Направи си сам, за да ти е гот

Варненци се хвалят с най-хубавата градинка в града
Обновена: 30 мар 2011 20:48 | 30 мар 2011 20:05, Екип на Dnes.bg
56

На хората от блок 22 във варненския район „Приморски“ им писна да гледат разрухата и мръсотията наоколо и се хванаха на работа.

Резултатът – приятна и чиста градинка пред блока, за която хората казват, че е най-хубавата в морския град. Въпреки че се намират и хора, които да рушат или да крадат, съседите упорито поправят всичко. И гледката е коренно различна от тази от другата страна на блок 22.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пред моя блок простронството е много по- голямо. Има посадени дръвчета и елхички . Има люляк ,който страхотно мирише като цъфне и красиви вечнозелени храсти. Всички е на достатъчно разстояние и наоколо е трева. От общината два- три пъти годишно косят и пръскат против кърлежи и други гадинки.Въпросната градинка за мен е селска простотия! Надали се и пръска защото няма как. Като добавим и кучето скоро ще запищите от бълхи.
35
2
 
2
 
! Отговори
Пак Цвети преди 13 години
А, между другото градинката е поне отпреди 2-3 години, поне там, където е къщичката на джуджето. ;)
34
3
 
2
 
! Отговори
Цвети преди 13 години
Това на истина е най-хубавата градинка във Варна. :) На път ни е към поликлиниката и всеки път я надничаме, когато ходим натам, и всеки път има нещо ново. Най- ни харесва къщичката на джуджето с портичката, пътечката и стихчето от детската приказка. Поздравления към хората, сътворили тази красота! :)
33
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
то и тук от google maps не се виждат хартийки или фасове
32
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тамерете снимки на гугъл от някой европейски град или в САЩ и ще видите хората как си гледат градинките около къщите, че са и без огради! (и никой не краде)и забележете, ще видите ли хвърлена хартийка или фас...
31
3
 
8
 
! Отговори
до 37 преди 13 години
Човече само така, щом не ти харесва, покажи ни твоята дизайнерска градинка.Покажи им как се први, забий ги в *** г_з.Нали това правят повечето от нас, гледат че някои прави нещо и за другите и веднага го правим на луд или му правим мръсно.Само така, смажи ги, *** им запали градинката, хвърли си *** там.Покажи, че си истински българин и унищожи всичко нормално и добро!!! ПРОСОТИЯ ФОРЕВЪР, ЧАЛГА И МАЗНОТИЯ, ИСКАМ СВИНЩИНА...НАПРЕД!
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо,такива злобни коментари има?Вместо да плюете по кучето и керамичните"простотии",снимайте и покажете вашата градинка или двор-може пък наистина да са по-хубави,тогава критикувайте....окото за "красивото"на всеки е различно-важно е,че градинката е чиста иподредена,прекопана и приветлива...кучето е с маркер.. и хората проявявят "обществено мислене"-само лошото виждаме....
29
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на хората от блока.А на тези, които критикуват не им прави чест. Дори и от една седмица да е , какво от това - красивото си е красиво!
28
3
 
19
 
! Отговори
poohy преди 13 години
Браво! Прекрасно!
27
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕ МИ ХАРЕСВА!!!Нито глинените простотии разположени къде ли не , нито лошото оформление ...Отвращава ме ,че гледат улично куче! Това не е човеколюбие! То е пак ничие ! Няма паспорт и платен данък ,както и законен собственник. Заради такива са глутниците от нападащи кучета.Грозна картинка ...
26
3
 
15
 
! Отговори
Васил Петров преди 13 години
Може да си от Варна ама кога си идвал към нас за да видиш откога е градинката?От седмица ми била. Глупусти на таркалета. Може да си идвал и скоро, ама си бил с черните си очила и нищо не си видял.
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАПРАВИ СИ САМ, ЗА ДА НЕ ТИ ГО НАПРАВИ ДРУГ!хахахаа:)))))тъпизмите на журналистите
23
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво!А ние, щото нали сме столичани, и сме все много отворени!Миналия уикенд уж се събрахме да чистим пред блока... няма братче! Ние чистим - от горе летят найлонови торби с ***. Бяхме като на бомбардировка.
22
12
 
0
 
! Отговори
varnenec: преди 13 години
MM birata, naj-dobrata bira...
21
3
 
10
 
! Отговори
от Варна преди 13 години
Това , за да сме точни , е в "Чайка", а като гледам и отзад на блок 22 не е толкова зле...Като се разходите в центъра, например в градинката до Медицинския университет, ще видите на какво се казва "градинка" - счупени пейки, никакви детски занимавки, никаква зелена пло, да не говорим за цветенца, една чешмичка, правена по повод някаква годишнина, но сега безводна и безтръбна, само *** - три големи кофи винаги препълнени и разпилени - а майки с деца - дал Бог !Та така и там е Приморски но в кметството не знаят на кого е градинката !А вместо в този елитен център да има нещо елитно, няма кой да погледне и да направи нещо, кавмо ли да чакат майки, бащи или други да се хванат придошлите от провинцията и напълнили квартала не им е до това !Нали са станали варненци.... Чайка е друго нещо.....нищо,че до малкият параклис все още всичко тъне в кал....и се намира до голям магазин ....
20
2
 
22
 
! Отговори
mikey преди 13 години
Много ви е хубава градинката,да не ви е уроки.И дано някой изперкал *** да не го захапе кучето да сезира РДНСК,че онези *** веднага ще дойдат и ще ви я съборят като незаконен строеж,щото те могат само да събарят.
19
2
 
42
 
! Отговори
Хм преди 13 години
браво на варненци! живи и здрави!
18
29
 
7
 
! Отговори
DaBe преди 13 години
От Варна съм. Това място до миналата седмица беше пълно сметище, чак хората се възмущаваха. 15 години не го погледнаха, сега малко го стегнаха и веднага викат медиите. Елате след месец, *** си остава *** докато не подмениш прасетата с други животни! Елате!
17
2
 
48
 
! Отговори
Desito преди 13 години
Искрено ме радва,когато виждам ,че все още има такива съвести,трудолюбиви и добри хора :) Страхотно! Пожелавам ви дълги години да и се радвате и дано и други хора вземат пример от вас! :)