Три трупа на новородени откриха в Благоевград

И трите ембриона са изхвърлени от санитар в контейнер
18 мар 2012 17:52,
91
Три трупа на новородени откриха в Благоевград
Ембрионите са намерени от двама клошари. На мястото има полиция. Снимка: Impact Press Group

Три трупа на новородени бяха намерени в Благоевград.

Първият е открит преди обяд, след това са открити още два.

И трите ембриона са от патоанатомично отделение на болницата в града и са изхвърлени от санитар в контейнер.

"От ембрионите е взимано материал от плацента за изследване", каза пред „Фокус“ началникът на Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ - Благоевград д-р Огнян Митев.

Ембрионите са намерени от двама клошари. На мястото има полиция. Продължава работата по случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако мъжете можеха да износват деца познайте дали въпросът за абортите щеше изобщо да стои . Мъжете си мислят ,че могат да решават за чуждия живот , всичките сте големи хуманисти докато бебето се роди ,а после - да се оправя сама майката. А тия дето ми говорят за морал- нима само жената трябва да има 'морал' ?Жалко е ,че някои хора сте родени ,а не са ви абортирали ,когато е трябвало.Относно това ,че било грозно жена да говори така - грозно е и да не се зачита правото на личен избор .
64
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От къде знаете, че тези деца не са пометнати, а веднага тръгнахте да обвинявате майките и лекарите в убийство?Моя близка изгуби четири бебета, три - в напреднала бременност и четвъртото няколко дни след раждането. Щом като е взиман мтериал за изследване, най-вероятно смъртта на децата е естествена, а не умишлено умъртвени, както тръгнахте да ги обвинявате.Клошари не трябва да иат достъп до медицински отпадъци!
63
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таксиметровата шофьорка е дива проста *** без самочувствие, която не може да устои и веднага поема всеки ***, когато и предложат. Дошла в големия град и си мисли ,че като *** всеки ***, значи има "право на личен избор"и веднага решава ,да прави аборт.Госпожа Селянко Дива ,единствения избор ,който трябва да направиш ,е да избереш- релефен и ароматизиран презерватив . Това ,че искаш да ти вкарат всичките чепове на света, означава да поемаш отговорност , за последствията от твоя ***
62
6
 
9
 
! Отговори
do 60 преди 12 години
Бе така е, всеки има право на избор. Сигурно и тези деца да избрали да бъдат убити и извадени от утробата на майка си и изхвърлени на ***. Отнемането на човешки живот е убийство, айде да не го опаковаме в термини като "право на личен избор".
61
5
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
ТУК ВЪВ ФОРУМА ИМА ЕДНА ,СИГУРНО Е ДРОГИРАНА ДА ПИШЕ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!
60
4
 
19
 
! Отговори
Петкова преди 12 години
Горките деца. Това са били трупчета на бебета в късната фаза на бременността - вероятно в третия триместър. Ако са били от първия триместър, нямало е никой да ги забележи, защото остатъците от аборта на толкова малки бебета са разчленени миниатюрни части от тяло и пихтия кръв. При аборт на по-големи деца (обикновено след петия месец) се вижда трупче накрая, защото първо убиват бебето вътре, и после го израждат навън, и ако случайно вземе, че оцелее (случва се), го оставят да умре. Чист ужас!
59
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За изхвърлянето на биологични отпадъци от болниците си има специален ред и изисквания...Случая е показателен за царящия хаос в медицината, снижените изисквания, липсата на контрол, безхаберието и безотговорността ...Вече никой нищо не контролира в тази държава.
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народ който не си уважава и гледа родителите и децата, не заслужава да съществува. Естествен подбор.
57
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До какво падение ви докара демокрацията...Да си изхвърляте бебетата по кофите...Морално падение и духовна нищета. Ама така ви се пада, когато си плюете и вините за луди тези които винаги са милеели за България.
56
1
 
14
 
! Отговори
ppancho преди 12 години
Aborti,плодове,трупове...нямат работа в контейнера с ***,Санитарят да вземе решение да ги изхвърли на *** е трябвало да ги заобикаля цял ден в отделението....Там те (абортите,плдовете,труповете)не са направили АБСОЛЮТНО НИКАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ на следните лица:завеждащ,ординатори,старша сестра ,сестри,...чак тогава се е намерил човек(санитар)може и да е бил някой *** ,който е направил нещо...ей това.Колективна безотговорност и ббезхаберност царуват при тези иначе образовани и кадърни хора
55
9
 
