Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?

Пластмасови отпадъци горяха в пловдивски цех
Обновена: 29 авг 2012 19:52 | 29 авг 2012 19:30,
185
Роми запалиха пожар, не им давали да крадат?
Горели са пластмасови отпадъци. Снимка: Dnes.bg

Голям пожар обгази част от Пловдив. Пламъците са запалени умишлено в двора на цех за вани и джакузита. За броени минути огънят обхваща няколко тона пластмасови отпадъци.

„Първо едни големи сажди се появиха, после изтичах да видя какво става и се обадих на 112”, обясни пред Dnes.bg Атанас Чешнигиров, който е очевидец на инцидента.

Той разказва, че на това място преди време се ремонтирали тежкотоварни машини и в земята са закопани вериги на трактори.

По тази причина роми от близката махала редовно копаели за желязо около обекта и крадели от пластмасата. На ден печелили по 150 лева. Охраната на цеха обаче ги гонела и те решили да си отмъстят.

„Те крадат желязо и пластмаса, сигнализираме на полицията, но нищо не става”, оплака се собственикът на цеха Атанас Азмарудас.

Близо два часа пожарникарите се бореха с огненаната стихия. Старата техника на пожарникарите и ниското налягане на водата в района забави гасенето на пожара.

„Замерихме въздуха и установихме, че няма превишено съдържание на опасни вещества и те са в допустимите норми”, съобщи пред Dnes.bg инспектор Васил Димитров от пловдивската пожарна. На място имаше и екип на „Гражданска защита”.

Пожар в двора на този цех се случва за трети път.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Пловдивромипожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА САПУНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
54
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 11 години
Абе , какъв екип на "Гражданска защита" е присъствувал , като тази служба вече не съществува ? Вече е Национална служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в структурата на МВР , или като то пишете за министерството си мислите , че всички служители в него са полицаи ?
53
0
 
21
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Е как може да не им давате да крадат бе?! Давате им помощи,давате им жилища,давате им да не си плащат водата,тока,билетите в транспорта а не им давате да крадат!! Скубите Българите и вземате непосилни данаци за да издържате И тези грешки на притодата които ни срамят по цяла Европа! Не се излагайте моля ви се нека си крадат и се упражняват инфианците в единственото което могат!))
52
2
 
10
 
! Отговори
ьаьа преди 11 години
Zyklone B е лекарството...Нищо друго не може да ги оправи...
51
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Харесвам ***...2 метра по земята...
50
0
 
25
 
! Отговори
Лавро преди 11 години
Винаги чета с предимство новинарски сайтове, които използват думата "***". Ако някой го е страх дори да употреби точната дума, как да повярвам, че не го е страх да даде вярната информация?
49
1
 
25
 
! Отговори
ГОШО преди 11 години
*** СА ***...ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ
48
1
 
26
 
! Отговори
акуд преди 11 години
*** не са хора, а болест тумОр , а тумора не се лекува изрязва се
47
2
 
27
 
! Отговори
Българин преди 11 години
*** *** цветан цветанов НЕЗАБАВНО да бъде свален от постът си и изправен пред съдът по обвинение в противодържавна дейност !!! Нека "главният интегратор" на *** да отговаря - защо той и поверената му институция ДЕМОНСТРАТИВНО ОТКАЗВАТ ДА ОЗАПТЯТ *** БАНДИТИЗЪМ !!!
46
1
 
26
 
! Отговори
Knock преди 11 години
Концлагери! Газ! ***! Като преди това МНОГО бой!
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До "българия на българите".Хубаво искаш, но ... не може да стане.*** са верния електорат на ГЕРБ (срещу добро заплащане), как става това най-добре знае *** кмет на Пловдив Иван Тотев, тартор и настойник на *** и техен избраник.Защо мислите че пуснаха "по домашни причини" *** цар Киро ?Ами избори идват и *** трябва да бъдат инструктирани и подготвени.
44
0
 
12
 
! Отговори
bbb преди 11 години
Решението е тази напаст да се интегрира при св.Петър.Това е друго спасение няма!!!
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
balgarskiat kavkaz ili avganistan samo che ednite se boriat za radikalen isliam a drugite za radikalno kradene i bezchinstva
42
0
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Значи за трети път *** причиняват пожар ЗА ТРЕТИ ПЪТ, крадат а в същото време "сигнализираме на полицията, но нищо не става ??? Защо съществуват тия ***? Нима кражбата и подпалвачеството не са углавни престъпления, които се наказват ??? На тоя човек - собственикът на склада му остават два варианта - или да наеме въоръжена охрана, която да разстрелва всеки промъкнал се *** ***, или да съди т.нар. "държава" !!!
41
1
 
19
 
! Отговори
писна ми преди 11 години
Айде догодина не гласувайте пак за Сидеров,това ще продлължава вечнп.Волен президент!
40
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"По тази причина роми от близката махала редовно копаели за желязо около обекта и крадели от пластмасата"тоест, господин Азмарудас никой не краде от обекта така ли ?но тъй като копаели наблизо дай сега полицията да ви бърше ***, щото пазачите ви са на пенсионна възраст, ами назначете си по-млади, недостига на работна ръка е голямда, ама, вие искате ако може да пинете по тънкия начин и полицаите да обикалят ОКОЛО обекта ви, ами не е ли малко нагличко ?
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голямо траене = ***
38
0
 
11
 
! Отговори
Жабока преди 11 години
Те печелят колкото МВР. Братчета се.
37
0
 
29
 
! Отговори
д-р Менгеле преди 11 години
Има няколко начина с които могат да бъдат полезни представителите на първобитно общинния строй /да се ползват за фармацевтични опити /ресурсът на този генетичен *** мойе да се ползва рационално в мн насоки !!!
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста тлъсти печалби се реализират от масовото *** крадене...затва никой няма да ги закача понеже ще секне паричния поток.