Възрастно семейство се самоуби в казанлъшко село

Мъжът и жената се задушили в гаража си
Обновена: 11 фев 2012 16:05 | 11 фев 2012 16:03,
103
Възрастно семейство се самоуби в казанлъшко село
Снимка: архив, Булфото

Двама възрастни са намерени мъртви в гаража на собствената им къща тази сутрин в казанлъшкото село Кънчево, съобщиха от полицията.

Предполага се, че 73-годишната Марийка и 76-годишният й съпруг Величко са се самоубили. 

Възрастното семейство е загинало от задушаване от газовете на работещия двигател на автомобила в гаража. 

Съседи разказват, че възрастната двойка живеела скромно. Преди години починал синът им. Имат и дъщеря.  

Видими следи от насилие, както и данни за насилствено причиняване на смъртта не са констатирани. Телата са откарани за аутопсия.  По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
26
 
! Отговори
до 69 преди 12 години
..пишеш глупости...Винаги е имало хора, които сами слагат край на живота си, но да ми твърдиш че " по комуназите" са се самоубивали два пъти повече - просто не си в час....не пишеха наистина кой и къде, ама живота не беше такъв ад....
60
8
 
30
 
! Отговори
111 преди 12 години
Е Бойко двама пенсионери по малко - нали, такава ти е политиката .По малко пари за пенсии повече магистрали. В държавата ни се провежда геноцид срещу бедните и стари хора!
59
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да им прости и да даде мир на душите им..
58
14
 
5
 
! Отговори
nase преди 12 години
Alov the best
57
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам , но със сигурност не са се самоубили от много хубаво горките хора.
56
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз помня и по комуназите се самоубиха десет пъти повече хора, ама имаше медийно затъмнение. *** комуназите. Ся се самоубиват нарочно, да има за какво да обвинят Борисов. Няма да ви се получи куманази - *** си тихо и по петилетният график!
55
8
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Подкрепям 65. Бих добавил: ДОЛУ ГЕРБ! Нам ни е нужен министър-председател ГОЛЯМ ПАТРИОТ, който да върши делата си в името и за благото на българския народ, който дасе бори с цялата си енергия за БГ, а не да бъде *** на Запада - ЕС и САЩ. Време е на предстоящите парламентарни избори бг народ да отхвърли предателите от хоризонтана България. Затова НАРОДЕ: ГЛАСУВАЙ ЗА ХОРА, КОИТО ДЪЛБОКО ОБИЧАТ БГ и своянарод. НЕ на ГЕРБ и на послушковците.
54
9
 
43
 
! Отговори
real преди 12 години
България изчезва от картата на света. По-точно казано-изчезва българския народ,защото:а/ 2 милиона млади и кадърни хора напуснаха родината ни поради безработицата;б/ липсата на средства за живот хвърли народа ни в мизерно съществуване - стотици хора слагат край на живота си по различен начин;в/ безхаберието на Бойко тиквата и неговите послушници в Мин.съвет, в Нар.събрание, подлагат народа ни на ГЕНОЦИД;г/ изборът на Росен Плявата не предвещава нищо добро за обикновените,бедните хора.
53
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** на теб ти трябва един хубав кол там където слънце не грее ха-ха-ха
52
2
 
6
 
! Отговори
OT 57 преди 12 години
NE MU BERI GRIJA, IMA KOI!!!!
51
2
 
9
 
! Отговори
bude6teto..nqma go! преди 12 години
mnogo 6te mi e intersno ako GERB uspee i si kupi sledva6tite izbori.I ako sme oceleli ot politikata na edna partiq koqto zapo4va da kopira BKP.Ednoli4na vlast, mnogo verni na ideite no i mnogo nekadurni i neobrazovani,usilva6ti kontrola na vsi4ko koeto kritukiva "neosnovatelno postijeniqta" dosega. 6te vi kaja kakvo e kazal B.B na Lu4ano, predi vreme, 4e nedovolnite triqbva da se izolirat ot ob6testvoto.Otgoverono mu e, da ne iska da gi zatvori na stadion"V.Levski". otgovara e "Ako se nalaga"!
50
5
 
