24-годишен загина в огнения ад в "Меден рудник"

20 души от съседните постройки са били евакуирани
Обновена: 11 ное 2011 14:42 | 11 ное 2011 09:54,
34
24-годишен загина в огнения ад в "Меден рудник"
Снимка: impactpressgroup

24-годишен мъж е загинал при пожара, погълнал три къщи, в бургаския квартал "Меден рудник", съобщиха от Областната дирекция на МВР.

20 души от съседните постройки са били евакуирани.

Още по темата

Сигналът за пожара е подаден около 5,30 ч. сутринта в Областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението".

Към мястото на инцидента незабавно са се отправили четири противопожарни автомобила с 14 огнеборци.

Огънят е потушен окончателно около 8,30 ч., като при извършения оглед е открит трупът на 24-годишния И. Ч. от Бургас.

По първоначални данни младежът е загинал от задушаване, тъй като се намирал в помещение без прозорци.

В момента на мястото на инцидента се намира следствено-оперативна група, която се опитва да уточни точната причина за възникването на пожара. Предполага се, че огънят е тръгнал от печка с дърва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
2
 
! Отговори
25 до Джуди преди 12 години
Българите не въвеждат въпросните закони не защото са "толерантни и отстъпчиви", а защото са прости и мързеливи! Те така правят и с всички сфери на живота - не случайно неофициалната им международна емблема е турски ***.Това, че само по тия земи *** са докарани до отчаянието да крадат кабели и горят дограми, е една ясна квитанция за това, колко струва властимеещото етническо мнозинство на тая територия... СРАМ !!!
31
0
 
4
 
! Отговори
Джуди преди 12 години
Да, 25, защото българинът е човечен и толерантен - направо си е отстъпчив! Нямаш си на идея във Франция какви закони има и как всички са длъжни да ги спазват, включително и *** - нямя мърдане! Не е като у нас - само г..зовете дето не им забърсваме на *** от "толерантност"!
30
0
 
7
 
! Отговори
ббб преди 12 години
евала на 29,срамота е нашите пенсионери с 140 лв пенсия да ровят в коша за коричка хляб,а мръсните *** да вземат помощи да ядат и пият
29
0
 
6
 
! Отговори
Споко преди 12 години
Колибите са били на двуноги ***.
28
2
 
5
 
! Отговори
25 до някой си преди 12 години
Статистик-тарикат си, ама не на мене! На тия 100 души под моста (ако въобще са местни) се падат 100000 интегрирани, дето не можеш ги позна! А при нас - обратното - 100 са интегрираните! Не замитай говната под килима, все едно съм паднал от небето чужденец! *** виж в Мадрид и Барселона колко % *** са в гета, а аз ше ти кажа как е в София и Пловдив, хитряга...
27
0
 
13
 
! Отговори
някой си до 25 преди 12 години
А тебе не те ли е срам учителка с 40 години трудов стаж да получава 150лв. пенсия, а *** с нито един ден трудов стаж на 40 години с 15-20 деца да взема 1000лв. на месец, като всичко изпива и изяжда, а собствените и деца се скитат и ровят по улиците?Абе сладур не те ли е срам?Ей заради такива дразнещи, ама много дразнещи няма да се оправят нещата с обичаното от теб малцинство. Ние българите искаме нашите данъци да отиват за НАШИТЕ ДЕЦА И МАЙКИ, разбра ли бе Номер 25. Ясна ли ти е картинката?
26
1
 
5
 
! Отговори
oт някой си преди 12 години
Абе иска ми се да си прав, ама не си много наясно с нещата. Миналата година бях в Испания, Валенсия. До новият им Аквариум има мост, под моста живеят испански *** - ей същата *** както в България, шахтите по моста през една окрадени, тръгваме към града-*** семейство бута количка с кашони и железа. А, да - до копторите камари от ***. Направо се почуствах като в БГ. Обвиняваш българите - ами няколкото милиарда дето отиват за социални помощи и прочие, откъде идват бе сладур....
25
8
 
