Нелепо: Полицаи блъснаха пешеходка в Пловдив

До ПТП-то се стигнало, след като бус пък ударил патрулката
2 май 2011 21:29,
114
Нелепо: Полицаи блъснаха пешеходка в Пловдив
Снимка: Архив Булфото

Бус, пълен с антимафиоти, блъсна пешеходка по нелеп начин. Колата, пълна с полицаи от специалните част на Пловдив, пътувала към поредната спецоперация.

Униформените спрели пред пешеходна пътека на един от централните пловдивски булеварди – „6 септември”. Те направили път на 49-годишна жена, която тръгнала да пресича на пешеходна пътека.

В този момент обаче полицейският бус бил връхлетян от междуградски автобус, който не е успял да спре навреме.

Автобусът ударил микробуса с антимафиоти, а той от своя страна бутнал пешеходката на земята.

"Настана суматоха, полицаите излязоха, дойдоха линейки, двама полицаи бяха в кръв”, разказа очевидец на инцидента, видял всичко от пейките в близост до булеварда.

Двама униформени са ранени след катастрофата. Те и пострадалата жена са приети в Спешния сектор на Университетската болница в Пловдив.

"Пострадалите са с леки наранявания и след преглед са изписани за домашно лечение”, съобщиха за Dnes.bg от лечебното заведение.

"Полицаите в никакъв случай нямат вина за инцидента, виновен е шофьорът на автобуса, който не е спазил необходимата дистанция и не е карал със съобразена скорост”, категорични са от МВР-Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
25
 
! Отговори
ns преди 12 години
Поредното подвеждащо заглавие. За последен път посещавам този евтин "новинарски" сайт.
63
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И в случая полицайте ли са я блуснали или просто така ви изглежда по интересна новината?!
62
2
 
7
 
! Отговори
есперт преди 12 години
Накрая експертизата ще покаже, че бабичката е основен виновник за ПТП-то, защото не е оцелила момента да пресече по пешеходната пътека.
61
10
 
1
 
! Отговори
Баси полицията преди 12 години
Велосипеди трябва да им дадат на тия. ...даже не велосипеди, ролкови кънки и скейтборди!
60
2
 
2
 
! Отговори
goh преди 12 години
междуградски брато.... чети :)
59
7
 
2
 
! Отговори
Редно е . преди 12 години
Да се намалят линиите на градския транспорт,имайки в предвид психическото състояние на населението.
58
10
 
5
 
! Отговори
Пън преди 12 години
Тва за втори път се случва. Първият беше с патрулка спряла на пешеходна и връхлетяна от друг отзад. Явно когато изпълнителната власт се улеее и почне да гази наред си имат спец екип, който реагира на момента и идва да ги тресне изозаде за оправдание.
57
2
 
10
 
! Отговори
Хурейшу преди 12 години
Според мен това е проблем на местната власт.Вижте,например в столицата,как хората на преклонна възраст пресичат пътното платно.Бягат като първолаци за първи час.А в по-малките и цивилизовани градове куцукат по пешеходните пътеки
56
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хе-хе-хе, колко зле трябва да са я окъкали тоя път, че да не могат да обвинят пресичащия пред спец-автомобила, а се е наложило да изфабрикуват 'побутване отзад' :)))
55
3
 
8
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
Истината е някъде там....
54
3
 
4
 
! Отговори
мислещ преди 12 години
До 71 ! Дано не ти се налага да усетиш полицейската компетентност и човещина. Ще си смениш мнението веднага! Гарантирано от ГЕРБ !
53
5
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
Браво на шофьора на автобуса. Някой дядка е отървал боя от качулатите. Сигурно са отивали на снимки. Язък за филмовите ни звезди.
52
1
 
10
 
! Отговори
зрител преди 12 години
Те нашите журналистки знаят как се правят ***, иначе никой нямаше да ги пусне в медиите. То неграмотност ли бе, да го опишеш. Преди два часа гледах жалките опити на Бенатова (уж топ-журналист в БГ) да построи правилно две изречения и да направи репортаж без да повтаря като папагал едно и също нещо на всеки 5 думи. Смях се от сърце!
51
7
 
7
 
! Отговори
ххххххх преди 12 години
защо така коментирате има и наистина хора които заслужават да носят това имеПОЛИЦАИ................................
50
5
 
22
 
! Отговори
someone преди 12 години
"Полицаите в никакъв случай нямат вина за инцидента, виновен е шофьорът на автобуса, който не е спазил необходимата дистанция и не е карал със съобразена скоростЕ, то оставаше и нещо друго да прочетем... Добре, че не е имало хора на НСО, че досега и в съда да са я вкарали жената... :)))))))Дано всички се оправят възможно най-бързо!
49
4
 
6
 
! Отговори
miro преди 12 години
ha ha Parodiq na parodiite e tazi dargava ei.
48
11
 
15
 
! Отговори
... преди 12 години
Полицаи да направят път?! Това и да го видя няма да го повярвам! У наше село карат по-бетер от *** с бегачките, а за капак - взимат участие в гонките с патрулката... Един път щях да ги натреса, защото не спряха на стоп. Айде на бас, че сега никой от куките не е виновен за сблъсъка, а?
47
0
 
20
 
! Отговори
Do Dnes-a преди 12 години
Пак сте се изцепили със заглавието! Излиза, че полицаите не са направили път на пешеходеца, още малко ще ги изкарате, че и нарочно са го блъснали
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо Багера ще управи нещата Гарантирано от Герб
45
0
 
16
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 12 години
доста тенденицозно заглавие , викате важно е да цъка брояча , кинти от реклама да падат , а другото - ряпа да яде . Дано се оправи жената по-скоро