Калинка – сливналийка, гледа към кметския стол

На лидера на местните националисти не му се ще да е истина
Обновена: 17 юни 2011 15:04 | 17 юни 2011 14:20,
165
Калинка – сливналийка, гледа към кметския стол
Калина Крумова. Снимка: Булфото

Депутатката от Атака Калина Крумова вече е жителка на Сливен или поне това е факт по документите й.

В началото на седмицата бургазлийката си е направила адресна регистрация в Града на сините камъни, научи Dnes.bg.

Според политически анализатори регистрацията няколко дни преди влизане в сила на четиримесечния срок за уседналост означава само едно – Калина се подготвя за избори.

В същото време обаче областният лидер на Атака Иван Иванов свика експресна среща с медиите. На нея той категорично отрече, че Калина Крумова ще е кандидатът на „Атака“ за кмет на Сливен, тъй като по неговите думи Волен Сидеров подкрепял неговата кандидатура за поста.

Иванов потвърди регистрацията на Крумова, но както го уверила младата депутатка, действията й са продиктувани от желанието й да работи за Сливен и да подкрепи структурата с гласа си.

Въпреки това областният лидер на „Атака“ не изключи възможността да се проведат разговори с Калина Крумова и да се обсъдят и други кандидатури за кмет на Сливен, макар членовете на партията да са посочили своя избраник за поста.

Иван Иванов е категоричен, че няма опит за подмяна на желанието на редовите атакисти в Сливен и лично той няма да допусне да се повтори ситуацията от местните избори през 2007 г. с цената на всякакви действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
6
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Ха хааа!Има една поговорка, не питай за ***, той сам ще се покаже!Ето на, едва отвори приказка и милиционерчето, което се представя за Бай Колю геят се появи! Не му трябваше много! И признавам, отдавна не се беше появявал! Чак ми липсваха простотиите му! Явно, или щото избори се задават..или пък щото самите милиционери сами съзряха най после скорошния си крах, решиха да се активизират пак.... Само не разбирам, (никога не съм го разбирал де) с какво толкова ги дразня и защо толкова ги е страх от мен, че чак са си направили профили, защо полагат толкова усилия, за да "дискредитират" един нищо и никакъв форумен ник?! Щото бай Колю е точно това! Нищо повече! Може би, щото казва истината.... Ама дори и така да е, не им ли идва на ум, че мога още от утре да започна да пиша като бай Харалампи?! Или просто като анонимен!? Никът ли е важното или съдържанието на постовете?! Луда работа!!! :)))))))))))))
73
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом е станала депутат значи не е глупава, както я представяте в коментарите си. А щом се справя като депутат, не е невъзможно да се справи и като кмет. Не знам как глупав човек може да стане депутат. Това, че много от депутатите търсят собствена изгода, по никакъв начин не означава, че не са интелигентни и образовани хора.
72
1
 
11
 
! Отговори
до 70 преди 12 години
Тогава в СКАТ беше човек,а сега е политик.
71
1
 
8
 
! Отговори
хан Крум преди 12 години
Скрити и разкрити червени хайдуци- не ви ли стигнаха 66 години хайдуклък та ламтите за още!!!! Хахахахахаахха!!!!
70
1
 
3
 
! Отговори
555 преди 12 години
Тази девойка беше много сриятн същество докато водеше там някакъв сутрешен блок мисля, .. по телевизия скат, но откакто е в политиката лицето й се промени, изглежда различно.
69
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То вярно какви ли не *** се наредиха на ръководни постове, щом Гошо *** беше шеф на комисията по хазарта що и тая *** дето не може да чете, да не стане кметица?
68
0
 
8
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Хахаа!Не, не съм бил аз! Моите сексуални фантазии са категорично хетеросексуални... за разлика от твоят подозрителен интерес към моя ***! Да, мой си е! Няма да ти го дам, колкото и да ме молиш! ПРосто не си падам по това! Не се надявай! Иначе, и конкретно име няма да ти спомена, защото просто не искам да изпадаме в някакъв безсмислен махленски спор, тоя така, другия онака... Има хора в БСП с потенциал, както има и в СДС, и в герб и навсякъде другаде! И това е повече от нормално! Само че, в случая, първо не става дума за гласуване за партии, защото темата е кметски, т.е. мажоритарни избори. И второ, въпросната калинка е откровенно *** и не виждам как може нормелан човек да оспорва това?! А това че в БСП , в ДПС или където и да е другаде, има ***, поне според мен никак не я прави по умна! Всъщност, този аргумент, доста любим на настоящите управляващи, на всяка критика да отговарят с думите "Да ама предишните какви бяха", да ме прощаваш, е напълно безсмислен! Няма нормален човек, който да хареса едно ***, само защото съществуват доста по миризливи други ***! И последно, ще ми се да попитам, ти като си (ако си) гласувал за герб, какво мислиш за Лъчо мозъка, за Фидосова и Цецка?! Даваше ли си сметка, че избираш и тях, наред с Вожда?!
67
0
 
