Седем ранени след катастрофа край Дебелец

Един от тях е в критично състояние. Пътят за Габрово е затворен
Обновена: 26 авг 2011 18:19 | 26 авг 2011 17:20,
35
Седем ранени след катастрофа край Дебелец
Снимка: Архив Булфото

Седем души са ранени, като един е в критично състояние, при тежка катастрофа край Дебелец, съобщават от МВР.

Инцидентът станал около 15,40 часа в отсечка на главния път от Велико Търново за Габрово при разклона за град Дебелец.

Лек автомобил "Опел Астра" със семейство с две деца, които пътували за Велико Търново, внезапно навлязъл в насрещното платно и се сблъскал челно с "Мерцедес", в който пътували три жени.

При сблъсъка са пострадали пътниците и в двете коли. Всички са откарани с различни травми, но без опасност за живота, във великотърновската болница.

Според лекарите с най-тежки травми е 39-годишният водач на опела, който е настанен за лечение в критично състояние.

Причините за катастрофата все още се изясняват. Пътят за Габрово е затворен за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
koi im dawa knivkitemmmmmmmmmmm
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На калпав шофьор пътя му пречи !!!
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо се пишат глупости? "Без опастност за живота" , пък "в критично състояние"...За сведение на неграмотните журналисти-водачът почина,а съпругата му е в кома! Децата са без наранявания.
27
1
 
20
 
! Отговори
Go преди 12 години
Нека ме поправи някой търновец, но на това място доколкото знам дупки няма. Пътят в посока Велико Търново покрай разклона за Дебелец е еднопосочен, предполага висока скорост и изпреварване, след това става двупосочен. Ако опелът е тръгнал да изпреварва колона, поради неопитност, малоумие, негледане на знаците (защото има такива), изведнъж се е озовал в насрещното срещу идващите от Търново, които само чакат да дойде еднопосочното, за да започнат да изпреварват, като откачени. Липса на акъл е това
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 24О,колко си НЕГРАМОТЕН !
25
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен има поне един магьосник,но няма толкова много лентички за резане.
24
7
 
11
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
О,колко си ПРОСД ! Няма магьосници и в това правителство,че от раз да се оправят всички пътища и проблеми в държавата!
23
2
 
10
 
! Отговори
gft преди 12 години
сакън, не оправяйте пътищата, на сегашните се трепем като ненормалници, а си предтсавям, ако найстина път където да можеш да развиваш скорост.в по вечето случай не ви е виновен пътя, преценката ви липсва, преценката за обстановката,дали си с купена книжка или не е все тая, ако не можеш да мислиш като човек, това не се усвоява с една книжка, а с възпитание.колкото до днешната катастрофа, всичко може да се е случило.невнимание, говорене по телефона, техническа неизправност, нещо на пътя, дупка.
22
7
 
13
 
! Отговори
аз преди 12 години
ХА ТАКААААА!!!КАТО ЧЕТА...ЧАК ПЪК НЕ ВЯРВАМ!!нали не ядяхте асфалт,а?!!!КАКВО СТАНА СЕГАААА,А?!!дай асфалт!!!ЕЕЕЕ,НЕМА УГОДИЯ ....... ПРОСТОТИЯЯЯЯЯ!!!
21
3
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
Ракети предизвикаха пожар на полигона в Шабла, където се провежда тактическото учение с бойни стрелби на български и сръбски военни подразделения. Димът се понесе към официалната трибуна, където присъстват премиерът Бойко Борисов и президентът на Сърбия Борис Тадич.ето още 1 пример за каръка. Макар че му е по специалността!
20
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така ще е като 2 г. строиме 5 км. магистрала и зарязахме всичко друго включително и да поддържаме пътя в БГ. Нека им тежи на съвестта на Тиквите. Не че им пука от това.
19
5
 
25
 
! Отговори
ШУМАХЕР преди 12 години
99% ОТ ВИНОВНИЦИИТЕ ЗА КАТАСТРОФИТЕ СА ***!!!! САМИ *** МОЖЕ ДА КАРА В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО ИЛИ ДА ХВЪРЧИ С 200КМ. ВЧАС МИГ НЕВНИМАНИЕ И ЦЯЛ ЖИВЕТ МЪРТАВ!!!
18
15
 
11
 
! Отговори
карък преди 12 години
Борисов явно е урочасан - колкото повече разправя как строи магистрали, толкова повече се увеличават произшествията по пътищата. Каквото пипне все е на зле!
17
7
 
28
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Колко да я намаляме тази скорост бе приятелю? На теб намалят ли ти данъците, като нямаш работа? Намалят ли ти бензина, ако имаш 3 деца? Годината е 2011-та, с 15 км/ч ли да караме? Ще доживеем ли хубави пътища? Ще доживеем ли ревизиране на всички безумни знаци от напр. 30 км/ч по "първокласни" пътища?? Аз нищо не искам да намалям, искам тези на които плащам с данъците си да си мръднат задниците и да направят така че да се пътува! Не да падам в дупки! Да пътувам!
16
14
 
9
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Да се забранят Опелите
15
5
 
29
 
! Отговори
StereoTip преди 12 години
ефекта на купените книжки дава резултат доста активно тва лято...
14
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като има дупки, трябва скоростта да се намали, затова се казва несъобразена скорост. Но предвид факта, че опела е бил в насрещното платно предполагам, че е изпреварвал и не се е пукал има ли дупки по пътя и ограничение на скоростта.
13
2
 
69
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Скъпи приятели,Когато се качите в автомобил,спазвайте няколко основни правила.Никога алкохол!Никога висока музика!Никога разговор по телефона в движение!Никога превишена скорост!Не бързайте да стигнете някъде с 20 минути по-бързо,за да не стане с 30 години по-рано там,където всички ще отидем един ден.
12
5
 
38
 
! Отговори
До 1 преди 12 години
И какви мерки трябва да вземе правителството? Може би трябва да настани по един катаджия във всеки автомобил, камион и т.н.? За какво е виновно правителството, че *** карат като луди, изпреварват, състезават се на пътя и не се притесняват, че возят деца. Никой не ни е виновен, сами се избиваме, жалко, че загиват и съвсем невинни хора, които са били в неподходящия момент на пътя на някой луд.
11
9
 
17
 
! Отговори
II преди 12 години
там има дупки по асфалта, като нищо е скочил в някоя. какво ограничение на скоростта, просто направете свестен асфалт.