Багер срути най-големия палат на Цар Киро

Огромната сграда вече е купчина бетон
Обновена: 22 авг 2012 17:40 | 22 авг 2012 17:39,
76
Багер срути най-големия палат на Цар Киро
Снимка: Булфото

Багер започна днес събарянето на най-големия палат на Кирил Рашков в пловдивското село Катуница.

Според строителните инспектори имотът няма нужните разрешителни и е построен без документи. Още на 10 август започна премахването на незаконната къща, но до реално събаряне на сградата така и не се стигна.

Днес строителната машина разруши покрива, а огромната сграда вече е купчина бетон. Разрушаването е доброволно и се прави от фамилията на Рашков.

Още по темата
Те са наели специална фирма и за акцията си плащат сами.

РДНСК издаде заповед за събарянето на 6 фамилни къщи от мрамор, собственост на Рашкови. Ромският клан обаче ги обжалва. ВАС потвърди събарянето на някои от тях, за други още се чака съдебно решение.

Разследването на Рашкови започна след убийството на 19-годишния Ангел Петров от Катуница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
BRAVO NA GERB,,,,,,NE SAM I VERVAL 4E TAKAV PALAT NEZAKONNO STROEN BIXA GO BYTNALI 4ERVENITE BOKLYCI,,,,,,,,,,SIGORENN SAM 4E SAA PRIBIRALI TLASTI4KI KOMISIONI I FINANSIRALI KAMPANIIKITE A NIE GLYPACITE KVI GI IMA O6TE GLASUVAME SA 2 KIBAB4ETA S BIRA ,,SRAMOTA,,OSAZNAITE SE XORA ,,NIKOGA POVE4E BSP DA SE VARNE ZAGRABENOTO I BYTNAP PALATITE NA OV4AROV KOSTOV I SIE ZA6TOTO SA PRAVENI S NA6ITEW PARI
43
1
 
20
 
! Отговори
Аман ! преди 11 години
Ако Европа им намери място и им построи Гета разкарайте ги до един и не пускайто повече *** да прекрачм границите на България ! Убийци мръсни миризливи мързеливи и крадливи
42
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАВО! ДОЖИВЯХМЕ И ТОВА! КОГА ЩЕ СЕ ЗАПОЧНЕ СЪЩАТА ПРОЦЕДУРА И НА ИМЕТИТЕ НА ДОГАН!
41
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малолетни *** развиват престъпен бизнес в страната ни. От 15 годишна възраст започват да раждат защото закона на република България им плаща за това. След като получат парите захвърлят децата си на държавата. Борисов и герберските му приятели отлично знаят това но се правят на толерантни и не искат да режат клона върху който са си намкстели дебелите ***.Изкарайте *** и върнете българите в родината им !
40
0
 
21
 
! Отговори
qwer преди 11 години
*** не ги искат във Франция вече показа го и този социалист,а уж преди изборите им обещаваше интеграция,ха ха ха.В катуните *** около Париж нема ни един Бг *** всички са румънски гнусни ***,днес минавах от там с камионът и спрех да ги питам има ли Бг ***,казаха не само *** от Румъния са,лошото е,че покрай тази напаст от *** се замесва и името на Б-я,малко са нашите *** тук много малко,но за тази черна точка вина имат и управляващите,да кажат,че катуните не са от Бг *** много е просто доказателството,нужни са камера,журналист и оператор.
39
0
 
2
 
! Отговори
ivo преди 11 години
napalno te podkrepqm brato sas teb sam
38
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тия Кирливи царе ! Всички *** да се изнасят от България и да си търсят друго място за злодиянията си.Слепи ли са хората на Борисов да видят че масовото раждане на *** е превърнато в престъпкн бизнес на малолетни ? Само за това аз за Борисов повече няма да гласувам НИКОГА !!! Не съм комунист и никога не бях но този човек заблуждава българите !Колко трябва да си сляп за да не видиш какво се случва с народа ти ?
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Платил ли си е ''царя''? Да си плати задължително!
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
този безполезен и вреден етнос - вън от европа.
35
0
 
25
 
! Отговори
ЖЕНА преди 11 години
И така и не разбрах от къде има толкова много пари този мазен *** никой не каза кои са слепците, не видели какво прави този убиец.Сега сам руши, а след година пак ще гради защото няма правосъдие в България.
34
2
 
27
 
! Отговори
Хаджи Ахил преди 11 години
Сърцето ме смъдва като видя такава хубава голяма постройка да я събарят. Незаконна била. Добре де, а защо е допуснато тя да се построи? Не е изникнала за една нощ та да изненада строителните контрольори. И след като вече е построена не може ли да се отнеме от незаконния строител и да се ползува за нещо друго. Маса народ няма къде да живее, а на нас ни е кеф, че сме съборили нещо готово построено.
33
0
 
6
 
! Отговори
БРАННИК преди 11 години
По правилно от 39 няма! Бутаме ги сите! Азис ви е цар бе!!!
32
0
 
9
 
! Отговори
сдф преди 11 години
Защото законът е такъв, иначе всеки ще си строи каквото си поиска и както си иска.
31
4
 
26
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Защо не използваха сградата за нещо полезно за нуждите на хората от селото - детска градина, поликлинийка...., толкова ли сме богати?????????
30
0
 
37
 
! Отговори
TPE3BEH преди 11 години
А по времето на тройната ламя тоз пишман цар на *** си живееше живота и зареждаше всичките чалготеки с фалшив алкохол....
29
4
 
13
 
! Отговори
Bulgarin преди 11 години
URAAAAA
28
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато сме сплотени,можем!Ето резултата!
27
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Можеше да настанят бездомни хора примерно, хора в неравностойно положение бол в тази скапана държава, най-лесно е да се руши!
26
3
 
14
 
! Отговори
до "Българин&qu преди 11 години
Как може да сравняваш убиеца на българи Киро ***, с жертвите комунистите!!!
25
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вместо да дават пари за да го разрушават можеше просто да настанят един катун "нуждаещи се" *** . След три месеца щяха да са останали само спомените и документалните кадри