Венчаха Бойко Борисов и Валентин Златев

Протести срещу финансовата система се проведоха в Бургас
Обновена: 24 юни 2011 18:34 | 24 юни 2011 17:22,
108

Протест срещу финансовата система в страната се проведе в Бургас. Снимка: Булфото

 

Плакат с шефа на Лукойл Валентин Златев и премиера Бойко Борисов, представени като младоженци и надпис „Сватбата между Лукойл и правителството: Горчиво на всички българи” издигнаха в Бургас протестиращи срещу финансовата система.

Организаторите на протеста – Националната асоциация на българския бизнес и "Организация за обществена самозащита – едно", в съобщение заявяват, че застават срещу натиска на банките и другите финансови дружества, действащи на територията на Република България, за едностранното увеличаване на лихвените проценти по отпуснатите кредити.

Протестът премина пред няколко банкови клона и офиса на частни съдия-изпълнители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
2
 
! Отговори
Bai Hoi преди 12 години
Te svatbata q napraiha otdavna sega rabotqt za dete....
106
5
 
0
 
! Отговори
милчо преди 12 години
Какви са тези простотии?На кой умът е толкова болен , че непрекъснато възпроизвежда гадости?Много хора си нямат друга работа , освен да се занимават с неща , които нито разбират , нито някога ще разберат. И смешно и жалко.
105
0
 
4
 
! Отговори
надя преди 12 години
Ами да вземем пример от Бургас и да се вдигнем всички
104
0
 
2
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Много са сладки двамата ама от това на нас ни е горчиво!
103
0
 
7
 
! Отговори
евлоги преди 12 години
е па да се вземат младите пък като се обичат кои сме ние че да пречим .ще подарим сватбен подарък на булката тубичка вазелин за да го ползва със здраве.и горчиво.
102
1
 
3
 
! Отговори
докато има глупаци преди 12 години
ДА ПЛАЩАТ високи лихви - ще има и тарикати,които да вземат парите !докато има *** да зареждат бензин по 2.40 лв/л , ще има и тарикати които да вземат парите-----------докато има Овце - ще има и ВЪЛЦИ !!!
101
0
 
5
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Какво ще кажат поддръжниците на ГЕРБ за изявлението на 87? Или пак ще аплодират поредната наглост.За това харесвам Волен Сидеров, защото казва истината и за това го изкарват луд.Не той е луд, ние сме луди,че още ги търпим.
100
0
 
7
 
! Отговори
Браво на 87 преди 12 години
Това е абсолютната истина!!!Но като сложиш насреща простите, неграмотните ,също и подкупните...и все така ще ни управляват същите!
99
0
 
17
 
! Отговори
иво преди 12 години
Евала на бургазлии. Излезнаха да протистират. А тези дрънкала във форума си пият бирата в домовете си и раздават "мъдри" мнения до полите на жените си.
98
0
 
1
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Спирайте да плащате бе. Да се оправят. Аз така реших проблемите си и не ми пука. Само прехвърлете каквото имате на някой свой близък и им пожелайте успех!
97
1
 
1
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
sled gei parada po4naha da reklamirat i majki svatbi drugarite.qvno podgotvqt po4vata za svatbata na melikov i ser-gei.hie sme tolerantni kam obratnite drugari.dori i kam va6ata patrtiq s palaviq vi lider koito naposledak se reklamira kato dobra maika.az ne bih vi takoval maikata,6toto sam toleranten.
96
1
 
1
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Пак 5 човека на кръст отчитат дейност. Резултат=0.
95
2
 
5
 
! Отговори
Въпросче преди 12 години
Ама Бойко ожени ли се или се омъжи?
94
2
 
15
 
! Отговори
Сватбарин преди 12 години
Честито на "младоженците".Много важно е как е минала първата брачна нощ!По стара народна традиция ако булката е девствена,на другият ден се пие блага ракия а чаршафа с кървавото петно(от дефлорацията,т.е. отнемането на девствеността)се закача на верандата на къщата,където младоженците са прекарали първата брачна нощ!Хайде да е хаирлия-таз година булка,догодина люлка...:-)))
93
3
 
11
 
! Отговори
живковист преди 12 години
Неразумни и верващи овце , четете това на 87 и стига сте плещели глупости. Вие ,ако сте наивни овце , ние не сме . Когато фактите говорят и боговете мълчат. демокрацията е съвременния параван на капитализма, олигарсите са техни знаменосци и новоизлюпени чорбаджий изедници.Били комунисти, дрън дрън . Те са комунисти за собствена облага и нямат нищо общо с комунизма.Т.Е. лъжи-комунисти. Предатели и маскари. Гласуваш за гербавите и получаваш :Боко, станишката, Костаки, мадридския тарикат и Доган.
92
1
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
Хаха! И двамата си изневеряват с Путин.
91
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нека се земат младите
90
21
 
6
 
! Отговори
Царот преди 12 години
Къде Златев, къде банки? Явно поръчкова демонстрация. От кога взеха да си купуват движения и кой ги купува?
89
0
 
23
 
! Отговори
Щурец & Мравец преди 12 години
Прави са хората, ама на никой не му пука!
88
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво ли да подарим на младоженците, като си имат всичко?Здрава връзка, пари....Освен 1 женски *** на младоженката.Да усети здравия к. на младоженеца дълбоко, та дано да я заболи.И огромната и пожелания от нецензурно естество.Но пък от сърце!