0
 
! Отговори
25 до 26 преди 12 години
еднакви, еданквии... колко да са еднакви? Френският *** живее 2 пъти по-зле от французина, а българският *** живее 20 пъти по-зле от българина - тебе, като българин, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ малко от тоя факт, а, ксенофобче? Поредния провал на българските *** - един от многото.
24
1
 
16
 
! Отговори
ДО 25 преди 12 години
Мило ми момче *** по цял свят са еднакви.Няма значение дали са френски испанск или китайски.Те просто са ***.Навсякъде лъжат,крадът и живеят като клошари няма значение какви условия ще им предложиш.Аз не мисля ,че българите са длъжни с нещо на ***.Ако ти си -завещай си имането на някое бедно *** семейство!
23
25
 
8
 
! Отговори
до някой си 24 преди 12 години
Все пак българската среда е направила *** такива! Френските или испанските *** почти не се отличват от французите или испанците - значи проблемът не е в *** - проблемът е в българина !!!
22
1
 
35
 
! Отговори
някой си преди 12 години
Разбира се, да се радва човек на една смърт не е хубаво. Разбирам воплите на някои хора тук, вероятно от БХК. Но разберете, драги хуманисти, на българина просто му е писнало от ***. Не познавам човек, които да не е пострадал или негов близак от тях. Българина не е лош човек, даже е доста по-търпелив срямо тях сравнение с на Запад. Но чашата отдавна е прелява, в безизходицата да се реши *** въпрос, хората реагират естествено така, защото просто така не може да се продължава....
21
1
 
24
 
! Отговори
пепи преди 12 години
видях ги тия - много гнусни *** и веднага искат помощ от общината.
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един риммлямин по малко дообрееее
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 19 траян ,ми ходи си при ромите на село бе *** ,или си *** или си юдейче ,или си на хранилка *** сорос ,ясен си
18
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** или българин..това е важното!
17
19
 
17
 
! Отговори
Траян преди 12 години
На село имам комшии роми. Те са най-добрите ни комшии, винаги са ни помагали и докато ни няма там дори и за най-малкото нещо се притичат на помощ на баба ми и дядо ми.Нямам причина да се отнасям с ***, така както в по-долните мнение...
16
4
 
5
 
! Отговори
мисли преди 12 години
ром,***,бразилци,*** и т.н.-въобще да се смееш ли да плачеш ли.Истината е че системата ги капсулова.И въобще всички сме се затворили в етническите си черупки. Който спечели назначава от свойте - българите българи, турците турци, а за ромите няма, за тях разни мюсулмански емисари и те стават радикални мюсулмани. Като сложим че са неграмотни,че 20 години се научиха да крадат и да живеят на гърба на държавата и политиците ни го натякват, но си правят бабата от това противопоставяне.
15
2
 
50
 
! Отговори
БиАДжи преди 12 години
Отворкото:На вас хуманните защитници заслужавате това, което направиха на Ангел от Катуница и на стотиците други знайни и незнайни да направят на на-милото ви. Да ви питам тогава.Всяко стадо има ***, може да има българи каквито казваш, но по-скоро изключение а тези са правило.Как се краде от ЧЕЗ или ЕОН ве? Те са си го взели авансово Х 100 преди това.Спирам полемиките,Равенство пред ЗАКОНА и ИЗПЪЛНЕНИЕТО му за ВСИЧКИ!!!!!
14
9
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
da ama priznaite kade o6te v Evropa se toplqt na darva samo v mizerna Balgaria
13
2
 
42
 
! Отговори
млк преди 12 години
да, но по-голямата част от българите бачкат, не крадат, не убиват, а по-голямата част от бразилците са престъпници, крадат ток и т.н. Естетвено, че за един народ ще се определи по масата, повечето са бедни, значи беден народ, повечето са неграмотни, неграмотен народ, *** популация на 90% е ***