Две деца паднаха от шкаф в детска градина в Смолян

Малчуганите са в болница
16 мар 2012 11:45,
7
Две деца паднаха от шкаф в детска градина в Смолян
Снимка: архив, Булфото

Две деца са пострадали от паднал шкаф в детска градина в Смолян, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал на 13 март около 17.30ч. в една от занималните. Две деца  - на 5 и на 6 години, се покатерили върху секция, при което тя се наклонила и децата паднали от нея. В същото време вратата на един от шкафовете се отворила при наклоняването на секцията и ударила едно от децата.

Малчуганите са настанени в хирургично отделение на МБАЛ–Смолян. Едното от пострадалите деца е със счупване на средната черепна ямка, хематом на дясна ушна мида и напукана кост на челюстта, а другото е с комоцио и рана на веждата.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
sevdalin преди 12 години
i koi e proizvel, montiral mebelite, dali po plana na proizvoditelya i po standarta za zdraveto na horata v detski gradini v bg? predvideno li e da sa za katerene mebelite i kolko kg izdarjat? nyamat li stena i zala za skalno katerene v detskata gradina, ta se kateryat po mebelite detzata v smolyan?dano sega da ne postradat detzata poveche ot doktorite v bolnitzata v smolyan/deto si gledat televizia po vreme na pregledi/ i ostrata hlorna mirizma ot klozetite v smolyanskata bolnitza!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото са виновни възпитателите, толкова и родителите. Каква майна са търсили по секцията?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 5 и 6 години вече трябва да имат достатъчно акъл да не се катерят по мебелите. Ако бяха 3-4 годишни, бих обвинила учителите, но при 5-6 годишни, виновни са родителите.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз искам да попитам какво е правила госпожата през това време?В Смолян е пълно с ,,даскалици,, и да си намериш работа като такава трябват солидни връзки. Ето го резултата....... Дано само да се оправят по -скоро малчуганите и да няма последствия за в бъдеще!
3
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чий сса го дирили *** върху секцията бре? Ама тъй е като не се учат от тъпите родители на ред и дисциплина ще си трошат кратините.
2
3
 
21
 
! Отговори
1 преди 12 години
Тези дечица сами ли са били в занималнята?! Имало ли възпитател там?! Ужас!
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Супер" добре са били гледани... Какво са правили лелките и учителките докато са се катерили децата?Дано дечицата се оправят бързо и без последствия!