Новородено е открито пред поликлиниката в Стамболийски

Момченцето е добре, настанено е във ВМИ-Пловдив
22 дек 2011 12:04,
20
Новородено е открито пред поликлиниката в Стамболийски
Снимка: архив Булфото

Новородено момченце е било открито снощи пред кабинета за спешна медицинска помощ в поликлиниката в Стамболийски, съобщиха от МВР.

Бебето, повито в чаршафи, е било изоставено около 19.00 часа.

То незабавно е било транспортирано в Детското спешно отделение на ВМИ-Пловдив във видимо добро състояние.

По случая е образувано дознание в РПУ Стамболийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** свободия,така е като няма закони-при Тодор Живков те следеха как си гледаш децата,а не като сега,къде са тия социални и от закрила на детето да идат по селата да видят какво чудо е?Ако навремето така си хвърлиш бебето направо те тикаха в панделата и после целия град те гледа с презрение!!!
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредното изоставено ***. Горкичкото, не е случило на родители! Дано поне го осинови нормално семейство и вместо в *** го превърне в човек.
17
3
 
7
 
! Отговори
16, преди 12 години
"за домашен любемец." ???? Ти деца имаш ли? А родители?...................
16
7
 
16
 
! Отговори
Българин преди 12 години
14 - ти си екстремист/ка. В Блогът преди време имаше една статия за осиновяването - под нея писаха стотици хора, мнозина от които с горчив опит. Според прочетеното там, установих, че има около 20% шанс осиновеното *** да стане човек. В останалите 80% от случаите, напук на всичките усилия на осиновителите, пораствайки то си става *** - ***, мръсен, нагъл и мързелив - и осиновилите го хора стават пишман, че не са си взели куче вместо *** за домашен любемец. Генът си е ген, хора !!!
15
7
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Най-вероятно да е поредният малък ***, който като кърлеж ще увисне на врата ни !!! Шансът да е от друг етнос е най-много 10%. Каквото и да говорите, 90% от захвърлените бебета са ***.
14
1
 
10
 
! Отговори
Az преди 12 години
Аз го искам ...
13
0
 
8
 
! Отговори
До 9 и 7 преди 12 години
Хората и в момента продължават да коментират тази снощна статия за 200 милиона, които са отпуснати за такива деца, взети в приемни семейства. Критикуват и негодуват!
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горката душичка! Дано му е хубав животът, да се намерят добри хора да го осиновят.
11
2
 
13
 
! Отговори
do 6 "реалиста& преди 12 години
Не се сещаш явно за варианта забременяла тинейджърка, а има и други варианти....
10
0
 
17
 
! Отговори
До 8 преди 12 години
Прав си. Но аз имам предвид реалните рискове, с които повечето жени се съобразяват - неудачната поза на детето по време на раждането /ако тръгне с дупето или с някой от крайниците си напред и се заклещи/, а също и следродилната треска, при която също може да се случи нещастие. Да не говорим за разкъсвания,остатъци от плацента и т.н. Така щяха да изтърват наша близка, хем роди в болница. С това шега не бива и жените трябва да се ползват от медицинска помощ,само да не попаднат на некадърни доктори
9
0
 
12
 
! Отговори
До 7.Намери в този преди 12 години
сайт статията, която бе качена снощи - посветена е на изказването на Б.Борисов за 2000 деца, изведени от домовете и настанени в приемни семейства /това било струвало колкото една магистрала/. В тази статия, а също и в коментарите под нея много се обсъждат точно тези суми. Оказва се, че за здраво дете надбавка е 600 лв, а за такова с увреждания - 800. В друга статия, също качена снощи, се казва,че на Столичната община е даден годишен бюджет 1 милиард и 200 милиона, а за 2000 чавета - 200 милиона!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Коя друга ще рискува да роди у дома си, без лекарска помощ" - пич, та това стана модерно през последните години! Даже има едни наречени "дули", които асистират домашни раждания. А има и такива, които сами си раждат.Иначе има и вероятност "майката" да го е родила в друг град, а като се е прибрала да го е подхвърлила пред поликлиниката.
7
1
 
7
 
! Отговори
до: 6 преди 12 години
Сериозно ли приемните семейства взимат толкова пари? Защото на семейстов с доход над около 450 лв. не се полага колосалната сума от 30 лв. детски. Имам впредвид, че за изоставени *** да се дават 600 лв. ....... нещо много ми се вижда
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много сте наивни. Коя друга ще рискува да роди у дома си, без лекарска помощ, освен ***? Вероятно мъжът й е някъде на дългосрочен гурбет - напр. в Испания - и ще я пребие, ако разбере, че в негово отсъствие Бог знае от кого е забременяла. Ха да ни е честит още един потребител на 600 лв месечно - толкова ще се полагат на приемното семейство, което ще го вземе.За етноса му няма смисъл да се чудим. Новородено българче от турче не можеш да различиш /ако не е обрязано/, но ромчето се различава.
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-вероятно да не е ***. Те си ги гледат за помощи...
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може и да не ***, защото това би лишило самотната майка от помощи за него......
3
3
 
16
 
! Отговори
do 1 преди 12 години
Може и да не е, за нещастие, *** доста е вероятно дори да не си направят труда да го носят там...те си го раждат в болницата и си тръгват!
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Дано бъде осиновено и стане добър човек.".... Дано, ама гена си е ген... Дано да греша, ама практиката показва, че съм прав, науката - тоже.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вероятно това е поредното ***, което ни оставят за отглеждане. Дано бъде осиновено и стане добър човек.