Шуменски Ромео плаши да скочи от осмия етаж

42-годишният мъж беше спасен след 4 часа преговори
Обновена: 23 окт 2011 18:16 | 23 окт 2011 18:16,
25
Шуменски Ромео плаши да скочи от осмия етаж
Снимка: архив, Булфото

Мъж, заплашващ да се самоубие в Шумен, беше спасен след продължителни преговори, съобщиха от полицията.

Любовна драма била причина за крайното решение на 42-годишния шуменец, който заплашвал да скочи от осмия етаж на жилищен блок.

Сигналът бил подаден около 12 часа на обяд. Отчаяният мъж се качил на покрива на тераса на осмия етаж на ул. “Петър Берон” в града с намерението да скочи оттам.

Незабавно на място били изпратени служители на реда, които отцепили района около блока.

Сформиран бил екип от полицаи и психолози, които да преговарят с него.

В преговорите се включила и 36-годишна жена, с която 42-годишният шуменец се разделил наскоро.

Около 16,00 часа, след повече от четири часа, прекарани на покрива на терасата, мъжът бил склонен от преговарящия екип да не слага край на живота си. Той е откаран за преглед в шуменската болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
барби преди 12 години
браво, анонимна 23 много си умна
22
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
браво 22 хората са завистливи злобни и си врът носа където не им е работата не им идва на акъла че имат деца и че и те не са застраховани от подобно нещо,аз не бих прекратила приятелство с такава силна жена защото не психолози и полицаи са го свалили а тя и трябва да и намерят работа в полицията като психолог
21
0
 
0
 
! Отговори
кики преди 12 години
всички сте сеирджий никой нищо не знае не е свидетел и само си чешете езиците да не ви идва на главата че друга песен ще запеете тогава вас така ще ви коментират а и никой не е застрахован от подобна постъпка на всеки му пада пердето и не осъзнава какво прави и никой няма право да го съди за това
20
0
 
1
 
! Отговори
Тина преди 12 години
Един глупав турчин по малко ! ! !
19
0
 
2
 
! Отговори
Мариета преди 12 години
Точно така - ако искаше да се е самоубил. Някой пита ли я тази жена как се чувства? Казваш на един човек, че вече не го обичаш и не искаш да си с него. Нормално е, ако те обича да се почувства ужасно, но не е нормално да те разиграва с опити за самоубийство и да те манипулира с подобни неща. Сега почти всичките им общи познати не могат да понасят жената, защото го е докарала до такова положение, а само тя и още един-двама знаят какво й е на главата.
18
0
 
1
 
! Отговори
до коко преди 12 години
Ти тези си три образования май не разбра какво ти казва номер 7 ?
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що харчите пари бадева? Ако искаше да се самоубие да го е направил. Само търси внимание. Сега да плати разходите за полиция , психолози и там каквито още е ангажирал и отклонил от задълженията им.
16
0
 
1
 
! Отговори
MILATA преди 12 години
DA SKA4AAAAA.......TAKA 6TE OSTANE BEZSMARTEN..............................
15
1
 
1
 
! Отговори
f преди 12 години
be kakav romeo kvi 5 lv. budala pravew se na interesen. ne e vazno dragi mi rasisti ot koq etni4eska grupa e budalata. vseki vluben maz go pravi nezavisimo ot veroispovedanie i religiozna prenadleznost, 4e daze i rasistite ako se vlubqt vaobwe.
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САМО в тоя "сайт" не му е написано името на "турския" ромео
13
0
 
15
 
! Отговори
koko преди 12 години
ДО НОМЕР 7- Да не би богатите в България да са образовани ,умни ,интелигентни и професори а са най обикновенни мутри ,милиционери ,комунисти,спортисти,физкултурници и пожарникари така че съвета ти да учат не върви -3 образования съм и безработен .Това не е приоритет в България пази мнението за себе си и внуците, те могат да повярват на теорията ти.
12
4
 
14
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 12 години
Алес кла. Защо не е сккочила ***. Когато искаш да се самоубиеш го правиш веднъж. Маймунски истории. Пожарни, полиции, линейки. ***.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати заглавието...
10
1
 
9
 
! Отговори
да, 9 преди 12 години
Така е, 9. НИКОЙ не трябва да се самоубива.Но гладът прави човекът "първосигнален". Няма я жената, няма го мъжът, значи- няма пари, няма хляб, хайде да се самоубия!Няма сили да ЖИВЕЕ САМ( сама) Живота си.Не са глупости, 9, а философия.И малко достигат до нея.
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едва ли е ром, те на 42 години вече си гледат внуците, а не ходят да скачат от някъде си.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
7, стига глупости. Никой не бива да се самоубива дори и да е беден. Да не говорим, че има богати хора, които пак се самоубиват.Дали си беден или богат няма значение, важното е да цениш живота...
7
5
 
5
 
! Отговори
Соте преди 12 години
Първосигналните гамени веднага свързаха Ромео с ром хахаха .
6
4
 
44
 
! Отговори
беден преди 12 години
Безработен или беден.Никоя жена или мъж не се самоубива, ако е финансово стабилен!Затова, момчета и момичета, учете, образовайте се, работете!!Любовта не е спасила и нахранила никого!( някой може да те "приюти", но това е съжаление, а не любов)Бъдете смели, бъдете самостоятелни!! Разчитайте на СЕБЕ СИ!!!
5
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Глупав човек, ако й беше теглил един бой и да я насили тя щеше да си състави мнение че е решителен и романтичен човек. Не правете грешката да падате в краката на някоя жена, тя просто няма да има капацитет да оцени жестът ви. Бъдете гадни. И аз още не мога да го повярвам, но жените именно по това си мислят че ги ценят!
4
13
 
2
 
! Отговори
vargala преди 12 години
bIlgarin ot mangalski proizhod