Ауди блъсна БМВ в Пловдив, то се удари в автобус

Другата кола пък се обърнала по таван
7 ное 2012 13:11,
33

Снимка: Булфото

Катастрофа стана тази сутрин в Пловдив на кръстовището на бул.”Цариградско шосе” и ул.”Ландос”, съобщиха от полицията.

По първоначални данни около 7 часа лек автомобил „Ауди” блъснал лек автомобил „БМВ”, който бил предприел ляв завой.

След удара „БМВ”-то се завъртяло и се ударило в спрял на светофара автобус от градския транспорт, а „Ауди”-то се преобърнало по таван.

Пътник от "Ауди"-то е бил откаран за преглед в болница, откъдето е бил изписан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
1
 
! Отговори
Селяцииии преди 11 години
Ей тва по селата ще се избият с тия коли ........
29
0
 
1
 
! Отговори
до #31 преди 11 години
Еее,кажи че живееш до Мебелна къща бе мой човек!Те наистина са близко до центъра. Иначе онези в горната част на квартала са далеч наистина.Е да,културен си! A пък и да ме напсува някой,хич не ми дреме - връщам му го :D :D
28
0
 
2
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
И би ли ми казал какво е отношението ми към хората ??? След като ти обиждаш не на място живеещите в Тракия,че били селяни и т.н. Аз ти изтъквам неуспорими факти,а ти се пъниш и явно много се засягаш от тях :) И да попитам кое му е далеч,от центъра на Тракия ?? Живея близо до мебелна къща. По главния булевард съм на центъра с колата за не повече от 3-4 мин. Пеша 20 ! ;) Виждаш,отношението ми към теб не е като на "***" нали ? Ако бях,до сега щеше да си изял не 1 или 2 псувни както правят всички
27
1
 
1
 
! Отговори
до #29 преди 11 години
Ами Тракия е с широки улици щото е нов квартал бе,но не са кой знае колко хубави!И по-точно по отношение на твоята комуникация с хората видяно от предните ти коментари ти личи че си ***!
26
1
 
1
 
! Отговори
До #28 преди 11 години
:) Ами личи си кой е *** по-отношение на комуникацията с хората ... И какво като е един от най-старите ?? По ли е уютен за живеене ?? Тесни улици,разбити с павета. Инфраструктурата на Кичука е леш. И не са се направили много неща в Тракия защото е далече от центъра,а защото има много не застроена площ и място бол за нови инвестиции ! И какво като Тракия е един от новите квартали ?? Ти нова кола ли предпочиташ да караш или Вартбург ?? Новото си е ново ! Мислете малко преди да пишете коментари!
25
1
 
2
 
! Отговори
до #22 преди 11 години
А бе ***,знаеш ли защо в Тракия се направиха толкова много неща?!Защото е далеч от центъра!А ако случайно не знаеш да те светна,че Кичук Париж е един от старите квартали на Пловдив.
24
0
 
2
 
! Отговори
дядо поп преди 11 години
МУШО,това ти ли си бе?
23
3
 
8
 
! Отговори
автомонтьор преди 11 години
Добре, че има *** като тия на пътя, че да има и за нас работа
22
0
 
11
 
! Отговори
Дан преди 11 години
Всички се чудят и то с право,защо след ежедневната кървава статистика по пътищата никой не си взима поука и всеки ден стават произшествия с ранени и загинали...Мисля,че отговорът е ясен-тези хора които брутално нарушават правилата просто не гледат телевизия,не четат вестници и интернет новини и се движат във среди интересуващи се само от себе си и себеподобните си т.е това са *** на Обществото и защото са ***-гинат безславно като мухи.Лошото е,че често взимат и невинни жертви...
21
7
 
2
 
! Отговори
влади преди 11 години
ауууу, щот никъде по света не стават катастрофи, никъдш не се правят нарушения.....но бай *** винаги трябва да плюе народа си....номер 23- Селяка си ти!
20
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България навсякъде живеят турбо селяци и ***. И на центъра на София, и на центъра на Пловдив, навсякъде. Ние сме народ от ***. Всеки ден стават подобни простотии по улиците в България. Просто такъв ни е манталитета - просташки и дивашки. Няма да станем нормална държава и след 1000 години.
19
5
 
5
 
! Отговори
До мъийна преди 11 години
Бас ловя,че си от Кичука !!! Май май ви е яд,че Тракия е най-бързо развиващия се квартал и с най-хубавите улици и за това само плюете !! Можеш ли да ми кажеш какво означава за теб селянин ??? Щото селяни в цяла България бол !! Но селския манталитет е в пъти по-страшно от това,че си дошъл от село !!! Има хора от село които са постигнали много повече от теб,мен и повечето хора които четът тук !!
18
8
 
12
 
! Отговори
гатанка преди 11 години
Тиква с гранатомет,шо е то ?- Бойко Борисов
17
5
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Автобуса трябваше да е Гоуф и класиката е пълна:)))
16
8
 
6
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Борисов ше разреши проблема....с гранатомет..Престъпността трябва да се бори най-малко с тротил.Гарантирано от ГЕРБ !
15
0
 
8
 
! Отговори
Митко преди 11 години
Ауди-аа луди
14
5
 
9
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
Ами така е, като Пловдив е квартал на Столипиново.
13
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаейки в такива коли какви хора се возят, няма нищо чудно от случилото се. Вчера една ненормалница с джип БМВ 5 си избиваше комплексите по улицата. Жалко създание, *** на някой *** и голяма демонстрация. Мутри, мутреси и всичката селяния са голямо нещастие по улиците. Жалко за добрите марки на коли, но в България това са марките на комплексарите и изброените по-горе създания.
12
9
 
9
 
! Отговори
мъйна преди 11 години
В Пловдив всички селяни от Тракия се правят на граждани. Цяло чудо е, че няма по 10-тина убити всеки ден.
11
2
 
17
 
! Отговори
Mailo преди 11 години
ЗАГЛАВИЕТО КЪРТИ... "Ауди блъсна БМВ в Пловдив, то се удари в автобус".КОЕ Е "ТО"... или сте писали статията за 5 минути или сте неграмотни