Борисов: Този ужасен акт е провокация към мира!

"Израел и България ще излязат по-силни след взрива в Бургас"
Обновена: 19 юли 2012 06:07 | 18 юли 2012 22:14,
203
Борисов: Този ужасен акт е провокация към мира!
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Подобен ужасяващ акт на територията на суверенна държава, член на ЕС, е провокация към усилията на демократичната общност за постигането на световен мир.

Още по темата

Така премиерът Бойко Борисов коментира инцидента с взривения с туристи от Израел автобус на летище "Сарафово“ в Бургас. 

В изявление, цитирано от пресслужбата на МС, министър председателят демонстрира решителност, че виновните ще бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Той е убеден че, народите на България и Израел ще излязат по-силни и сплотени от това "немислимо бедствие". 

"Този ужасен инцидент е шок за всички нас. Нищо не може да оправдае смъртта и болката на невинни хора. Правителството категорично осъжда агресията и тероризма", каза Борисов.

„Изразявам своите най-дълбоки съболезнования към родните на загиналите, съчувстваме на болката на пострадалите. В този трагичен момент българският народ съпреживява мъката от загубата на близките на жертвите и ранените", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що сега не говори за кучета, пържоли и дюнери?
69
3
 
15
 
! Отговори
жираф преди 11 години
Ей сега бате Бойко ще им покаже на терористите как владее каратето..............хахахахахаааа
68
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***,ПЪК ПРЕМИЕР.И АЗ ИСКАМ АМА НЯМАМ КИНТИ.
67
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя ***, ще ни забърка във война!!!
66
24
 
3
 
! Отговори
Съби преди 11 години
Мачкай Бойко, хаахахахаха
65
15
 
12
 
! Отговори
... преди 11 години
То си стана навик плюенето по Герб, така че сигурно ще бъда охулен, но все пак.. Да не мислите, че ей така с добро желание се спират терористични актове...то тогава и службите на Израел и САЩ трябва да са съставени от пълни некадърници...не е проста тая работа, камо ли за нашите способности и опит в областта. Не умувайте много, а се молете това да е единичен случай вместо да попаднем между шамарите за постоянно. Защото къде-къде по-големи държави не могат да се спасят от тази напаст.
64
2
 
32
 
! Отговори
О С Т А В К А ! преди 11 години
Освен сигналите, които българските власти имаха от преди месеци, че на територията на страната ни се очакват атентати срещу израелски граждани, стана ясно, че и преди фаталния взрив на летище Бургас е имало време за действие.Цял час преди трагедията в офиса на туроператорската фирма е получено телефонно обаждане от непознат мъж. Той е казал, че израелците ще бъдат посрещнати от две бомби, съобщи кореспондентът на БНТ от Бургас.
63
9
 
28
 
! Отговори
Пърл Харбър преди 11 години
........ами то цирка тепърва започва......гледайте само как ще го насметат МОСАД и ЦРУ тоя тапир Б.Б........щял да ме управлява тоя ***,две думи свързани не може да каже,ама да прави пози и да ми се прави на "АЗ СЪМ ГОЛЯМАТА РАБОТА" е пръв.Невинните хора загинаха заради пълното му безхаберие !!!
62
6
 
6
 
! Отговори
bojee преди 11 години
Каква неграмотност се шири тука, по-плашещо е и от терорист с бомба...плаче ми се, хора, стегнете се. А и експерти, като гледам, дал Господ.
61
3
 
5
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Бубу, той знае, просто го позволява. Защо, той си решева!
60
1
 
20
 
! Отговори
UK преди 11 години
Надявам се Dnes.bg да ни информира за текущите новини от Бургас както и преди по време на големи събития в България. Ако се надяваш на телевезии и медии закупени от хунтата Герб забрави. Те вече са се прибрали у дома и чоплят семки. Тук във Великобритания при такава новина има репортери през цялата нощ които информират за последните развръзки на живо на всеки 15 минути. Говоря за телевизииони канали като SkyNews,BBCnews24,ITV и други.
59
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
боко, боко много си зле боко!и твоят паж цвъцко!айде за ръчичка и ДИМ ДА ВИ НЯМА!
58
4
 
0
 
! Отговори
do 72 преди 11 години
trq ti kaja che v momenta ni opravqlava nai prostata tikva koqto sabra samo negovi xora slushai shtom si vishist ako si na Simeon Dqnkov chinovnik v svetovnata banka v Amerika zashto shte idvash v Balgariq da ne bi tam da mu davat po malko pari???? ili e doshal s cel da pomogne na Balgariq????
57
3
 
24
 
! Отговори
Мраднааме га преди 11 години
"Виновните ще бъдат наказани с цялата строгост на закона"!!!!Да, братя Галеви вече са по следите им и до ден-два, най-много три-четири ...А, Цецо?
56
2
 
12
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
Тъй като гледаме единствения *** си ти, защо казваш ние, вие колко човека го пишете един пост г-н гербер, явно че имаш и помощник(ци) Чудно колко човека са нужни за да постнете един свестен герберски коментар.
55
6
 
27
 
! Отговори
Анчо преди 11 години
Мухобойко-*** да си обира крушите! Банкянски мишок!
54
4
 
15
 
! Отговори
ххххххх преди 11 години
а защо идват да играят хазарт тук като религията не им позволява
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 66Сладур, позволи ми да добавя твоя пост към скромната си колекция от герберастки "бисери"!Ей този ми е любим:"Не съм нито с основно образование, нито безроботен лентяй, нито извънземен, напротив, вишист съм и претендирам за висока обща култура, много като мен има които харесват Бойкозащото е човек естествен, искрен, справедлив, вслушва се в гласа на народа, и най-важното е силна личност, всява респект, което мисля че е особено необходимо когато управляваш балкански народ""контрОлира"
52
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Нема страшно бе, дюнерите ни пазат."
51
2
 
22
 
! Отговори
шишо преди 11 години
Те сега Боко, че смае свето. Ще разбере света, какво може селянина от село Храбърско. Много хора може би не знаят, че е роден в Храбърско и на осем години семейството му се премества в село Банкя.