БСП обвини ГЕРБ в саботаж на спявката им на Бузлуджа

Искали да им провалят осветяването на звездата на паметника
Обновена: 29 юли 2011 13:03 | 29 юли 2011 13:03,
238
БСП обвини ГЕРБ в саботаж на спявката им на Бузлуджа
Постер за празнествата на Бузлуджа, разпространен от БСП до медиите.

“Управляващите се опитват да провалят тържествата на левицата на Бузлуджа и планираното осветяване на звездата на паметника на върха”, обяви пред журналисти Антон Кутев.

Вчера областният управител на Стара Загора Йордан Николов е издал заповед, с която забранява достъпа на граждани и технически лица в сградата на Дом-паметник "Бузлуджа" с аргумента, че е опасна за живота и здравето на хората, оплака се секретарят на БСП.

А по прогнозите на Кутев на „Историческата поляна под върха” се очаква да се съберат над 40 хиляди души.

Той отбеляза, че вече всички „опасни дейности“ са били извършени, обектът е бил захранен с ток и звездата е била "запалена".

По думите на Кутев в паметника са влизали единствено двамата техници, отговарящи за проекта.

“Ако звездата на паметника не светне довечера, ще осветим офисите на ГЕРБ на 16 и 17 етаж (бел.ред. в административната сграда на НДК), закани се секретарят на БСП.

Кутев посочи, че това може да се организира за седмица, колкото е необходимо, за да се пренесат прожекторите от Бузлуджа до София.

Националният събор на левицата тази година е под мотото "И след 120 години – съвременници на бъдещето".

Утре по традиция социалисти от цялата страна ще се съберат на Историческата поляна под връх Бузлуджа в Стара планина, за да отбележат годишнината и празника на БСП – 2 август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: БСПБузлуджагерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
5
 
8
 
! Отговори
Костадин Георгиев преди 12 години
Правителството да им отпусне свещи,после да ги натъпче вътре да не се дразнят нормалните хора в България,че ще опикаят поляната.НА КУТЕВ КУТЕВ ДА МУ СЕ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ И ДА СЕ СЛОЖИ ДО ЗВЕЗДАТА.КАЛФИН ДО НЕГО А сер-ГЕЙ МЕЖДУ ДВАМАТА.
213
7
 
8
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Прав е премиерът ни ! Докато бяха на власт през 2001 - 2005 г. и след това през 2005 - 2009 г. , другарите НЕ направиха нищо за своя паметник на Бузлиджа . Дори си спомням, че през 2009 г. / преди изборите за парламент / в нюз.бг / този сайт определено си е червен / имаше една снимка на Бузлуджа , а на преден план имаше купчина с животинска тор и читателите трябваше да интерпретират какво точно виждат на снимката ...Аз лично се учудвам, че при толкова млади милиардери в тази партия не могат да си съберат пари и да си оправят паметника !? Или май всички в червената партия са едни средно - статистически български граждани, живущи в апартаменти от 65 кв. м. , а някои от тях дори и в панелни гарсониери в крайни квартали ? В червената партия няма нито един олигарх ? Странно !?
212
4
 
6
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Г-н Станишев или упълномощено лично от него лице да подпише, че носи отговорност,ако има нещастен случай там. Не искам някой да падне, да се убие там или да го утрепе нещо и да кажат, че вината е в нас, каза Борисов.Премиерът се възмути от това, че социалистите сега са се сетили за разрухата на съоръжението на Бузлуджа, където всяка година правят събор.Да го е направил г-н Костов, да са го направили БСП.Четири години бяха на власт, можеше да си го оправят, вместо да си правят централи на Позитано и да си обзавеждат киносалони там и какво ли не, можеше да си оправят паметника, коментира той.
211
3
 
3
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН преди 12 години
като ви чета имам чувство,че някой ще гръмне от злоба и си представям каква смрад ще настане,тя и сега не е малко
210
3
 
12
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Абе тези като са на 120 години, това означава ли, че се отъждествяват с БКП...
209
3
 
