Пожар горя в центъра на Варна

Няма пострадали хора
Обновена: 12 яну 2013 09:54 | 12 яну 2013 09:28, Петя Славова
6
Пожар горя в центъра на Варна
Снимка: Булфото

Пожар горя в центъра на Варна. Той е тръгнал от кооперация, намираща се  на ул. ”Княз Борис 1” 66. Сигнал за инцидента е подаден в 19.40 часа.

Засегнато е и намиращо се наблизо заведение за хранене от известна верига в града.

В апартамента, от който е тръгнал пожарът, е живеела майка с двамата си сина, съобщават btv. Според жената, огънят е предизвикан от свещ, която е подпалила перде в една от стаите.

Четири екипа от пожарната са се включили в гасенето, а районът е бил отцепен за известно време за автомобили. Посетителите в пицарията също са били изведени.

Няма жертви и пострадали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
отиде ми Годзилата
4
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Пожарът е започнал от общинско жилище на втория етаж, където са настанени майка с 2 деца-близнаци на 12 години. Жилището е било със спряно от 2 години ел. захранване и са се осветявали със свещи. Майката не работи, преди около месец пак са предизвикали пожар, но от заведението са успели да го загасят навреме. Едното от децата обичало да си играе с кибрит и запалка и да си играе с огън - пироманче.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Логично е да отбележат факта, че има заведение засегнато, при положение, че там най-ветоятно е имало в десетки пъти повече хора, от колкото в апартамента, предизвикал пожара. Все пак става дума за 8ч. вечерта...
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"пожар запали заведение" .. е няма такова заглавие НИКЪДЕ!!
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо матряла изтрепа врабчетата...Запалил се апартамент, обаче е заведението важно...явно от свеща по пердето и у заведението.Интересно да не би да са им спрели тока, че са на свещи...не изглежда да е имало ровден ден или романтична вечеря.Въобще матряла е абсолютно пълен и прецизен.