Откриха детето, обявено за издирване във Враца

Момичето избягало при бабата на своя приятелка
11 май 2011 19:07,
11
Откриха детето, обявено за издирване във Враца
Снимка: Булфото

12-годишното момиче от Враца, което бе обявено за издирване, е открито живо и здраво, съобщиха от полицията в областния град.

Детето е намерено със своя приятелка, която също е била в неизвестност от вторник вечер.

Двете ученички са били при бабата на едната от тях, уточниха от полицията.

Още по темата

Едно от момичетата беше обявено за издирване от майка му снощи. Семейството на другото не е искало да бъде издирвано, тъй като е било убедено, че децата се крият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
аРа преди 12 години
Божеее, колко агрисия има натрупана у вас бе хора. Трепи го у дома после се чуди защо ходи да се бие по училище, родителя трябва да ти е за пример, но като гледам писаниците е ясно кой как е расъл. Благодаря се на Бога, че съм попаднала на свяни родители........
10
2
 
2
 
! Отговори
към №8 без бой! преди 12 години
Към 8 някои не стават и за ***. Изобщо не си възпитават децата още от малки, след това децата им стават изключително невъзпитани, като самите родители. Ограничени, като самите тях. Разсипват си децата насила. Като речеш, нещо да им направиш забележка се чува из целия парк. Става Голям проблем. Кой виновен децата или родителите? Много е е вярно това което е написала жената в блога си " От българската майка по- голяма простачка няма!"
9
3
 
2
 
! Отговори
ТАКА ДЕ.... преди 12 години
до седем годишна възраст си трябва тупа лупа защото изобщо не слушат и само се лигавят и инатят
8
0
 
7
 
! Отговори
без бой! преди 12 години
Родители, точно в тази възраст трябва да сте мнго внимателни! Без бой идрастични наказания, защотот тогава наиситна ще избягат! казвам го от личен опит.Нека децата ви да разберат, че са ИЗСЛУШВАНИ, РАЗБРАНИ, ОБИЧАНИ! Тогава ще ви бъдат като приятели, дори и да не можете да им купите онова, което искат! Децата искат да бъдат разбирани, да им пазите авторитета.
7
1
 
1
 
! Отговори
maika преди 12 години
eksperimentirat decata.....v takava vuzrast sa......no ve4e sa golemi za boi......trqbvat obqsneniq,mnogo,ob6irni,cvetni..........v opasen svqt jiveem.....pak i vsi4ki sme bili malki :))) makar i s na6ite si ludorii
6
8
 
5
 
! Отговори
инж. Донев преди 12 години
...боя, той изгражда...
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки родител би трябвало да реагира своевременно. Много безотговорно е това, че едното семейство "било убедено, че децата се крият". Ами така могат да изтърват първите няколко дена, които са най-ценни за полицията в онези случаи, при които девойки биват отвличани. Ако започнат да ги търсят чак след време, те вече може да не са живи или пък "да се трудят" край някоя магистрала в чужбина.В случая,за който пише в статията, предварително никой не би могъл да знае къде са отишли момичетата.
4
18
 
12
 
! Отговори
мики р преди 12 години
трагнали за за здрав ***
3
10
 
26
 
! Отговори
мнение преди 12 години
ами бой,разбира се...иначе ще стане по лошо....
2
23
 
36
 
! Отговори
Андрей преди 12 години
Зайо, това с шамарите го забрави. Децата трябва да се възпитават с думи, да се обяснява докато не разбере. Шамарите са за *** които друго в главата нямат. Търпеливо трябва да се възпитава детето. Децата са нашето бъдеще. Нека ги възпитаваме така, че да ни радват.
1
13
 
33
 
! Отговори
Зайо преди 12 години
Хлапешка работа, а два зад врата? И защо ни занимавате с тия глупости, между другото?