Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга

Полицията търси свидетели на произшествието
16 дек 2012 12:31,
87
Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга
Снимка: Bulphoto

Шофьор прегази велосипедист в катастрофа, след което избяга, съобщиха от "Пътна полиция”, цитирани от Дарик.

Инцидентът е станал около 20 часа снощи, недалече от Дървеното пристанище на крайезерния път Варна-Белослав. Автомобил блъснал 41-годишен мъж на велосипед, който е загинал.

След произшествието шофьорът на колата е избягал и се издирва. От полицията умоляват хората, станали свидетели на произшествието или разполагащи с информация, свързана със случая, да се обадят в най-близкото поделение на МВР.

Още две тежки катастрофи са станали във Варненска област през денонощието, но при тях няма загинали. Общо 22 пътнотранспортни произшествия са регистрирани във Варна и областта през последните 24 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tozi pat e tamna indiq nqma kak shofiora da go vidi ako e bez svetleni.mnogo *** karat tam edi go bih za podoben sluchei dano si e vzel pouka
66
0
 
5
 
! Отговори
манго преди 11 години
Тази снимка е стара
65
3
 
12
 
! Отговори
До 76 преди 11 години
В момента съм в Италия и мога да ти кажа само едно,че тук въобще няма такива като Теб който живеят в Рим да говорят за останалте,че са Селяни,но Ти както разбирам си твърде ограничен и не смятам,че нужно да Ти обръщам повече Внимание,защото по този начин Ти сам се издигаш в измисленният си Свят на Столичанин,което е жалко за Теб
64
1
 
3
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
I KATO GO NAMERQT DA NE BI DA GO VKARAT V PANDELATA !!!!!?????
63
13
 
7
 
! Отговори
Елементарно преди 11 години
Смърт за ш*баните шофьори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
62
1
 
10
 
! Отговори
do Кучето преди 11 години
Просто на фотографа му е много силна светкавицата :)
61
2
 
17
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
Инцидентът е станал около 20 часа снощи.......................i гледам снимката чета статията и пак поглеждам снимката и се чудя къде е грешката???
60
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
72Нещо не те разбрах?От дИе стИ?
59
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
75Аз с такива нямам обща държава.Още повече със ***.Оправяй се САМ!*** които ходят на избори да гласуват за да прецакат някой пък бил и този някой такъв който не харесвам заслужават ЕДНО!Ие..би ги!
58
4
 
5
 
! Отговори
70 преди 11 години
71Ако живееш по логиката която демонсрираш тук.......жална ти майка.Макар че не съм изненадан при общата картина в страната където 80% са завършени ***.Определено си от бойковите неандерталци които разбират света както Дявола чете Евангелието.
57
1
 
21
 
! Отговори
az преди 11 години
Бе човек каква ти София какви ти селяни какво ти 5 лева България е една и градове много какво ми говориш за кореняк софиянец , че боли *** оная работа какъв корен имаш дай да си оправяме държавата не ми говорите за селения , че цялата ни нация е оплюта и дори и вашите корени са в това число ***...
56
1
 
5
 
! Отговори
73 преди 11 години
Да така е защото съда все още ни е кумунистически ...
55
1
 
25
 
! Отговори
Сведущ преди 11 години
Разбирам, че велосипедиста може да е бил без светлоотразителна жилетка и пиян, но това не оправдава шофьора, извършил произшествието! На всеки може да се случи, затова слез, помогни на човека и извикай линейка! След това прави каквото щеш.Ние българите сме най-големите *** на пътя! И не за друго, я защото истниските виновници си плащат в съда и се спасяват без присъда, а ако подобен такъв спре и помогне на пострадалия ще духа супата после!Съда, полицията и политиците са виновни за всичко!
54
4
 
10
 
! Отговори
До 69 преди 11 години
Аз нямам комплекси,но такива като Теб имат,защото искат да са по голями Софиянци,от кореняк Софиянците,това Ви срама,че още 1000 години да Живеете в София,за Кореня Софиянците винаги ще бъдете Селяни
53
3
 
5
 
! Отговори
До 70 преди 11 години
Много точно самоопределение,макар и с полвин уста но си признаваш,че и Ти си от Село
52
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
68Забелязвам в последните години стремеж на селяните да се определят като българи осъзнавайки че няма как да се приобщят към групата на софиянците.Избраха си и Оправител *** за да е щастието пълно.Само че НЕ знаят че както БАЛЪКА така и селяка е по рождение и е ДОЖИВОТ!!
51
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
68От дие стИ?От село ПУоФдиФ или от село ВаУна??Комплекса яко те мачка.НЪл тъй?
50
4
 
12
 
! Отговори
До 66 преди 11 години
За жалост виждам,че и след 130 години откакто София е Столица има такива като Теб които се срамуват от Селският си произход,или както е написал Великият Пайсии Хилехдарски-От що се срамуеш Болгарин да се наричаш,то за Теб важи от що се срамуеш да кажеш,че си от Село,а също така разбира,че и Жокера който Ти дадох не е помогнал
49
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
57Не можеш да си представиш колко сте предвидими вие селяните.А ако можеше да се видиш отстрани как се разпознавате от километър просто щеше да се гръмнеш.Облекло,поведение,говорене(било то и на китайски),хранене.......всичко КРЕЩИ "аз съм ***".А ти си се успокоявай колкото искаш че не си *** но на челото ти пише "аграр".
48
1
 
7
 
! Отговори
нещастник преди 11 години
Ето това показва защо не работи Съда, Няма свидетели няма осъден. Българина е храбър в къщи пред жена си и пред интернета.