11
 
! Отговори
Arven преди 12 години
Аз съм семейна. И ако трябва да избирам между аборт и 3-то дете, ще избера първото. Защото това е мой личен избор, това си е моето семейство и аз решавам колко деца да отгледам! А и ако с аборт се мери нахуманност, то *** биха били най-холемите Човеци. 51 и 55...много е грозно, когато жена се изказва така просташки и вугларно.
54
1
 
20
 
! Отговори
До 58 преди 12 години
Ами защото явно , че дори клошарите са по разумни и по-хора от *** като теб , затова.
53
16
 
4
 
! Отговори
DOBRE DE преди 12 години
Ембрионите са намерени от двама клошари-ZA6TO NE SA GI IZQLI PITAM ASSSSS?
52
4
 
13
 
! Отговори
@ 51 преди 12 години
Хубаво е да знаеш , че не е възможно да съм "майчица" , защото съм мъж , ако плиткоумната ти приятелка беше мислила с главата , а не с половите си органи сега нямаше да е самотна майка , защото нямаше да има дете от баща , който би се чупирал след раждането му. Аз не съм женен , не съм правил деца , още съм млад , но гарантирам , че ако ми се случи някое момиче да забременее от мен ще поема отговорността си. Както и да е всеки има право на мнение, не споря , просто речника ти е доста неподжодящ за една жена.
51
3
 
12
 
! Отговори
. преди 12 години
Кви *** бе пич ? Кво ти стана , младо момче ... първо темата не е аборта , второ тая говори като пиян каруцар , освен тва залита в някакви филми с изнасилвания и глупости , определено не е хубаво да се абортира , затова трябва човек да си опича акъла , ако нямате морал , погледнете от здравословна гледна точка, аборта не само убива плода на една жена , но може да увреди и майката. Тук за деца от изнасилвания не говорим , нито за домовете за деца , които са отвратителни наистина.
50
14
 
8
 
! Отговори
от 51 до 53 преди 12 години
Мислене на таксиметров шофьор? А ти каква си? Поредният промит мозък, за който аборта е "анатема"? Хайде скрий се моля ти се - аборта е право на избор и ми се повдига от "майчици", който само раздават акъли и размахват назидателно пръст срещу жени, които нямат избор и са принудени да абортират. Ама от страни най-лесно се плюе и се *** - особено, ако яйцето не се пържи на твоя ***, нали така?
49
3
 
10
 
! Отговори
Абориген преди 12 години
До 53: Много правилно мисли даже ... един мъж наистина няма желание да взима една жена с 1-2 ремаркета направени от някой ***....
48
8
 
14
 
! Отговори
@ 51 преди 12 години
Трудно мога да те нарека жена , имаш мислене на таксиметров шофьор.
47
11
 
8
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
Бе нали все някъди трябва да си изхвърли болницата ***, какво да го прави..големи хуманисти за извъдихте. На какво се възмущавате, след като вие си хвърляте отпадъците през балкона и зад панелките ви мирише на ***. Ми решете си проблема с бездомните кучета, не с това какво има в кофите за ***!!!
46
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мале, чета коментарите на разни изкукали *** по-долу и се изумявам колко прости жени има, нищо, че самата аз съм жена. Имало много бездетни двойки и за това да не абортираме - ами раждай си ги ти *** ***! Нека заради всички бездетни майки по света, ние дето имаме действащи яйчници и матки да раждаме като разпрани! Да не говорим, че условията в домовете са по-лоши и от ***, така че честно казано аборта според мен е по-добрият вариант. Пък кой и как ще ги гледа тия деца не е ясно. Никой не е длъжен да ражда нещо плод на скъсан кондом или изнасилване!! Ако утре изнасилят дъщеря ти вероятно ще я накараш да си роди копеленцето понеже имало други жени дето не можели да раждат!?! Пък нищо, че внучето ти може да е *** или негърче!?! Ходи се прегледай откачалка! Моя блзика беше принудена да роди дете, което не иска заради болен мозък като твоя. В момента е самотна майка и няма изгледи някой и да я вземе понеже е с дете, а както може би ти е известно няма мъж, който да иска да гледа чуждо дете.