Ремонтът на пътя убиец край Симеоновград стартира до дни

Осеяната с дупки отсечка е част от международния път Свиленград–Русе
Обновена: 13 юли 2011 19:00 | 13 юли 2011 19:00,
5
Ремонтът на пътя убиец край Симеоновград стартира до дни
Отсечката, където преди дни загина румънка. Снимка: Булфото

Приключи процедурата по отчуждаване на имоти по пътя Симеоновград–Гълъбово. Това на практика означава, че вече няма пречки за започването на дългочакания ремонт на трасето, срещу лошото състояние на което хората в района протестират от години.

Осеяната с дупки отсечка Симеоновград–Гълъбово е част от международния път Свиленград–Русе. Само преди няколко дни там загина румънка, чиято кола се удари в дърво. Част от пътя е и улицата в Симеоновград, където на Великден пиян шофьор блъсна и уби шестима младежи.

Ремонтът на пътя трябваше да бъде направен още преди 2 години, но се оказа, че процедурата по отчуждаване не може да приключи бързо. До няколко дни от МРРБ трябва да издадат разрешение и ремонтът да стартира, обясниха от Областна администрация – Хасково.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
уфффф преди 12 години
ми требе ли да избият сума ти народ в квартала та да манат дупките....*** ти популизма
4
1
 
3
 
! Отговори
rm преди 12 години
Пътят, макар и в лошо състояние не е убиец, но продажните медии поради тъпотата си не могат да измислят нищо по-добро от пътят-убиец, колата-крадла, едно време имаше такъв филм - мотоциклетът-вампир, смятай!Та, убиец е този дето кара колата със 100 в населено място!
3
0
 
4
 
! Отговори
84 преди 12 години
Процедурата по отчуждаване е важен момент за далавери и няма как да бъде пренебрегнат! И не виждате ли, че тия вървят все след събитията! Писна ми от тях.
2
0
 
3
 
! Отговори
Питам преди 12 години
За обещанието за ремонт разбархме и чакаме, но аз питам защо и кое *** облечено във власт не си е свършило работата,не е ремонтирало пътя до сега ,бездействало е и не си е изпълнило задълженията,като вследствие на това неизпълнение пътя се е превърнал в убиец. Или същото това двукрако ще продължи да си получава заплатката, ще гушне сега от комисионните за ремонта на пътя, ще се кандидатира да бъде избрано и ще си живурка безнаказано. Така не бива. Правителството дължи обяснение. Защо?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а поркания да го туря на майкаму...той кво...колко сливенския йоско...всеко чудо за 3 дни...що некой джурналист не драсне 2 реда...платени драскачи!