Седмица на море – награда за младите ГЕРБери

Цветанов се отблагодари за денонощния патрул пред ЦИК
26 юли 2011 12:06,
166
Седмица на море – награда за младите ГЕРБери
ПП ГЕРБ внесе в ЦИК документите за регистрация на партията за участие в местните избори. Снимка: БТА

Младите ГЕРБери, които браниха денонощно входа на ЦИК, за да може партията майка да се регистрира първа за предстоящите избори, ще получат награда, лично обещана от втория човек в ГЕРБ – Цветан Цветанов.

За щедрата благодарност на шефа на Предизборния щаб на партията съобщава вестник „24 часа“.

Младежите щели да почиват за една седмица в Бургас. Официалният повод за едноседмичната ваканция щял да бъде да предадат опита си на тамошните млади ГЕРБери.

24-те младежи и девойки бяха окупирали входа на ЦИК от четвъртък вечерта до вчера сутринта – пече ги слънце, брули ги вятър, да не забравяме и бурята от неделя вечерта.

„Говорихме си, четохме вестници, слушахме музика“, разказва пред "24 часа" Митя Атанасов, студент по политология от НБУ.

„По време на бурята се скрихме под арката на сградата, нямаше нищо страшно“, допълва разказа Никола Станев, студент в СУ "Св. Кл. Охридски".

В 6 часа на разсъмване в понеделник полицаите помолили младежите да раздигат поста, а пет минути преди 9 ч. там пристигнаха Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветан Паунов, които регистрираха партията с 22 007 подписа на симпатизанти при необходими 7000.

На влизане вицепремиерът обясни, че идеята за акцията по пазене на вратите пред ЦИК била на софийските младежи, които искали да повторят събитията от изборите през 2007 г., за да им върви в резултатите.

Още по темата

Редът на регистрацията обаче няма никакво значение, тъй като за номера на бюлетината Централната избирателна комисия ще тегли жребий, обясни говорителят на комисията Ралица Негенцова.

Вчера до 15 ч. в ЦИК освен ГЕРБ се регистрираха и Български демократичен форум, ПП "Обединена социалдемокрация", ПП "Съюз за Пловдив", ВМРО-НИЕ, Земеделски съюз "Александър Стамболийски", "Европейска сигурност и интеграция", ПП "Море", ПП НДСВ.

Крайният срок за регистрация за участие на местните избори е 8 август, а от 5 август започва записването на политическите сили за президентските избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При 6 884 271 гласоподаватели за ГЕРБ са гласували през 2009г. 1 677 870 !!!Това са 24 % от имащите право да гласуват. Само 24% българи избраха Бойко, но силно се съмнявам че сега ще са и толкова. Това е Пирова победа са политическата класа !
120
2
 
13
 
! Отговори
цивилилизацията.. преди 12 години
от кратунка, кратункаааааа от маймунка, маймункааа, от ***, селски ***....
119
2
 
19
 
! Отговори
bolka преди 12 години
И смешно, и жалко за младите кадри на ГЕРБ! И какво са постигнали с това безсмислено дежурене? Нямам друго обяснение, освен желанието им да се натягат и да изпъкнат, пък може след време да се пооблажат от властта! Още по-лошото е, че са не само поощрени, но и наградени за тази ненужна и безсмислена постъпка! Ето една глупава причина да бъде оплюван ГЕРБ!
118
1
 
17
 
! Отговори
Дарители на МВР преди 12 години
В Стара Загора фирма дарила 10 "санитарни възела". Банки, общини, съдилища и прокуратури, телекомуникационни компании, които предоставят бензин, топлофикации и ВиК дружества са сред спомоществователите. Появяват се и фирми, свързани с активисти на ГЕРБ. Има и строителни компании, производители на облекла и на изкуствени торове. Фигурират и спортни клубове. Има спонсори от чужбина. Има компании, които повече от веднъж на година даряват на една и съща дирекция на МВР.На това му се вика изнудване
117
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Авантата е само в политиката. От работа се гърбавее.
116
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, Цецо, ама че си ***! Що ти беше да тормозиш горките комсомолци да стоят там, вместо да си почиват след тежки посещения на чалгатеките?! По-добре да беше ползвал войничета, както в случая с палатките за кьорсофрата на ГЕРБ! Те поне щяха да стоят на пост "по задължение" и нямаше да става нужда от пионерски лагер на морето.
115
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кандидат за президент нямат,*** 3 дни стоят да го регистрират :)Циркаджий
114
1
 
