4 клона на ДКЕВР ще нищят проблеми на граждани

Те ще заработят в София, Варна, Плевен и Пловдив до края на август
26 юли 2011 13:58,
16
4 клона на ДКЕВР ще нищят проблеми на граждани
Ангел Семерджиев. Снимка: Булфото

След заседанието на Държавната комисия за енергийна и водна регулация стана ясно, че ведомството открива четири регионални структури, които ще проверяват сигнали на граждани, свързани с електро- , топло-  и газ услугите.

Те ще заработят до края на август, поясни Ангел Семерджиев – председател на Държавния регулатор.

Регионалните звена се изграждат в Плевен, Пловдив, Варна и София. В тях ще раобтят по четирима служители на ДКЕВР, които ще обработват жалбите по електронен път.

Според Семерджиев това е най-добрият начин да се защити потребителят. По думите му все повече хора се обръщали към Държавния регулатор с искане да разреши проблемите им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Ми това добре, ама резултата ще е колкото ако се оплачеш на арменският поп!Откакто Серсемеджиев е там увеличи цената на всичко !
15
0
 
0
 
! Отговори
BBB преди 12 години
А на комисията кой ще нищи проблемите?
14
0
 
0
 
! Отговори
алоо-алото ли е ? преди 12 години
АНГЕЛЧО, ПРОФЕСОРА СИ ЗАМИНА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ ,ЧЕ И ТИ ЩЕ СЕ ПРЪСНЕШ СКОРО И ЩЕ ИДЕШ ПРИ АДАШИТЕ СИ.НИЩО НИ ВЪРШИТЕ А ЛАПАТЕ СТОТИЦИ ПОВЕЧЕ .ПОНЕ СИ ТРАЙТЕ.ЧЕ Е ХУБАВО ДЪРЖИВНА ЯСЛА И ТЛЪСТА СОФРА ОТ ЕЛ., ГАЗ,ТОПЛО И КУП ОЩЕ ДОЙКИ. Е СРАМ ПОНЕ ,ЩОМ НЯМА МЯРКА БЕ. ПРИЯТНО УГОЯВАНЕ И СКОРОШНО СБОГОМ.БОГ ВИЖДА.
13
0
 
2
 
! Отговори
darcas преди 12 години
Тая паразитна структура трябва да изчезне, а монополистите да си подписват индивидуални договори с клиентти, където ясно и конкретно да е описано как се формира цената и как ще се променя. А да видим тогава дали ще има увеличения безразборни, след като всичко може да иде в съда.
12
0
 
1
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
То щото вашата комисия със супер раздут щат много работа върши, та още *** на държавната ясла да назначим. Айде, холан, няма нужда - само се чудите как да расте броя на мързеливата администрация, дето единствената и грижа е да си получава заплата и да си почива. Грижа за обикновения човек - няма.Нищо няма да вършат и те - както в централата - само заплатаджии..
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долен мазен лъжец и комумпиран тип - защитник на монополистите!
10
0
 
2
 
! Отговори
Против ТЕЦ преди 12 години
Изпишете на Гугъл БАНДИТСКАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ и вижте сайта на Емил Измирлиев. Там има много полезна информация против Топлофикация. Не плащайте фалшивите им фактури. Всичките са надписани. Съгласно чл.111 "в" от ЗЗД и Решение 168 от 2009 г. на ВКС давността на вземанията на ТЕЦ Е 3 год. Не плащайте на тия крадци - те не могат да докажат надписаните си фактури и лихви. Не подписвайте никакви техни документи. Делата им падат масово в съда.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лъжеш, Семерджиев, лъжеш нагло. Ти защитаваш монополистите и си против потребителите. Кой ти подари имота на Черноморието? Топлофикация ли? Кога ще отмените незаконната и брутална кражба и грабеж над милиони българи, наречен благовидно такса сградна инсталация? Знаете, че тая абсурдна такса потиворечи на европейските директиви.
8
1
 
9
 
! Отговори
работещ преди 12 години
Тая ***, лакома червена гадина, вместо да размножава тунеядците си, уж щели да проверяват сигнали на граждани за нередности (от умрял писмо), да вземат даже без съд да го вържат отпред за капака на новата му (и извънредно скъпа) кола и да го заселят надолу по склона от скъпата му вила. А отзад за колата да вържат останалите от ДКЕВР. За назидание на следващите *** червени като него. Ама няма кой.
7
0
 
9
 
! Отговори
revansh преди 12 години
Тази *** мазмантия... само като му видя физиономията... Чуя ли: "Ангел Семерджиев" или "ДКЕВР" -става ми гнусно и ми преминава чувството за глад.
6
0
 
8
 
! Отговори
гост преди 12 години
Още хрантутняци само да ти казват ,че трябва да се обърнеш към съда. Голяма простотия. Парите по добре за читави юристи в отдел жалби на ДКЕВР
5
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 12 години
Господин Семерджиев, отдавна слязохме от клона или вие сте забравили това. А може би имате право, само тези, които са на клона не роптаят, каквото и да им се случи. Щом си мълчим, виждайки как си пълните джобовете и ни говорите само лъжи, може би още сме на клона. Ама вас ви устройва това, нали?
4
0
 
14
 
! Отговори
DA PITAM преди 12 години
TOA TUPAN DALI SMEE DA HODI BEZ OHRANA PO ULICITE A
3
0
 
18
 
! Отговори
аз преди 12 години
"Според Семерджиев това е най-добрият начин да се защити потребителят."Неееее, най-добрият начин е да не се позволява изобщо на тия мафиоти да дерат кожите на потребителите!!! А отговорите на жалбите ще бъдат копи-пейст само със смяна на имената! Мижи да те лажем!
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A VAS KOI KONTROLIRA LOBISTI NA darzavna sluzba
1
6
 
2
 
! Отговори
32 преди 12 години
Бургас пак най-тапия град