Зеленогорски ще играе за четвърти мандат в Плевен

Ще съм по-полезен като кмет, обясни той
20 апр 2011 15:11,
22
Зеленогорски ще играе за четвърти мандат в Плевен
Усещам подкрепата на хората, каза Зеленогорски. Снимка: Булфото

Кметът на Плевен Найден Зеленогорски ще се кандидатира за четвърти мандат.

„Работим по много дългосрочни проекти. Виждам, че екипът ми се справя изключително успешно и бихме искали да продължим тази успешна политика и този успешен ход на града ни“, подчерта Зеленогорски.

Усещам подкрепата на хората и тяхното доверие, уверен е той. Това означава край на дискусиите около евентуална негова кандидатура за президент.

„Дълго размишлявахме къде бих бил по-полезен. Аз реших, че по-полезен бих бил тук, в Плевен“, разясни кметът.

По думите му в СДС и Синята коалиция има достатъчно достойни хора, които могат да проведат успешна кампания, за да получат много добър и отличен резултат на президентските избори.

"Нямам свой фаворит за кандидат за президент", призна плевенският кмет и допълни, че би желал хората да изберат най-добрата от представените кандидатури на готвените от сините предварителни избори.

Предизборно той припомни, че политиката е за разумни, спокойни и уравновесени хора.

„Колкото пъти са тръгнали срещу мен с черен PR, толкова пъти съм печелил все по-убедително“, изтъкна Зеленогорски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютен нагъл ***, унищожи Плевен, разсипа целия град и икономиката, изгони хиляди хора от града. Да се маха тоя селски гашник, защото от Плевен не остана нищо след неговото кметуване.
22
0
 
6
 
! Отговори
сменете закона преди 13 години
Кметовете трябва да нямат право на повече от два поредни мандата , съответно и на кандидатура за повече от два. Всичко друго е не демокрация, а тоталитарен феодализъм.
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не искаме мандат от ***! Да се маха, че града е пропаднал окончателно!
20
1
 
7
 
! Отговори
незнаещ преди 13 години
СИНЬОГОРСКИ къв демократ като майка му и баща му от с Садовец са дърти комунисти и ОФ деатели !??айде стига политически циркове! ББ пожарникаря коминсти до мозъка на костите си сега изведнъж стана ДЕМОКРАТ!?ИВАН костовият *** политикономия завършил изведнъж стана и той демократ !???Да плачеш ли да се смееш:))))
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ще даде ли Зеленогорски едно свястно обяснение за далаверите с фалиралата автогара?Ще намери ли очи да говори с феновете на спорта?Ясно е от чий джоб ще са 20 млн. заем за градоустройство, но нещо не се вижда. Ще каже ли няколко думи на хората от плевенските села, които живеят в непрестанен ужас от *** набези? А за набезите из вилните зони?
18
7
 
3
 
! Отговори
Знаещ преди 13 години
Заводите ги закриват крадливите и некомпетенти правителства.Ама за това са виновни ***, като избраха пожарникар и даскал по физкултура да ни управляват.Независимо кой е градът, кметът му и да иска няма възможност нито да открие, нито да закрие завод. Затова и всички упреци към безработица, икономика и други от този род всъщност се отнасят за правителството, а не за местната власт. Зеленогорски се справя чудесно, Плевен е добре в сравнение с останалите градове.
17
5
 
3
 
! Отговори
Плевенчанин преди 13 години
Найден ще е. Няма кой друг. От толкова пътуване из страната не съм видял по-уреден и добре поддържан град. В София пък е най-голямата мизерия и мръсотия. Кварталите в Плевен са по-добре от центъра на столицата.
16
1
 
9
 
! Отговори
IVo преди 13 години
В Плевен няма икономика. ДАвам ви примр любимия ни кмет си отвори завод за производсвтво на арматура, и иска сега завода Ганецки да се затвори за да може той да печели. В града няма Макдоналдс , няма Кфц , само дюнерите Аладин , защото собственика им е в общинския съвет и е казал че няма да допусне тези вериги да влязат в града. Закриха циментовия завод който беше собственост на гръцка фирма,сега ще закрият още 2-3 предприятия.Е това ако не е корупция здраве му кажи. Зеленегорски вън
15
1
 
4
 
! Отговори
bs преди 13 години
v burgas njama dupki po ulicite
14
7
 
3
 
! Отговори
ann преди 13 години
Тези, които критикуват Зеленогроски - Вие кого предлагате за кмет? В кой друг български град няма дупки по улиците? Някой от Вас да е ходил скоро до Шумен например? В София да сте видели работещо улично осветление освен на жълтите павета? Да, града запада, но запада и цяла Северна България. Не защитавам никого - разсъждавам реално.
13
2
 
6
 
! Отговори
Hristo преди 13 години
NETRQBVA DA STAVA ZA 4 PAT KMET ... IZGONI MLADITE HORA OT GRADA ..KMETA POSTROI MNOGO MOLOVE I T.N. NE GI E POSTROIL A PRODAL ZEMQTA BEZ PARI I WZEL KOMISIONNA ... KAKVO PRAVI ZA KWARTAL DRUJBA I KVARTAK KAILAKA NI6TO ... ZATOWA WAN
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това мъж ли е? Какво е това.
11
3
 
14
 
! Отговори
плевенчанин преди 13 години
Тоя същият разсипа и унищожи града и икономиката. След неговото управление все едно е минал ураган. Разсипа цялата индустия и общинските фирми. За сметка на това тоя нагъл тип обиколи света няколко пъти на гърба на данъкоплатците. Изгони няколко десетки хиляди хора от Плевен. Мисли само и едниствено за собствения си ***. Обгради се с една малка група негови лакеи, и не допуска до себе си интелигетни хора. Пълна отврат. Загубата му ще бъде огромна на изборите. Напълно се е самозабравил.
10
7
 
8
 
! Отговори
Сион до 3 преди 13 години
Тоя пък див фен..Де живееш ти бре..Сигурно в някое село около Плевен..Града се подържа идеално , имаме едни от най добре уредените център , паркове , инфраструктура..Трябва някой вярно да е *** да каже че Плевен на фона на останалите градове е зле..Ще спечели Зеленогорски на 100%.Миналият път размаза и на БСП малоумният кандидат и овцата Тетка дето я гласят за президентка..То това оставаше -*** мутра министър председател и шлосерка-комунистка президент.Дет според нея петела бил безгръбно:)
9
3
 
2
 
! Отговори
bez ime преди 13 години
Dimitir Mihailov ot grad General Toshevo ste igrae 5 mandat ot nego po golqm nqma.Prosto drugite za ni6to ne stavat ne 4e sam kumunqga ,no se se kandidatirat edni ne6tsnici nqmma kadarni kakvo da se praivi
8
9
 
4
 
! Отговори
попа преди 13 години
ще спечели не само 4 мандат а и пети щот го харесват хората
7
3
 
6
 
! Отговори
Нашият преди 13 години
Нашият в Генерал Тошево ще играе за пети мандат.Зеленогорски догонва.*** и мамата и демокрация.Та това е жив феодализъм.
6
5
 
7
 
! Отговори
чичо от село преди 13 години
това момче си боядисва косата
5
7
 
12
 
! Отговори
888 преди 13 години
"Ще съм по-полезен като кмет, обясни той" Да, ама на с. Садовец.
4
4
 
12
 
! Отговори
VASILIS QNIS GERMAN преди 13 години
DA DOBAR E MNOGO..........NA TABLA...