Оранжев код в 6 области на страната

Очакват се обилен сняг и поледици
Обновена: 7 яну 2012 09:31 | 7 яну 2012 09:31,
44
Оранжев код в 6 области на страната
Снимка: Булфото

 Код „оранжев” за опасно време заради обилни валежи е обявен за днес в 6 области от страната, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Обилни валежи от сняг и поледици се очакват в областите Враца, Ловеч, Габрово, Велико Търново, София град и София област. 

„Прогнозирани са метеорологични явления с голяма интензивност. Възможни са щети и жертви. Бъдете много внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете. Следвайте съветите на властите”, съветват от НИМХ.

Във други 16 области е обявен код „жълто” за потенциално опасни метеорологични явления – възможни силни валежи от сняг и дъжд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: снягоранжев код
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
25
 
24
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Никъде не е чисетно.Навсякъде сняг кал и мокро!!!Къщи залети.Прелели реки, неизчистени корита заталачени!!Усвоени и потънали пари за чистене!Гарантирано от ГРОБ!!!
2
15
 
14
 
! Отговори
55 преди 12 години
ДО 1А ти къде ли си учил неграмотнико?
1
8
 
26
 
! Отговори
4 преди 12 години
По добре да вземат да чистят пътищата за,който плащаме пътен данък и винетка,а не да се правят на умни,кой си кара внимателно каквото и да е времето той пак ще си кара внимателно,а мутресите с джипове си карат като на рали декар,това и бебетата го знаят другари милиционери...