Мъж загина след катастрофа с мотор край Пловдив

Спътникът му е с опасност за живота
Обновена: 23 авг 2011 17:48 | 23 авг 2011 17:48,
89
Мъж загина след катастрофа с мотор край Пловдив
Снимка: Архив Булфото

Млад мъж загина от раните си, а друг е в болница с опасност за живота след катастрофа на пътя Пловдив – Асеновград, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 16,00 ч. днес.

По първоначална информация двама младежи от с. Куклен са катастрофирали близо до бензиностанция „Лукойл“.

Водачът на превозното средство – 27-годишен мъж, е приет с травми на главата, гръдния кош и фрактура на ръката в Центъра за спешна медицинска помощ в Пловдив. Той е с опасност за живота.

28-годишният му спътник е починал в болницата от раните си.

Причината за катастрофата все още се изяснява.

Движението по отсечката е затруднено. Контролира се от служители на „Пътна полиция”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ти си ОЛИГОФ..Н
80
0
 
2
 
! Отговори
Моториста преди 12 години
Пожелавам на всички вас децата ви да станат заклети мотористи!!!!Ганьоооооо,Ганьоооооо!
79
0
 
2
 
! Отговори
Павел преди 12 години
Колега можеш ли да ми посочиш едно ПТП което е станало при преминаване на моторист на червено примерно?Колеги шофьори на мотори загиват на 80% от това ,че автомобил е отнел предимство,не ги е видял и ги е засекъл.Първо на първо трябва да има елементарно уважение към всеки колега участвал в пътното движение и поне малко колегиалност от срана на всеки,а не да се псуваме по сфетофарите каточели сме най-големите врагове.Пътят е един а шофьори много !За всеки има място на пътя.
78
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** проклета,да ти обясня......мотористите се движат между колите т.е. отстрани за да ги виждаш в огледалото което най-вероятно поглеждаш само когато тряа да си напутриш пуделската физиономия.
77
1
 
0
 
! Отговори
... преди 12 години
are stiga ste obigdali motoristite be,vinagi te sa vi vinovni, a pri katastrofite s koli, v pove4eto slu4ai ne zagivat samo shofiorite im, a iztrebvat suma narod.Postoqnno i navsqkade ima gonki s koli i mnogo gertvi sled tqh, are govorete za tva!!!
76
0
 
0
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Само да спомена ... миналата ЦЯЛА година 4, тази 3. По толкова души загиват в автомобили на месец!!! А сега ми кажете кой е по опасен!
75
0
 
2
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Браво бе лицемерни българи!! Значи когато 1 човек направи някоя глупост, вие заклемявате цялата общност от, която той е !! Защо така нападете човек който е направил грешка и си е отнел сам живота, ама не роптаете срещу двата ***, които се състезаваха с бързите си коли в центъра на София и отнеха два невини живота!! И за тези които желята лошото на мотористите... възпитавайте си така децата за да станат като тези келиши! И я кажете колко смъртни случая има на автомобилисти и колко мотористи!
74
0
 
0
 
! Отговори
uBo преди 12 години
просто не ми се спори с риск да почнете да ме убиждате или каквото и да е ще кажа, че карам мотор да е какво ? имали място къде да отида да си направя кефа имали ами няма после защо имало толкова жертви гледката е толкова грозна ама толкова, че няма на къде ! И искам да попитам хората който имат такова желание да измрем утре като ви засече някой друг автомобил дайте да направим един концлагер и да избиваме всички водачи на МПС та.....
73
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 12 години
Чудя се, как може да има толкова прости хора, като повечето тук. Не съм в тази графа, с удоволствие бих ви пожелал да си видите двигателите на дръгливите четириколесни ковчези от близо!
72
0
 
1
 
! Отговори
zeoon преди 12 години
do 60 i 59 ; kajete mi kade da vi namerya i da vi prevarna i dvamata v donori ....samo tova iskam skapanyaci
71
0
 
0
 
! Отговори
74 ot men goliam + преди 12 години
Dori statistikata v Zapadna Evropa, Statite, Canada, Brazilia ... pokazvat 4e ubiicite sa 99% voda4ina koli, kamioni i reisove. Sponete si edno liato bez katastrofiral, izgorial i smlial patnicite si reis- niama takova liato. Po strasnoto oba4e e 4e ubiicite na decata , na Velik den e na svoboda. Kolkoto do donorite- karam motor ot 10 godini i ne mi se govori kolko pati edvam edvam sam uspiaval da se izmakna ot *** s koli. I drugo-kogato padnah na zaleden u4astak, hora ot kola mi pomognaha
70
0
 
3
 
! Отговори
Stefan преди 12 години
Ето ви една статия точно по тази тема: motorsport.bg/2011/08/24/about-bikers-and-donors/
69
0
 
5
 
! Отговори
Срам ме е! преди 12 години
След като прочетох коментарите, ме е срам да се нарека българин и ме е срам от сънародниците ми, които от ден на де стават все по злобни и вулгарни. Даже не мога да проумея как един нормален човек ще пожелава смърт и прочистване на "донорите". И друго се чудя дали този който ми пожелава смърт, защото аз го приемам лично, ще събере смелост да ми го каже в очите.Поздрави на всички комплексари -живейте си *** живот!Ваш " Донор"
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господи ,колко злобни хора?! А този #30 дано да няма поколение,че не е добре тази простотия да се наследява! Изумена съм !!!!!!
67
0
 
14
 
! Отговори
D преди 12 години
ДОНОР!? Радвайте се,че е предпочел да бъде на мотор,а не на кола и да мине покрай вашите деца отиващи на училище!Псувайте колкото си искате, но не беше моторист убиеца на Великден!Нито този на бул.България.Ако ние с моторите сме донори, то тези с колите са убийци.Вместо да се уважаваме на пътя,българите сме агресивни и гледаме винаги да прецакаме другия да сме първи. И за какво? За още един некролог?Има *** на 2 и 4 гуми това не е критерий, всичко е до култура-у българина вече няма такова нещо
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
загиналото момче го познавам имаше син на 2 годинки остана сираче момчето :(((((
65
0
 
7
 
! Отговори
Владислав Григоров преди 12 години
49... не съм съгласен с теб. Пътя е за всички, включително и за мотористите. Както хиляди пъти са казвали тук, ние простите българи нямаме култура на пътя. Виждал съм мотористи, които се движат в колона като всички останали, виждал съм и пълни келешчета (в това число и такива зад коли). Докато не ни се промени начина на мислене и да се научим да бъдем толерантни на пътя, винаги ще има донори!
64
1
 
5
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
До 65 и всички останали твърдоглавци като него:Ти си жалък,не наистина.Толкова си жалък,че си мислиш,че един мотор ще те оправи.Нито автомобилистите,нито мотористите трябва да умират в катастрофи,не трябва да причиняват такива,не трябва да бъдат донори.Знаеш ли защо е тръгнала тази приказка за донорите-защото е имало,има и ще продължава да има индивиди като теб.Вместо да си вземеш поука от тази злощастна статия,ти се надъхваш-еми приятно пътуване,но внимавай до кой свят ще бъде! ;)
63
1
 
5
 
! Отговори
Стоимен преди 12 години
Пак ли...Ах къде изчезнаха тези ентусиасти,които подкрепяха високите скорости и гонките по пътищата.Жалко,отново млад човек,дано другият оцелее.
62
2
 
9
 
! Отговори
! преди 12 години
Пожелавам на всички арогантни моторджии, неспазващи правилата за движение по пътищата да надживеят моторите си.