21
 
! Отговори
чичо скруч преди 12 години
що не се самоубият *** да ги е... те са вечно в мизерия и бедност
49
3
 
9
 
! Отговори
до 57 преди 12 години
Хем пишеш на латиница, хем с големи букви - кой те чете ???
48
1
 
13
 
! Отговори
до алов с ....:) преди 12 години
***, не мога вече да напиша "с любов", защото напълно те разбирам какво правиш - е, и доволен ли си като четеш какви епитети ти лепят ?Ако промениш негативизма си , който е просто противен, може и да напишеш нещо свястно - аз все още имам някаква надежда да спреш с тийнейджърските си изпълнения - не си оригинален, защото прекали...Хаде, послушай ме...
47
5
 
10
 
! Отговори
KUDE E KUCHETO преди 12 години
GERBADJII SKAPANI, STIGA S TEZI KOMUNISTI!!OTDAVNA NEMA TAKIVA!NA HORATA IM SE MAIKATA VSEKI DEN, STAVAME VSE PO-ZLE I TOVA E REZULTATA OT DEISTVIATA NA "MOZUKA OT BANKI". AKO NEKOGA SUM OCHAKVAL DA SME TOLKOVA ZLE OTDAVNA DA SUM EMIGRIRAL NEIDE PO SVETA. NO TOVA KOETO DOKARA GERB, NE KRIZATA, VIJTE TURCIA IMA 8% PROCENTA RASTEJ,TAKOVA NIKOGA NE E BILO.NA HORATA VECHE IM E TUJNO ZA T,JIVOKOV, ZA ONOVA VREME KOGATO SME BILI "V REJIM". I ZASHTO?? ZASHTOTO NEGRAMOTNI,PROSTI I KRADLIVI DOIDOHA
46
3
 
35
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
От години у нас не се финансира Националната програма за психично здраве и не се приема Националната програма за превенция на самоубийствата.В резултат България е страната с най-висок дял на успешните опити за самоубийствo в Европа.Всеки ден в България едно дете прави опит за самоубийство, а двама възрастни слагат край на живота сиОсвен изключително обезпокояващата статистика относно самоубийствата, психични заболявания има един на всеки десет граждани на ЕС (в България един на всеки пет), като в повечето страни депресията е най-разпространеният проблем. Ето обикновената ежедневна информация тя се различава ден от друг само в детайлите :Мъж скочи от четвъртия етаж Момиче се самоуби пред очите на десетки свидетелиМъж уби детето си, простреля жена си и се самоубиМъж уби приятелката си и се самоуби44-годишна жена се самоуби в ХасковоБаща уби сина си и се самоуби..................Животът за много хора е непосилен и води до тези печални резултати. Причина е и ниските доходи, липсата на перспектива на младите, липсата на работни места, заболявания, за които лекарствата са недостъпни за бедния българин....все последици от хубавата демокрация, през годините на която престъпния контингент стана заможната класа, а интелигенцията и хората, които работят не успяват да покриват ежедневните си нужди.И не виждам изход, при тази нечувана корупция нито правосъдието ни е правосъдие, нито здравеопазването здравеопазване, а да не говорим за образованието, което е на най-ниското си ниво от както аз се помня.Тотално униищожение на народа ни това става.
45
5
 
2
 
! Отговори
do 48 преди 12 години
nqkude okolo 32 mqsto v sveta spored Svetovnata Zdravna Organizaciq
44
39
 
2
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Здравейте знам че съм много *** и пълен психопат, клонящ към идиотия неандерталец но какво мога да направя такъв ме е направил моя психично болен баща с шизофреничната ми майка.аз съм плод на пианска ***.Но нищо искам покрай мене всички да станат такива.Търся някой да ме пердаши по миризливият ми *** с голямата маламашка и да ми се изпразни на веждите.обичам педерастите защото съм госпожица педераскиня.Искам го целия вътре
43
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гарантирано от ГЕРБ!
42
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко,недъгав роб на Уорлик.Какво трябва да стане за да си признаеш че ставаш само за клоун????Хората изнемогваме и не си ни забавен.Махай се.Веднага!!!!!