2
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Браво мушкато напълни ми душата, струва си да изчетеш една камара гнусни писания за един такъв коментар!!!
208
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А някой си мислеха, че *** в България са свършили. Докато има БСП, ще има и идиотия и всенароден цирк, начело с Гей Станишев и доносник Гоце.
207
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На времето тоя с кривата уста-Кутев имаше фирма.Такива далавери направи и след това уж я закри за да се покрие всичко. Има да плаща сумати заплати на хора. Отиде в парламента да се покрие.Егати помияра.
206
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАВРЕТЕ СИ Я ВЗАДНИКА ТАЯ ЗВЕЗДА
205
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като бях студент участвах в студентски бригади за построяването на този храм-там отидоха стотици милиони. Сега като като видях какво е останало от него направо.....нямам думи.А и с неимоверния труд на хората се подиграха. Построиха си хотели, вили , а уж тяхната светиня е станала като тоалетна от памтивека. И сега как не ги е срам да ходят там.
204
3
 
13
 
! Отговори
re преди 12 години
Г-н Николов, пуснете ги, моля Ви. На тяхна отговорност ги пуснете. Пък дано сте прав, че е опасно. Такова добро ще направите на изстрадалата ни държава.
203
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този паметник в момента отъждествява БСП /БКП/. Незнам дали сте го виждали, обаче в момента се е превърнал в *** /истина ви казвам/. Пълно безхаберие от страна на милеещите за него сега БСП. Къде бяхте дори когато бяхте на власт бе, че оставихте такава разруха? Не съм от БСП ама това си е чиста наглост.
202
2
 
10
 
! Отговори
Гошееееееейййй преди 12 години
"Червената звезда да не запали огън"ХАХАХААХХААХ замалко щях да падна от стола! :))))))))))))))Другарю, Гошо 199, да не забравиш да махаш енергично с червеното си служебно знаменце и да не забравиш да се почерпиш с партийните кебапчета, да не забравиш да пееш с пълно гърло, да танцуваш и да се клатиш ритмично на червения химн НАС ЧЕРВЕНОТ ЗНАМЕ РОДИ НИИИИИИИИ
201
2
 
16
 
! Отговори
мушкато преди 12 години
не съм партийец не съм от никой , но се чудя как може толкова много хора да се събират за такива глупости по върхове и планини от всяка една партия а когато стане въпрос да чистим българия - са по баровете и по уж важни срещи , повечето са дебели не си уважават тялото , мислят се за биснесмени и споделят чужди идеи от които нищо не разбират и се наричат с разни имена на партий , повечето са със средно а са електорат :) е докато невежи се събират по планините такива като вазов няма да има
200
2
 
2
 
! Отговори
До 201 преди 12 години
И с колко се увеличава ВСЕКИ ДЕН?
199
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя гроб там мяза на Мордор, от Властелинът на пръстените! И там имаше едно всевиждащо око, дето все се въртеше! И едни дребни мутанти хидеха натам насам - ама ако не се лъжа, тоя в Мордор свърши зле - окото, заедно с цялата му империя се сгромоляса!!!! А дано....да имаме късмет!!!!!!!!!!!!
198
17
 
9
 
! Отговори
нели88 преди 12 години
Историята си остава история.Не може да бъде изтрита от случайно попаднали хора във власта.Съдбата на Герб е като на НДСВ -дойдоха по тъмно,ще си отидат по светло. БСП е жива,увеличава се всеки ден с млади хора,така че намеците за червени бабички останаха в главите на случайно попаднали в политиката.Днес и Първанов изпревари Борисов с цели 8 пункта по рейтинг.Така,че и времето е с БСП,напук на всички гербери.................
197
4
 
7
 
! Отговори
Един прост българин преди 12 години
".....Ако звездата на паметника не светне довечера, ще осветим офисите на ГЕРБ на 16 и 17 етаж..." А, бре Кутев! Няма ли кой да светне по един зад врата и на тебе, и на Боко, и на Серго, и на "агата", и на Ваньо, и на Болен, и на всички знайни и незнайни управляващи ни ***!!!!
196
16
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Навремето фашистите забраняваха червената звезда.Сега е ред на увехналите гербери.Явно пожарникарите ги е страх червената звезда да не запали огън.
195
4
 
13
 
! Отговори
Андрей преди 12 години
Време е комунистите да разберат, че законите и правилата в Държавата важат дори и за тях. След като сградата е опасна, най-нормалното нещо е да бъде отцепен достъпът на хора до нея. АКо на някой се случи нещо лошо, след това ще обвинят пак ГЕРБ в саботаж и т.н. За това нека институциите да не се поддават на манипулациите им и да не допускат хора до тази опасна ( а и грозна) сграда.