В Стара Загора протестите продължават и утре

Сборният пункт е пред сградата на EVN от 17,00 часа
Обновена: 17 фев 2013 19:36 | 17 фев 2013 18:57,
77
В Стара Загора протестите продължават и утре
Момент от днешния протест в града. Снимка: БТА

Недоволството срещу монополите и високите цени на тока в Стара Загора ще продължи и утре, съобщи Дарик.

Организаторите на протеста в социалната мрежа информират, че той ще се проведе в понеделник, 18 февруари, от 17 часа пред сградата на EVN в Стара Загора на бул. "Отец Паисий".

Два часа протестираха старозагорци днес. Недоволството срещу монополите събра над 2 хиляди души пред енергото, които преминаха по бул "Цар Симеон Велики", бул. "Патриарх Евтимий" и стигнаха до моста над бул. Славянски". Шествието беше охранявано от полиция. До сблъсъци не се стигна.

За пореден път организаторите на протеста предупреждават, че той е граждански, а не политически. На днешния протест бяха забелязани представители на старозагорските организации на БСП и ВМРО.

Стара Загора е един от 35-те български града в страната, в които граждани излязоха на един от най-масовите протести у нас. Хората настояха за национализация на енергоразпределителните дружества, както и отговорност за лицата, подписали неизгодни за страната ни договори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американците държат и други предприятия. Не се протестираше по няколко причини :1. Липса на информация;2. Нагаждачи партийни как да протестират;3. Който протестира - намираха му цаката.Радвам се, че сега е толкова зле, защото българинът излезе ли, значи няма вече спиране.Не виждате ли, че сега се краде като за последно...
38
2
 
3
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
Лукойл е частен монопол, и 20% от него го държат американците, ЗАЩО не протестираХте бе ***? Може би защото ТОЧНО ВИЕ го ПРОДАДОХТЕ.
37
0
 
9
 
! Отговори
buntar преди 11 години
така е всички политици на кайма, на протест с гранатомет. протестите в събота и неделя трябва да са най-масови, народна война!!!
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партиите в БГ са върха на организираната престъпност!Те закрилат всички престъпници, защото печелят от тях!
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепа за вас,старазагорци!Утре ще пропътувам близо 100 км,за да бъда с вас на протестта.Всички трябва да сме задружни,а не да се спотайваме,както досега!Стига лъжи,стига мизерия,стига ограбване,стига ехидни усмивки на политически разбойници!
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Старозагорчани!Навсякъде трябва да е така, докато всички крадци и монополисти се разкарат от България!
33
1
 
5
 
! Отговори
buntar преди 11 години
точно така и за ликойл, всички монополи на кайма, щом бойко е с тях и той на кайма.
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАТЯ И СЕСТРИ ЗАЩО ЗБРАВИХТЕ ЛУКОЙЛ ,защо не протестирате и срещу него - те дори не са платили и лев данък в ХАЗНАТА ... Долу КОМУНИСТИТЕ и техните слуги , както и агенти на Москва . .
31
4
 
4
 
! Отговори
buntar преди 11 години
До анонимен- национализацията няма да помогне братко- няма да е частен монопол, ще е държавен и пак ще крадат като разпрани.Просто трябва държава,не крадливи политици. Как не се съюзим с вмз-то, да вземем оръжията от завода и да направим всички на кайма- бойко, мутрите му и цялата *** в парламента- хора не протестирайте мирно- вземете оръжия и да се почва. по мирен начин нищо няма да се случи- това не са хора, от думата народна не разбират, сега е момента-свобода или смърт!!!
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не само НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. Ще изгоним и "КОЛОНИАЛНАТА КОРПОКРАЦИЯ", която се крие зад благозвучния термин "Либерализация"
29
3
 
15
 
! Отговори
buntar преди 11 години
хора не спирайте с протеститите- камъни, горящи факли и мощни самоделни бомби и пиратки хвърляйте по полицаите вкупом. Ако се снабдите с димки и противогази още по-добре.Пазете разстояние от горилите на бойко да не ви бият и давайте-протестирайте като гърците- на степен 100.Само гражданска война, масово всички да се обединим като народ.
28
1
 
3
 
! Отговори
buntar преди 11 години
марио-37- за всичко си прав. И не е само тока- образование, здравеопазване, доходи, съдебна система-всичко е ка****.Само гранатомед трябва хора, само радикални действия, не спирайте с протестите- въоръжете се с противогази, димки, вземете от най-мощните пиратки и ги хвърляйте по полицаите масово от разстояние, запалете факли и хвърляйте по тях. Като лижат г*за на бойко ще си носят последствията. Полицията е да пази народа не да лиже г*за на Бойко, Вземете оръжие каквото имате.
27
1
 
1
 
! Отговори
Довиждане Тошко преди 11 години
"ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА" (1996) - Потресаващи кадри!youtube/watch?v=FTt1MyXCfzs&feature=player_embedded#
26
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Национализацията е най-голямата глупост която съм чувал, но по време на криза всичко ляво е актуално.Позната е работила в ЕРП докато е било държавно и такива неща ми е разправяла - куче влачи -диря няма.В БЪЛГАРИЯ -ДЪРЖАВНОТО Е НИЧИЕ. КОЛЕКТИВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ.ТОПЛОФИКАЦИЯ КАТО Е ДЪРЖАВНА, ЧЕ Е ЦЪФНАЛА???РОЛЯТА НА ДЪРЖАВАТА Е ДА СЪЗДАВА ПРАВИЛА И ДА РЕГУЛИРА ПАЗАРА.ПРОБЛЕМА НЕ Е ЧАСТАНТА СОБСТВЕННОСТ, А МОНОПОЛА, ЛИПСАТА НА ЯСНИ ПРАВИЛА, ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ.
25
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП Кирил: Другари, минаваме към четвърта точка. Всичко което говорихме по точки две и три, не важи за активността в социалните интернет мрежи и интернет-медии. Тук средата е съвършено различна. Единственото правило което трябва да съблюдаваме стриктно е да спазваме своята анонимност. Препоръчва се да създадете една легенда за себе си далече от политическата сфера - примерно активността и използваните прякори и картинки на профили трябва да създават впечатление
24
1
 
8
 
! Отговори
а изгоним преди 11 години
да изгоним ***,цоло вутов,цоцорков,симеон сакса -без право да прелита над България,всички разбойници,а боко си е първи да ги води за ръчичка ,айде вън от България
23
2
 
14
 
! Отговори
17 преди 11 години
И Казанлък беше един от 35-те града! Утре пак от 17ч. на площада!
22
8
 
16
 
! Отговори
64 преди 11 години
ОСТАВКА НА ГЕРБ ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде бе глупци от БГДНЕС ЩО не пишете Сигнализирахте за неуместен коментар
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъглиж беше ПРЪВ, .....Стара и Нова Загора.