братче ... прави каквото си поискаш, но не налагай на другите онова което не желаят ... в този смисъл - никой не ви кара да карате коли, т.е. да ползвате горива
422
1
 
2
 
! Отговори
точното преди 13 години
Вальо Златев винаги е бил с управляващите ,като им финансира ...партиите !И винаги знае на къде духа ...ВЯТЪРЪТ!Тогава ,кой би му направил проверка ,и за това заедно с другите /образувания картел/,си правят каквото си искат!Та това е истината ---всичките ПРАВИТЕЛСТВА се захранват от такива фирми ,и от там заедно с други правят ....ОБРЪЧА ,колко е просто ......Уотсън?
421
13
 
4
 
! Отговори
:):) преди 13 години
Като не ви стигат парите - бачкайте повече, а не се оплаквайте. Не ББ или Златев определят цената на каквато и да било стока, а пазара!!! Що не стачкувате и протестирате за цената на Кока Кола?! Ами литър от нея струва почти колкото литър нафта?! А ходите и се наливате с овкусена вода от която ползата ви е никаква ... Докато за същите пари си купувате литър гориво, който значително улеснява живота ви ...
420
1
 
11
 
! Отговори
HD преди 13 години
Браво на Бай ви Ристо за коментара - само бих добавил, че когато един министър види, че народа не желае да живее по начина, по който управлява, същия трябва да си ходи, щото се вижда, че е неспособен
419
3
 
23
 
! Отговори
Бай ви Ристо преди 13 години
Кой е човека от който зависи цената на бензина от Лукойл- В.Златев....Коя фирма охранява Лукойл- ИПОН.. Кой е собственик на ИПОН- Б.Б... Къде резидира Б.Б когато отиде към морето- в хотела на В.Златев... Приятели ли са двамата- ДА...Има ли коментар от Б.Б за цената на горивата- НЕ....изводите оставям на ВАС!
418
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко ке падне 2011!
417
1
 
19
 
! Отговори
HD преди 13 години
Всички мизерстващи и недоволни от цените сме ***...така ли? Факт ли е, че сме станали по-големи мизерници и бедняци, откакто е на власт богоизбрания Бойко. Ти ако си съгласен да плащаш и по 5 лв за литър бензин и да даваш по 120 лв за ток, аз не съм.
416
20
 
3
 
! Отговори
Ру преди 13 години
А , бе много *** в тия коментари . Видяхте някаква пролука в най - свястното досега правителство и от сега гледате да го бутнете . Да , ама не . Ние внимаваме .
415
9
 
9
 
! Отговори
jako преди 13 години
Това българите не сте като гърците да стачкувате да дупка Робско племе.;))))