Хеликоптер спасява жена в района на Райското пръскало *

Екип на спасителните служби пътува с Ми-8 на Авиоотряд 28
Обновена: 23 сеп 2011 16:45 | 23 сеп 2011 15:45,
67
Хеликоптер спасява жена в района на Райското пръскало *
Хеликоптер Ми-8 на Авиоотряд 28. Снимка: Архив Булфото

Хеликоптер Ми-8 на Авиоотряд 28 замина за калоферския Балкан с екип на Планинската спасителна служба (ПСС), за да окажат помощ на жена, пострадала при падане в района на хижа „Рай”.

„С хеликоптера пътуват четирима души от ПСС, които да окажат на място ефективна помощ на пострадалата”, обяснява Кольо Колев, директор „Безопасност полети” на Авиоотряд 28, цитиран от Фокус.

Пострадалата е на 31 години, от Бургас. Инцидентът се е случил в района на Райско пръскало край хижа „Рай”.

По данни на планинските спасителни служби, жената е паднала и е със счупен крак.

Хеликоптерът е излетял по заповед на премиера Борисов и ще транспортира пострадалата до София.

* Информацията е обновена в 16, 38 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
19
 
! Отговори
аз преди 12 години
Еми да това му е работата,вместо да се харчат пари за скъпи БМВ и Мерцедеси за депутати и разни фрегати- да купят хеликоптери за такива спешни служби да спасяват болни хора и при бедствия
46
6
 
13
 
! Отговори
ДО 43 преди 12 години
АЙ СТИГА ОПРАВДАНИЯ САМО С АХМЕД И СЕРГЕЙ.С ТЯХ ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ РАВНООТГОВОРЕН БЕШЕ И СИМЕОНЧО КОМАРДЖИЙСКИ, НА НЕГО ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ ТЪРСИ СМЕТКА? ЗАЩОТО СЕГАШНИЯ НИ ПРЕМИЕР МУ Е БИЛ БОДИГАРД ЛИ! МНОГО КУХО КАТО ЛОГИКА, КЪНТЯЩО КУХО!:))))))))
45
5
 
6
 
! Отговори
LEKO преди 12 години
Не знаете тази мацка на кой шеф на Мафията е - Бургас .Сега с хеликоптера направо в Пирогов , а даже няма ЗО .Но това не е за простосмъртни и не лайте много в коментарите ,,,,
44
7
 
8
 
! Отговори
счупен крак - хели преди 12 години
за един счупен крак хеликоптерако няма застраховка, да плаща тая стринаама сигурно е от нашите, така че...в крайна сметка:1.Пенсионерите без повишение на пенсиите2.Хеликоптери и самолети летят по земните кълбета по заповед на старшината и спасява наши хораОбщо взето 2+2 = 4ама за нали съм ***...не се сещам...
43
5
 
7
 
! Отговори
Пич преди 12 години
"ТЯ ТРЯБВА ДА СИ ИМА СОБСТВЕН АВИОТРАНСПОРТЕН ПАРК И ДА НЕ ЗАВИСИ ОТ МУЦКИТЕ НА ПРЕМИЕРА"Е Станишев и Доган защо не им направиха "собствен абиотранспортен парк"?! Защо бе?? Кажи защо? Тогава нямаше криза и в държавата имаше пари.
42
9
 
18
 
! Отговори
СТИГА БЛЮДОЛИЗАНЕ преди 12 години
СТИГА С ТОЯ "БАТМАН-ПРЕМИЕР", БЕ, БРАТЯ ЖУРНАЛИСТИ!ПРОДЪНИХТЕ НИ УШИТЕ С КОМАНДАДЖОЙСКИТЕ *** НА ТОЯ НЕКОМПЕТЕНТНИК! ПСС НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВЕНА СЛУЖБА, ТЯ ТРЯБВА ДА СИ ИМА СОБСТВЕН АВИОТРАНСПОРТЕН ПАРК И ДА НЕ ЗАВИСИ ОТ МУЦКИТЕ НА ПРЕМИЕРА. ВСЕ ЕДНО ЗА ВСЯКА ЛИНЕЙКА, ИЗПРАТЕНА ДА СПАСИ БОЛЕН, ПАК ПРЕМИЕРЪТ ДА СИ ПИШЕ ЗАСЛУГИТЕ. ТОЙ БОКО АКО Е САМОВЛЮБЕН, ХОРАТА НЕ СА ВЛЮБЕНИ КАТО НЕГО В НЕГОВАТА САМОВЛЮБЕНОСТ.ПИСНА НИ ОТ ТАЯ КРАТУНА ВСЕКИ ДЕН НА ВСИЧКИ СТРАНИЦИ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ.БАСТА!
41
11
 
