Мъж от Стралджа дава покрив на японски зетьове

Двете дъщери на Атанас Балъкчиев са женени за японци
Обновена: 18 мар 2011 20:15 | 18 мар 2011 20:14,
104
Мъж от Стралджа дава покрив на японски зетьове
Диляна с японския си съпруг. Снимка: Официален сайт на община Стралджа

Трагедията, сполетяла Япония след земетресението преди седмица, и последвалите природни катаклизми и аварии в Страната на изгряващото слънце, предизвикаха съчувствието на милиони хора по света.

Стотици българи също са готови да окажат помощ според своите възможности на далечната страна.

Особено чувствителен по темата е Атанас Балъкчиев от Стралжа, баща на две дъщери – Боряна и Диляна. Интересното е, че и двете са омъжени за японци.

Земетресението заварило по-малката Диляна в едно от предградията на Токио, където живее със съпруга си Чихиро Ето.

Дни по-късно семейството се преместило в град Чиба за по-голяма безопасност, но трусовете продължават.

Младите българка и японец работят в американска банка и на този етап не искат да напускат работата си.

Въпреки това бащата вече е отправил покана към семейството да се приберат в Стралджа и е готов да предостави къщата си. Същата оферта има и за по-голямата дъщеря Боряна и мъжа й.

Засега обаче младите хора не желаят да напуснат Япония и вярват, че във възможностите на човек е да победи подобно изпитание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
4
 
! Отговори
Pin преди 13 години
Чета коментарите до тук и се чудя има ли друг народ който така просташки да си мрази страната ?!! ... с реване и оплакване няма никога да се оправите. Я се стегнете и вземете пример от Япония. Там живеят на най-шибаното място на света и без никакви природни богатства са си уредили държавата.
95
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Друго си е дъщерите ти да лапат дребни жълти, ъъъъъ атрибути. Дано не се върнат повече.
94
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Над мен живеят семейство "катъри" - денонощно трполене, държане на безкрайни речи и изтупване на одеалца от прозореца на спалнята ежедневно.Детето им е в Япония. От една седмица в къщи не става за спане. Да вземат да си я прибират и да мирясят. Сутринта в 4.00 ч. се бяха развихрили.
93
0
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
А, бе може и да има такова нещо, като консумиране на абортиран зародиш, нооо... Изродщини има навсякъде, едва ли е масова практика точно в Япония. Явно влиза в сила максимата, прекалено хубаво, не е на хубаво, та за това сега се сещате и за тия гадости, демек... а, бе дайте да не ги прехвалваме японците.
92
1
 
5
 
! Отговори
шуши преди 13 години
А аз го четох някъде.....не си спомням къде.....има поверие който яде човешки зародиш ще се подмлади и други подобни глупости.Позволяват си го най богатите........а бе БОГ знае защо ги наказва......-
91
3
 
5
 
! Отговори
бате Пенко преди 13 години
Момчета, ще ме откажете да ида на ресторант вече? Ще си пазаря от молла? какви ги дрънкате, бе хора? Ако е вярно това си е людоедство? А аз се чудя на ония в Унда дето казват, че президента им бил людоед? Да не сте посмели да искате да ни карат тука такива бежанци, че ще трялбва да ходя с автомат по улиците? Че тия ако ядат хора, не се знае кога ще ни изядат бре? То и авнтомат не дават нашите от МВР? Абе скапана държава станахме - след Иван Шишман, насетне.
90
0
 
4
 
! Отговори
мадафака преди 13 години
до Джоли РоджърАко си със здрави нерви и стомах посети rotten и поразтърси малко, че отдавна го гледах и ще видиш в паницата на дръпнатия крачета, торс, главичка, абе си е...о м.......а. После бях ровил някъде и се оказа, че е снимано в Япония. Абе *** всякакви навсякъде.
89
2
 
2
 
! Отговори
Jolly Roger преди 13 години
Въпрос до мадафака? Това вярно ли е?
88
0
 
5
 
! Отговори
мадафака преди 13 години
Не, че имам нещо против японците, ама що за извратена психика трябва да имаш, че да считаш за голям деликатес сварен абортиран човешки ембрион. И то не 10 седмичен, ами направо оформено дете на около 20 седмици.
87
2
 
2
 
! Отговори
Jolly Roger преди 13 години
Хаха. Баси гордостта ***. Да си женен за Дарт Вейдър. Турчино алкохола е забранен от алах. Сещай се за това преди да пишеш.
86
0
 
4
 
! Отговори
вихърът преди 13 години
ей брикет,що не си го навреш,*** с ***
85
7
 
6
 
! Отговори
негър преди 13 години
Ох тея булки, свикнали само малки *** да ги жулят, как ли ще им дойде аз ако ги опъна
84
7
 
12
 
! Отговори
Стига преди 13 години
Стига с тези Японци. Стига глупости. Японците са противни - един пример, единствената страна която продължава да избива китове, независимо от световната забрана. Даже и руснаците я спазват.Имат цяла флотилия, която избива китове, но са написали на корабите и RESEARCH LAB -- демек за научни цели което е позволено.Това е друга култура, знаете ли как стачкуват -- отиват на работа един час по-рано и пеят тъжни песни да покажат че са недоволни. След това си почват да работят навреме. ЕЕЕ.....
83
7
 
14
 
! Отговори
TURCHIN преди 13 години
BALGARKITE SA STRAHONI NO V BG NQMA MAJE DA GI CENQT DA DARJAT NAJENITE SI I DA SI GI PRISVOQT........ V BG JENITE SE OBIJDAT 4E BILI TAKIVA ONAKIVA... ABE ZA6TO TOGAVA DOPUSKATE DA SE STIGNE DO TOVA POLOJENIE ? NAY GOLQMATA GORDOST ZA MAJA E JENATA DO SEBE SI.
82
3
 
7
 
! Отговори
Sabrax преди 13 години
Единственото по-смешно от тая статия са коментарите под нея!!!!
81
0
 
2
 
! Отговори
xaxxa до 67 преди 13 години
Да... Сигурно обаче баща ти е едно от изключенията или и той е като този описания от тел?
80
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората предпочитат да останат там където земетресенията са ежедневие и има опастност от радиационно заразяване отколкото да дойдат в слънчева и спокойна България. Трябва да сме егати *** за да ги плашим повече от земетресенията и радияцията.
79
3
 
7
 
! Отговори
ванко преди 13 години
"Едно нещо не можах да разбера в тоя живот,защо мама му стара българските мъже умират да се женят за рускини и украинки!хахаххаа
78
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разбира се 4е ще се женят за рускини-то останаха ли питам аз нормални жени?95 процента са ЧАЛГАРКИ-как да живееш до такова ЧУДО?! А и рускините са много по всеотдайни в леглото,а и до голяма степен по секси...
77
4
 
28
 
! Отговори
Deborah преди 13 години
до-Българин 78Българските мъже се женят за рускини и украинки защото са глупави! Това което могат да получат от една рускиня с брак ще го получат и без брак. Заради една чаша мляко, крава не се купува ?