Няма надежда изчезналите в язовир "Цонево" да са живи

Водолази продължават да търсят телата на загиналите
23 юли 2012 19:19,
16
Няма надежда изчезналите в язовир "Цонево" да са живи
Спасителите все още не са открили телата на удавените. Снимка: Булфото

Няма шанс изчезналите в язовир "Цонево" да бъдат открити живи, твърдят спасителите, които вече трети ден издирват 13-годишното момиче и 26-годишният мъж.

В спасителната акция днес са се включили тежководолази от военноморските сили и робот, но до момента няма резултат от търсенето.

Силното течение и 50-километровата дължина на язовира допълнително затрудняват работата по издирването. 

Таня Галинова и Николай  Чебутарьов изчезнаха във водите на "Цонево" в събота следобед докато се носили по водите му с гумена лодка и ловели риба.

Още по темата


Свидетелка на инцидента веднага подала сигнал, като заявила,че телата на двамата изчезнали за секунди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
сдвр преди 11 години
до-!!!-Ами не можеш да си го представиш,а това говори много за менталните ти функции...
13
0
 
0
 
! Отговори
пенев преди 11 години
ДО АНОНИМЕН.АБЕ ЕЙ УМНИК, КОЛКО ИМАШ ПО ФИЗИКА,ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ТЕМПЕРАТУРНИ РАЗЛИКИ ,КИНЕТИЧНА ЕНЕРГИЯ ,ВЯТЪР,НАЛЯГАНЕ,ИНВЕРСИЯ.... КАТО СЛЕЗЕШ НА 25 МЕТРА ДЪЛБОЧИНА ЩЕ ТИ СТАНЕ АЯСНО ,ДАЛИ НЯМА ТЕЧЕНИЕ ,СЪС СИГУРНОСТ ДАЖЕ И ЩЕ ГО ОЦВЕТИШ В ЖЪЛТО.
12
0
 
0
 
! Отговори
пенев преди 11 години
Дани-10,не знам от къде си се излюпил и колко разбираш от лодки мойто момче,,но къде видя в моя коментар да пиша за обърнати лодки,чети бе момче поне това трябва да го умееш,чети и един съвет от мен така както твърдиш категорично ,че това не може да се случи ,пази се ти маже да си следващият.
11
0
 
0
 
! Отговори
АВЕ преди 11 години
Какво стана сега с тая държава?оставиха децата в язовира ,заебаха всичко ,родителите да се оправят.Сега ще чакаме да изплуват сами.Голяма дезорганизация такава държава няма,всеки си хвана *** и обратно гражданска ,военни никой не му пука ,явно ще разчитаме на доброто слънчево време мамка ви........днес е 18 ден българи.!Защо никой не се заинтересува след сензацията взехте си петте пари вече драскачи.
10
0
 
0
 
! Отговори
дани преди 11 години
ПЕНЕВ - 9 незнам от каде падаш ама за да обърнеш гумена лодка трябва вътре 3-4 човека кючек да играят .........
9
0
 
0
 
! Отговори
пенев преди 11 години
Сега първо течение в язовира има,второ сомове канибали-няма,трето драскачи всякакви включително и луди ,светещи очи ,как лапнали крак,абе идиотщини,четвърто голяма част от тези които се ровят тук са *** ама ***,за това им пишат такива глупости.Защо не оставите близките на спокойствие,да си намерят хората и да си ги погребат,чак някой спекулират и злорадстват ,каква била майката ,синът на кого бил ,абе такива сме простаци.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 11 години
Ти пък г-н " анонимен" вземи се удави сам,че само всяваш нерви у хората!Такива "сладкодумни" като теб вместо балдъзи ще ги порят!А относно случката както казваше баба ми " умрелия-умрял,за живия живота продължава" Така че то е ясно няма да са живи но поне да ги намерят за да се успокоят малко семействата им!Да почиват в мир !
7
1
 
1
 
! Отговори
SHADOW-X преди 11 години
Бе има ли значение колко км е Язовира не е 50 не е и 15 когато е пълен е до билка нагоре 30 км , това е без значение сега, хората ги няма 4 ден, аз преди малко се прибрах от 5 дена съм там на около 500 метра от мястото още не са намерени, стига сте писали глупости адвокатски син няма значение кои какъв е трябвало е да имат жилетки там е грешката, и друго че не трябваше да е кара като ДЖЕТ от там стана билата, съболезнования на семействата.
6
0
 
1
 
! Отговори
Зарата преди 11 години
Какви 50 километра хахахахаха вие нормални ли сте 15 километра е .. айде малко по- сериозно
5
0
 
2
 
! Отговори
denica.ivanova.503 преди 11 години
Който не е бил на тоя язовир и незнае за какво става въпрос да не изказва повърхностните си коментари..... да аз несъм ги виждала тея сомове но знам доста за язовира и вярвам че те съществуват тук не говорим за някой малък "гьол" говорим за 50 км дължина на язовира и е логично да има течения и водовъртежи....но вашите мозъци незнаят нищо освем да обсъждат на кого бил син и кой какво прави като има балдъза...ако ви дойде на главата да видим тогава какви ще ги ръсите
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей голямо търсене на прокуроският син и балдъзата му.Чак ВМС пратили .Който има балдъза ,е.. ... .... ,занаете какво прави.Просто не са внимавали.Жалко за тях
3
3
 
4
 
! Отговори
Чичка преди 11 години
Втори, аман от рибарски врели-некипели... ВОДНИ ЧУДОВИЩА, СОМОВЕ ПО 4 МЕТРА... абе вие чувате ли се... водолази са ги виждали, побелевали им косите...дрън-дрън... ЗаЩО НЕКОЙ ВАШ КОЛЕГА ДОСЕГА НЕ Е ИЗТЕГЛИЛ ПОНЕ ЕДИН НА БРЕГА, ДА СЕ СНИМА С НЕГо и да разсее спекулациите, а?Жалко за загиналите...дано намерят покой!
2
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
силно течение СМЯХ В ЗАЛАТА ТЕЧЕНИЕ В ЯЗОВИР?????? ДРАСКАЧИ ГЛУПАВИ. МОЖЕ ВОДНИТЕ ЧУДОВИЩА ДА СА ГИ ИЗЯЛИ. ТИЯ И ТАКА СА ВЪВ ВОДАТА ДА ПРОВЕРЯТ ЯЗОВИРНАТА СТЕНА И ДА ИЗЛОВЯТ 300 КИЛОГРАМОВИТЕ СОМОВЕ ЗА ДА НЕ ОБРЪЩАТ ЛОДКИТЕ.
1
5
 
7
 
! Отговори
!!! преди 11 години
e как изчезват тела за секунди в язовир! или не разбирам или не мога да си го представя