8
 
! Отговори
Някаф там преди 12 години
До 30Няма значение кой е кандидата, важно е кой ще изскочи с повече кебапчетета. Обещанията отдавна са отживелица в града. Няма значение каква е предизборанта ти платформа, важно е бирата да студена, а кебапчетата мазни...
66
5
 
4
 
! Отговори
БaйКолю преди 12 години
Аз съм истинският и автентичен форумен бай Колю и всички знаят това. Аз мразя ГЕРБ, но мразя и БСП, защото са ми конкуренция. Ще гласувам само за РЗС, защото с Яне сме колеги, събратя така да се каже по сексуална ориентация. А БСП по долен и мръснишки начин ни отмъкват бройките. ГЕРБ пък изобщо от нежни мъже не се интересуват, на тях само жени им дай да предлагат за постове. ДПС са ми на сърце, защото и те уважават мъжката любов, но са турци, а аз все пак съм патриот. Затова само РЗС!!!
65
2
 
5
 
! Отговори
md in bg преди 12 години
Dobre li sviri devoikata v duhoviq orkestyr?????tragi4no:(
64
14
 
10
 
! Отговори
Мъжага от Банско преди 12 години
Всеки истински мъж трябва да бие жена си, да пие като смок и да му миришат чорапите!
63
2
 
4
 
! Отговори
до гея Бай Колю преди 12 години
"Реалиста" (макар да имам съмнения, че това си ти, под друг НИК) споменава Вежди Рашидов в някакви негови хипотетични убедености че по диктовка щял да прави грешки. Но е убеден сам за себе си. Няма такова реално потвърждение. Докато НЕГРАМОТНОСТТА на министърът на културата от БСП - майор Деянов е ДОКАЗАНА пред цяла България. "ЗБОГОМ" !!!! Боже опази от некадърници и неграмотници.
62
0
 
6
 
! Отговори
до гея Бай Колю преди 12 години
Ти ли беше оня гей, дето публикуваше сексуалните си фантазии във форума преди време? :))) Както и да е. *** си е твой. Обаче искам по темата да ми кажеш нещо. Напиши ми името САМО НА ЕДИН от БСП, който има потенциал. И дори да има такъв, макар да съм сигурен че няма, как да си го избереш само него, когато в България се гласува за партии. Тоест заради него трябва да изберем и Р.Овч., Запалката, Масларова и т.н.
61
1
 
1
 
! Отговори
haha преди 12 години
zashto da ne stane osobeno ako e ot otbora na gerb to i bez tova ne e mnogo ACTION mqsto :D
60
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След групата във фейсбук "нека помогнем на Николета Лозанова да спре да пее" нека всички се присъединим и към групата: "Нека помогнем на Калина и сина на Волен да излязат от политиката"!
59
5
 
2
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Трагедията, 54-ти, е че мислене като твоето е много характерно за голямата част от българите! Че за теб всички бесепарски кадри са некадърни априори, а всички гербави - герои! Елементарната логика и чисто човешкото отношение предполага, да оценяваш хората не според партийната им принадлежност, ами според потенциала и постиженията им! Но това не е характерно нито за гербавите, нито за другите комунисти. И точно това е трагедията! Затова и точно такива некадърници, като споменатите от Реалиста ни управляват и определят съдбите ни!
58
2
 
10
 
! Отговори
Пътник преди 12 години
Това хлапе ли ще става кмет?
57
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Опазил Бог! Тази е родила на 16 години! Представете си с какъв морал е след като е допуснала да забременее още като дете, какви са родителите й, които не са извършвали нужния контрол! А как е влязла в СКАТ и после в АТАКА не ми се мисли... Оставам на вас да прецените!
56
3
 
32
 
! Отговори
Анчо преди 12 години
Ох Калинче, с тази точка на челото и закачлив поглед баш за индийски порно флим си!
55
2
 
31
 
! Отговори
Аман! преди 12 години
Аман от Калинки!