15
 
! Отговори
Пич преди 12 години
До дежурните комунисти във форума - дай Боже повече такива "евтини PR" акции, че тази държава най-после да се пооправи малко. Интересно защо вашите вождове и кумири не направиха нито една PR акция? Аааа да, сетих се, те бяха заети да са на почивка, да тропат хорце, или да са на лов на забранени видове докато хората имаха нужда от помощ и умираха. Ама нищо де, по добре да умрат, отколкото някой да си прави "евтин PR", нали червени кратуни?
40
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Хеликоптерът е излетял по заповед на премиера Борисов и ще транспортира пострадалата до София."Борисов не беше ли премиер министър на България? Бе тоя човек от рязане на ленти и диспечер авио услуги кога му остава време да работи по същество? Баси кантонера! :(
39
8
 
12
 
! Отговори
разбирач преди 12 години
Доколкото разбирам, пострадалата си е счупила крака по заповед на пожарникаря, за да може той, предизборно, да я спаси с хеликоптеро?
38
2
 
28
 
! Отговори
иванова преди 12 години
По-добре внимавайте,бъдете разумни и се молете да не изпадате в подобна ситуация.Ако това ви се случи- дали ще е Б.Борисов,Първанов или който и да е друг,ще бъдете благодарни на всяка протегната ръка.Лек ден на всички и бъдете по-позитивни и човечни.
37
0
 
19
 
! Отговори
Имало едно време преди 12 години
Имало едно време дежурни военни хеликоптери Ми-17, използваха ги като линейки за медицинска евакуация на болни и родилки, търсене и спасяване на бедстващи из планините и в морето, гасене на горски пожари и т.н..Сега също има военни хеликоптери, чисто новички френски "Кугър" и два-три руски Ми-17, а не ги използват за такива нужди.Защо ли?
36
1
 
40
 
! Отговори
dzivko преди 12 години
За такава ситуация трябва да има стандартна процедура за издирване с всички възможни средства,не е работа на премиера да се занимава с подобна акция
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тея от ПСС са големи бастуни, да знаете !Преди известно време ми се наложи някой да ми окаже помощ на едни скали си *** мамата и тея ме отсвириха тотално - щом не съм бил на умирачка - да съм се оправял сам. Добре, че се намери опитен човек в близост да ме спаси че умирачката си идваше.*** работа, трябва премиера да се изявява, за да спасят някого.
34
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да връчат "ОСКАР" на БОЙКО....
33
19
 
15
 
! Отговори
да-да,ама не преди 12 години
Ауууууу,какъв герой...Очаквам в най-скоро време някой гербераст да го номинира за Нобелова награда...По- *** PR може да измисли само друг гербераст.
32
0
 
14
 
! Отговори
мим преди 12 години
дано я спасят
31
12
 
16
 
! Отговори
Аз до Нели преди 12 години
28, ***,Не го прави той. Правят го журналистите, но повярвай ми, НЕ платени от него.Нямаш си на представа колко долни и гнусни са червените прокази. По са долни и от йезуитите. Това, което те впечатлява се плаща от "Позитано,20"... и ако утре от чешмите ни потече мед и масло, червените прокази ще зинат: "Бойко ни спря водата".
30
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко от полицай до премиер, диспечър президен, и накрая крал ......
29
1
 
3
 
! Отговори
защо до 27 преди 12 години
A pak toq plateniq deto e na shatat vseki den pishe 200 komentarata tolkova li ste elementarni da go slushate Grezdeq se poznava po tova che v vseki komentar pishe vmesto boiko "BOKO"Защо не пишеш на български? Не се пише shatat, а ЩАТ, коментар е без окончанието "ta", преди че се пише запетая, и преди всеки трябва да се напише "ВЪВ", защото е пред дума, започваща с "В". Бойко се пише с главна буква Б, защото е име. Е, другарю, герберист, намерих доста правописни грешки в две изречения!
28
6
 
14
 
! Отговори
нели преди 12 години
23, при него всичко е пиар исамохвалство..затова,иначе няма лошо,така трябва,да се спасяват хората,ама той всичко прави в тая държава..еее