Клон от дърво се стовари върху детска количка

Момиченце на 1 г. и 8 месеца е със счупване на черепа
Обновена: 14 юли 2011 20:28 | 14 юли 2011 20:28,
47
Клон от дърво се стовари върху детска количка
Снимка: Булфото

Тежък клон от улично дърво в Силистра падна тази вечер върху детска количка, в която имало момиченце на една година и осем месеца, предаде БТА.

Детето е настанено в болницата в Силистра със счупване на черепа.

Очаква се да пристигне неврохирург от Варна.

Улицата, на която е станал инцидентът малко след 18.00 часа, е в района на едно от основните силистренски училища "Отец Паисий". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
6
 
! Отговори
СИЛИСТРА преди 12 години
живея на няма и 200 метра от мястото на инцидента. Това можеше да е моето дете ( имам 1годишен син). В непосредствена близост е ОУчилище Отец Паисий. По тази улица непрекъснато преминават възрастни и деца. Случилото се е стечение на ужастно лошия късмет на това семейство, които са попаднали на неподходящото място в неподходящото време и пълното безхаберие на отговорните органи в Община Силистра ! Дано да се оправи детето.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас! Горкичкото! Дано се оправи бебето!
45
0
 
5
 
! Отговори
Дорина преди 12 години
8, ти си болен! Бог да те накаже за тези ти думи!!!
44
0
 
7
 
! Отговори
скания преди 12 години
атака - за какви турци говориш бе царвул тези хора са на 100 % християни и кажи ве мърлю, колко пъти ходиш на църква и колко пъти се молиш на Господ !?
43
1
 
9
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Пострадалите следва да отнесат случая до компетентната инстанция - armenianchurch.org .
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PREDI GODINI V ULI4KA DO NAS VIDQH PADNOLA DARVO , OBADIHSE V POLICIQTA NEZNAEH KADE TRQBAV , PARVO PITAHA nemojete li da go mahnete sama !!! NEKA VSI4KI GRAJDANI KOGATO VIDIM NE6TO NEREDNO DA IZVADIM GSMa I DA ZVANNEM , DAJE E BEZPLATNO !!! A TEZI RODITELI DANO VE4E SA NAELI ADVOKAT SAMO TAKA 6TE SE OPRAVI NA6ATA DARJAVAAA
41
0
 
8
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Коментарът на 39 до 37 просто доказва, че *** в тази държава преобладават и затова сме на това дередже, казано на чист български език...докато съществуват такива екземпляри, ще продължавам да се възхищавам на тъпата мисъл на ББ, че мат, риялът е лош!!!И ще се моля точно тези да се изнесът към Гърция, Италия, Испания...не, че там ще просперират, но поне няма да вредят тук...да си ги интегрират там...имам чувството, че по-успешно ще интегрираме *** тук, отколкото такива ***
40
0
 
7
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
До 39: Никой не ги назначава!!! Ти си ги избираш, ако ходиш де гласуваш...***! Ей такива ***-лош мат, риял, като теб, които не си знаят правата, са най-опасни за общините и за държавата...
39
7
 
3
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
кой назвачава кметовете бе ***?
38
5
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
а кой мислиш, че е виновен?*** татка такава!
37
4
 
8
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Н еправете политика от това...най малко правителството е отговорно! Но кмета, да отговорен е защото към всяка община има служби по озеленяване и поддръжка и ако е някое момченце, близко до кмета началник, а не знае защо е там кмета е най-виновен!!!
36
2
 
10
 
! Отговори
? преди 12 години
Боже, нямам думи какво става в Бургаристана!Защо още сте там и раждате деца, че да им падат дървета отгоре?или като пораснат да ги изнасилят и удушат в централната градска или селска градина?а милата ви родина да не си мърда пръста?
35
2
 
2
 
! Отговори
ivan преди 12 години
taka e kolega, neznam mutristaniq li e ili tataristaniq.....NO DETENZETO TRQBVA DA SE OPRAVI I MAIKATA DA SADI OBSHTINATA? ZA DETO NESI VARSHAT RABOTATA I DOPUSKAT TAKIVA BEZVREDIZI V GRADA.
34
3
 
8
 
! Отговори
опел преди 12 години
боже що за хора сте бе? детето е зле а вие се ядете като последните хамали. Не ви ли е срам. Политиката ли ще оправи детето? Вашите хапливи коментари може би? Нямате милост дори за едно мъничко цвете което с нищо не е заслужило това,което му се е случило.Господ да ви накаже,че сте озверени и безчовечни.
33
1
 
12
 
! Отговори
an преди 12 години
ТАКА Е В МУТРЕСТАНИЯ. ПАРИ НЯМА ЗА НИЩО. ОБАЧЕ ЗА КАМЕРИ НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ИМА. АКО ИМАШЕ РАБОТНИЦИ КОИТО ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ПАРКОВЕТЕ И УЛИЧНИТЕ ДЪРВЕТА. НЯМАШЕ СЕГА ЕДНО ДЕТЕНЦЕ ДА Е СЪС СЧУПЕН ЧЕРЕП. ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО КАЧВАТ НА ВЛАСТ МУТРО-КОМУНИСТИ. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА Е.АНЕТО. ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО. ДАНО НЕ Е СЕРИОЗНО ПОСТРАДАЛО И ДА СЕ ОПРАВИ БЪРЗО.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако те барна атака така ще те ритам в главата че и *** няма да те познае мръсно гадно ***.аман от прости ***.
31
1
 
5
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
Може би в областните градове не действат законите на гравитацията? Клони падат навсякъде, в Париж и Ню Йорк също. Някой път удрят хора, а най-често - не.
30
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Gyavur e ,gyavur...Dobreeeee :)
29
2
 
9
 
! Отговори
дивдядо преди 12 години
абе шматарок-академик случват се в горите тилилейски , но не и в центъра на областен град
28
4
 
6
 
! Отговори
Р.Р. преди 12 години
Стига сте вкарвали политиката във всяка тема. Истината е, че никой не е отговорен за падналия клон, това си е чиста случайност, за нещастие - с лоши последици. Хайде да вземем да преглеждаме всички клони на дърветата в България, смешно е. Пожелавам успешно възстановяване на детенцето, сигурен съм, че ще се оправи! :)