21
 
! Отговори
детето на Цецо преди 12 години
Стар крадец си тате, крал си сто неща,научи ме тате, апартаменти да крада.
113
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И В ДНЕШНО ВРЕМЕ МЛАДИТЕ ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО.КУПЕНИ ДЕПУТАТИ КУПЕНИ СТУДЕНТИ КУПЕНИ ПИ АР ПРОУЧВАНИЯ А ИСТИНАТА Е, ЧЕ Герб напълно се е сринал, РЕАЛНАТА подкрепата за него е 1 на 20 души. Само платените драскачи като СТРАНДЖАТА непрекъснато цъкат по няколко плюсчета и пишат от по 10 ника в защита на умрелия ГЕРБ.ВИЖТЕ В ДРУГИ ТЕМИ КАК СЕ ГЛАСУВА ПРЕДИМНО 20 СРЕЩУ 1.ХОРА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ЕДИН ДВА ИНДИВИДА СИМУЛИРАТ КАТО ЗА 20 ДУШИ.
112
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМ Е ПЛАТЕНО ТОВА СИ Е ПИ АР :D
111
5
 
14
 
! Отговори
13-ТАТА ОРИСНИЦА :) преди 12 години
ЗАКЪСВАЦИЯТА НА ГЕРБ Е ОГРОМНА.НАРОДА ГЛАСУВА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ПАРТИЯТА ЩЕ СЕ РЕГИСТИРА ПЪРВА ИЛИ ПОСЛЕДНА.И АЗ ПОЖЕЛАВАМ ДА ИМ ВЪРВИ НА ГЕРБ НО ДА ИМ ВЪРВИ НА ЛОШО.
110
3
 
13
 
! Отговори
старшинка преди 12 години
Цветанов да беше сложил трима милиционера да пазят ряд,по-евтинощеше да излезе на българския данъкоплатец.
109
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес в България основните принципи на демокрацията като разделението на властите, презумпцията за невинност до доказване на противното, неприкосновеността на частната собственост, ненакърнимостта на основните човешки права и свободи, правото на свободна мисъл и свободен избор, днес те значат много по-малко отколкото във всяка друга държава от ЕС.Лошото е, че вместо да се спрат, управляващите са решили да превземат и метната власт, и президентската институция. След като те сами не се спират , очевидно е ,че трябва да бъдат спрени. Ако това не стане, Цветанов ще продължи да издава осъдителни присъди, да толерира полицейското насилие, да тъпче магистратите и лекарите , да рекетира бизнеса за дарения, няма да се откаже и от облагите на контрабандата.Всъщност, този вот на недоверие е добър повод отново да припомним на г-н Главния прокурор, че в едно прокурорско дело са запазени справките от едни СРС-та, от нощна митническата проверка на една бирена фабрика. Там са отразени седем нощни разговора с участието на премиер, вицепремиер, шеф на митници и негов заместник. Нека Главният прокурор си застане на мястото в борбата срещу корупцията по най-високите етажи на властта, за да не буди сериозно безпокойство с пасивното си поведение (последните два израза са цитати от Доклада на ЕК).Избирателите на ДПС не са забравили, че премиерът и потенциален кандидат за президент Бойко Борисов не само, че одобрява целите на възродителния процес, те имат живия спомен, че той самият е пряк участник във възродителния процес. И не като и редови изпълнител, а като командир. Командир на батальон.И ако днес за него една част от българските граждани са кучета, а друга част ибрици, то е защото такъв е манталитетът на съвременния български политически мит Бойко Борисов. Манталитет на човек , тръгнал от милицията, преминал през подземията на прехода, а днес бързо прескачащ от пост на пост. Без нито на едно място, да доведе работата си до край. Този маниер да избягаш, малко преди всички да разберат , че окончателно си се провалил, вече се изчерпа, господин Политически мит! Време е да си отивате. Дано на ваше място не дойде друг политически мит. Защото, с всяко завъртане нагоре по спиралата на политическите митове, циклите на техните сривове стават все по-кратки и по-вредоносни.
108
4
 
15
 
! Отговори
venko преди 12 години
Тези са се вкопчили във властта като пиявици! Но явно ламтят и за още!!! Фидоошу е живо олицетворение на цялата партия ГЕРБ! И като лакомия, и като визия! ЩЕ ВИ ПРИСЕДНЕ!!!
107
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕГА ГО .....................ВЪРНАХА ПИОНЕРСКИТЕ ЛАГЕРИ ........................*** ТИЯ НЕ СА КОМСОМОЛЦИ А ГЕРБОМОЛЦИ
106
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахахха ЦК на БКП реши да ви награди хахахах
105
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
жалка история
104
2
 
23
 
! Отговори
капут преди 12 години
Не се споменава, дали Цецо Сересето ще раздава на комсомолките и на комсомолците и презервативи!
103
3
 
19
 
! Отговори
Emo преди 12 години
Каква е разликата между авария и катастрофа? Ако кораб с гербери потъне, това е авария. Катастрофа ще е, ако се окаже че могат да плуват. Колко и да се пънете, на следващите избори сте аут. Колко данъци вдигнахте, до дъно опразнихте джобовете на народа? Сега пак с нашите парички ще пращата хрантутниците си на почивка. Вашта м......
102
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия младите гербери надминаха комсомолците и пионерите-Рапорт даден другарю Цветанов-Рапорт приет драгари герберисти от младежката организация.