Пътните настилки в страната са сухи

По АМ "Тракия" се извършват ремонти в област Пазарджик
24 юни 2012 11:38, Петя Славова
2
Пътните настилки в страната са сухи
Снимка: архив, Булфото

Пътните настилки на автомагистралите са сухи, съобщава пресцентърът на МВР.

По АМ "Тракия" се извършват ремонти в област Пазарджик - км 62+500. По АМ "Хемус" в област Варна, във връзка с рехабилитацията на естакада "Девня", е въведена временна организация от пътен възел "Суворово" до пътен възел "Неофит Рилски". Затворено е лявото платно на автомагистралата, като движението е пренасоченопо пътя Русе-Варна (област Варна).

По АМ "Люлин" - от Софийския околовръстен път до втория пътен тунел - се извършва подмяна на фуги в лявото пътно платно.Организацията на движение предвижда затваряне на лявото пътно платно и прехвърляне на движението в платното за насрещно движение.

От 12 април до 30 септември, в интервала от 16.00 часа до 22.00 часа в последния работен ден и последния почивен ден от седмицата се забранява движението на тежкотоварни автомобили (включително с ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, на селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по републиканската пътна мрежа - автомагистрали; пътища, първи клас, и някои второкласни пътища. Забраната не важи за МПС, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни. В участъците с въведени ограничения на движението не се допуска организирането на спортни състезания, шествия и други прояви с масово участие на автомобили.

Забранява се движението по републиканските пътища на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона при температури на въздуха над 35 градуса от 13.00 до 21.00 часа. По време на забраната автомобилите изчакват извън платното, на подходящи места, без да пречат на останалите участници в движението. Изключение се прави само за автомобили, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: пътни настилки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
фен преди 11 години
сухи ама само с дълбоки дупки!!!!за кво ги плащаме тия данъци и винетки,не се ли налапаха най-после?!
1
0
 
3
 
! Отговори
ТЪПУНГЕРИ ГЕРБАРИ преди 11 години
И ДОБАВЯМ: И ТУК-ТАМ ЦЕЛИ, ЗАСЕГА.