1000 лева глоба за мъжа, заплашил Цветанов по телефона

37-годишният варненец звъннал в състояние на афект
26 фев 2013 20:48,
75
1000 лева глоба за мъжа, заплашил Цветанов по телефона
Снимка: БТА

Глоба в размер на 1000 лева наложи Районен съд-Варна на 37-годишен варненец, отправил телефонна заплаха срещу министъра на вътрешните работи. Това съобщиха от пресцентъра на съда.

В бързо производство по внесено от прокуратурата постановление съдът освободи от наказателна отговорност 37-годишния С. Лазаров и му наложи административното наказание.

Подсъдимият призна вината си, че на 13 февруари тази година, в състояние на афект, позвънил на телефон 112 и подал сигнал за бомбена заплаха срещу вътрешния министър Цветан Цветанов – престъпление, наказуемо по чл. 326, ал.1 от НК.

Още по темата
37-годишният С. Лазаров подал фалшивия сигнал до телефон 112 от двора на Областна дирекция на МВР - Варна, където отишъл да регистрира закупен от него автомобил втора употреба.

В процеса на регистрацията в Сектор „Пътна полиция” мъжът разбрал, че е бил заблуден и си е купил значително по-стар автомобил от отразеното в документите на колата, което го ядосало и подтикнало към необмислената постъпка.

Решението на Варненския районен съд подлежи на обжалване пред ВОС в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 1000 лева вместо да го плашиш поне да беше го наплюл.
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1000 лв. веднага глоба по бързата процедура. А онези поръчкови биячи, които чупят носовете на протестиращите във Варна, няма да ги намерите, въпреки, че им има лицата снимани на видео. А от един телефонен разговор, сте успели да го проследите. ТАКА ЛИ БЕ МАМА ВИ *** МУТРЕНСКА!!! А стотиците ограбени възрастни хора? КАК НЕ МОЖАХТЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ТЕХНИТЕ РАЗГОВОРИ И ДА ГИ АРЕСТУВАТЕ. ЗА БЕСИЛОТО СТЕ ВСИЧКИ.
51
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Истината на хората им писна от мошеници и далавери и без хаберието на у правляващите.Според мен това,че някой е заплашил някой политик е по малкото зло,защото на народа му преля чашата и аз няма да се учудя ако някой вземе някой ден преди да се запали или само убие преди това гръмне някой от политиците в България и тогава да си сложи край на живота.
50
2
 
6
 
! Отговори
Клъф преди 11 години
А колко е глобата ако заплашим тоя *** по интернет
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakvo ni zanimavate s tozi glupak i kradec Cvetanov???? horata se samozapalvat ot nemotiq a tezi ni razigravat do koga mn ste prosti
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
53-годишен мъж се самозапали днес в сградата на община Раднево, област Стара Загора, съобщи БГНЕС. Секунди преди да посегне на живота си, мъжът казал на кмета, че "е отчаян от живота и от социалното си положение". Портиерката в общината опитала да го разубеди, но той се самозапалил. Пострадалият е настанен със 71 на сто изгаряния в специализираната клиника в Пловдив. На 20 февруари Пламен Горанов се самозапали пред общината във Варна. Той е в медикаментозна кома и на командно дишане в реанимация
47
1
 
3
 
! Отговори
ИИИИ? преди 11 години
ЗНАЧИ ТОЗИ ДЕТО ГО Е ЗАПЛАШИЛ ГЛОБЕН А ТОЗИ КОЙТО СЕ ПОЯВИ НА СЦЕНАТА НА ДОГАН С ПИСТОЛЕТ Е ГЕРОЙ - Е ЕЕЕМ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ??? АКО И НА ТОВА СЕ КАЗВА УПРАВНИК ......
46
0
 
13
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Добре бе как като някой се обади на политк веднага разбират кой е, а досега няма хванат за телефонните измами и после викат, че си вършели работата! :(
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
глобили човека. защо не глобите ***?
44
4
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Ей,това простотията в Бг е най-страшното заболяване на хората.Безмозъчни същества пълно!Нищо не ценят,за много ламтят и все недоволни!Изпълнени със злоба и ненавист,всеки иска да е началник,но без мозък не става.Всеки се радва,когато на другия му е зле,това е чудовищно!Временно сме на този свят,бъдете по-човечни,иначе ще тънете в болести и мизерия!
43
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А каква е глобата ***, които ограбват стариците, изнасилват и ги убиват бе, другарю Цвятко Шест-Апартаментов, *** ДОЛЕН, А???
42
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фактът, че си е купил кола "значително по-стара" от отразеното в документите, само показва за какъв умник става въпрос. Вие представяте ли си да сбъркате автомобил от 2010 с такъв от 1997-*** примерно...?
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен ААА за Фидосова атентат по коледа сега е рано
40
9
 
2
 
! Отговори
Един преди 11 години
Да не би Цветанов да ти е подмнил данните в документите б *** ***?
39
0
 
8
 
! Отговори
Падешко Дерикожев преди 11 години
Тая година имаше некои ловни инциденти, ама си струва тия да ги третираме, като вреден дивеч-целогодишно.
38
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Цецо! Ти си следващия лидер на ГЕРБ
37
2
 
21
 
! Отговори
РепресиранОтПрости преди 11 години
*** от снимката да дари партие на детски дом.
36
2
 
22
 
! Отговори
drakar65 преди 11 години
Я наддавам на 2000:) Па и имам и оптика....Вчера Бойко, днес Цецо...Тия верно станаха за смех!Да те се открива ловния сезон? :) Майтапчии...
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само така - сериозни наказания за измамниците! Ще казва че ще гърми една ***, а не си държи на думата...
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За измамниците по телефона, които крадат от хората Цветанов каква глоба сложи ???А за СРС-та да подслушва телефоните КОЛКО ???