Временно е ограничено движението по автомагистрала "Хемус"

Причината е рехабилитация на естакада "Девня"
28 авг 2012 08:48, Петя Славова
1
Временно е ограничено движението по автомагистрала  "Хемус"
Снимка: Булфото

Движението по автомагистрала "Хемус" в област Варна е временно ограничено. Това съобщиха от агенция "Пътна инфраструктура".

Причината е рехабилитация на естакада "Девня".  Затворено е лявото платно от пътен възел "Суворово" до възел "Неофит Рилски". Движението е пренасочено по път I-2 Русе-Варна, пише БТА.

Затворени за моторни превозни средства са проходите "Златишки" и "Твърдишки". Забранен за движение за товарни превозни средства е "Дюлински" проход. През проходите "Вратник","Шипка" и "Петрохан" е забранено движението на МПС с тегло над 10 тона.

Опасност от падащи камъни има при Искърското и Креснеското дефиле и при прохода на Републиката. До 30 септември 2012 г. в интервала от 16.00 часа до 22.00 часа в последния работен ден от седмицата или в предпразничен ден, както и в последния почивен ден, и в последен предпразниченден се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси по автомагистралите и основната пътна мрежа от първи клас.

Забраната не важи за автомобили, превозващи бързо развалящи се храни при температурен режим и живи животни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Svilen75 преди 11 години
Информация със закъснение от няколко месеца. Че моста до Девня е затворен от пролетта. Браво, днес.бг.