"Долу ръцете от кмета!", зоват варненски деца

Малчугани защитават пламенно Кирил Йорданов, сами поискали
Обновена: 27 фев 2013 15:54 | 27 фев 2013 15:54,
142
"Долу ръцете от кмета!", зоват варненски деца
Снимка: Булфото

8 деца клуба по лека атлетика “Черно море-Атлетик” във Варна се изправиха днес в защита на кмета на града по време на дискусия, обявена публично.

Тя се състоя в зала “Локомотив” и продължи почти час, в който няколко души разказаха с какво и как Кирил Йорданов е помогнал за развитието на спорта във Варна.

През цялото това време състезатели от отбора в юношеска и девическа възраст стояха с вдигнати плакати, на които пишеше: “Кмете, ние те подкрепяме”, “Долу ръцете от кмета”, “Не на анархията”, “Искаме си кмета”, “Кирил Йорданов – интелигентният избор” и “Спортна Варна си иска кмета".

Тийнейджърите обясниха, че сами са поискали да носят плакатите, които обаче им били връчени от треньорите. Те казаха още, че харесват варненския кмет, защото много им помагал в спорта.

Не можаха обаче да отговорят на въпроса какво означава “анархия”, въпреки, че на единият от плакатите стоеше тази дума.

От трибуната в залата варненската треньорка Иванка Тихова обяви, че 70 000 души са избрали Кирил Йорданов.

“Не може една група нереализирани хора да му искат оставката”, отчете тя. След това прочете декларация в защита на Кирил Йорданов, подписана от 39 клуба.

Поетесата Елка Няголова също заяви, че представители на 17 държави, участнички в различни културни събития във Варна твърдо застават зад градоначалника.

“Получихме тяхната подкрепа за Кирил Йорданов на електронните ни пощи”, обясни тя.

Снимка от инициативата на децата във Варна прати и наш читател в мРепортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
1
 
! Отговори
К преди 11 години
Еми че тя си е негова, той си я купи!
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой разреши на Марешки да си лепне дебилната физиономия върху централната поща?
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Задавате ли си въпроса защо досега ни управляваха мутраци, сърГей Спишнишевци, Доган-кокошинковози и т.н. мафиоти и измамници-***?Ами - защото си мълчите, страхливци!
123
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кирчо трябва да бъде съпроводен до газовата камера, или до някое място пак с такъв изход...Ако трябва да отговаря за всички, дето са измрели заради него - кой от глад, кой от тъпанариите, дето са му продавани с висшето благоволение на Кирчо, кой от липсата на лекарства, щото Магарешки е трябвало да печели.. всички отб кюпа ще се варят в казана... И децата им, че и внуците им...Мафиотска държава сме и ще сме, докато подпръднувате пред компютрите, вместо да сте на протестите и да знаете какво ис
122
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Утре тоя мафиот ще направи протест от бременни жени..Егати идиотията Българска...Ама аман и от търпеливостта Българска също!Искам да видя дали Кирчо би се самозапалил, ако не е доволен от нещо, или ще прати *** да му решат проблема...
121
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно ще трябва да влземем в общината и да съпроводим Кирчо до изхода.......как може да е толкова нагъл и все още да не си подава оставка. Не съм чула дори и един мой познат да го подкрепя. Тобива наглост бива ама той се забрави
120
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДидиРодителите са за кмета. И са им написали плакатите.Какъв ли зор е било да ги отцепят от игрите и да ги пратят да се снимат с плакати...*** им е обещал близалки... :)))))))))))))
119
2
 
8
 
! Отговори
Диди преди 11 години
Позор! До къде са стигнали..........къде са родителите на тези деца?!
118
0
 
5
 
! Отговори
Happy преди 11 години
До *** Онзи ден(петък) таксиджията дето ме возеше спомена, че си бил пратил част от "бригадите" малко да въведеш ред сред протестиращите варненци срещу Кирчо,че много се били разпуснали по време на протестите пред обшината.
117
1
 
14
 
! Отговори
Браво доста гнусно преди 11 години
Браво *** Браво кмете употребихте децата! Радвайте се няма да е за дълго !
116
1
 
15
 
! Отговори
ТИМ преди 11 години
Страшни са!Е тия ако някой ги вкара в затвора, ще му сваля шапка.Има ли справедливост? Кои са ***?Мутри от прехода.Да си вървят с пужарникарчиту.
115
1
 
16
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Това е гнусно употребяване на деца и дори подсъдно! Съд за тези накарали децата да го направят. Варненци продължавайте докато не свалите този ***!
114
0
 
12
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Идва 3 март, тогава ще видите толкова народ по улиците,че ще се изпокриете в миши дупки, *** унищожители, мафиоти и "кметове"!
113
0
 
13
 
! Отговори
Апостол преди 11 години
Като малък,в училище давах пари(0,50лв) за М.Теодоракис,за Виетнам.Сека очаквам да искат от внуците ми пари за боя,че наближава реденето на листите-професия ДД(дебелосер депутат).
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До BUDA BAR ... А ти правиш ли разлика между буквата "Б" и буквата "П"
111
2
 
36
 
! Отговори
съвест преди 11 години
Родители, съдете педофилите, които са пъхнали плакатите си в ръцете на децата да ги развращават!
110
0
 
26
 
! Отговори
Дим да ме няма преди 11 години
Егати и скапаната държава,поквариха и децата! Комунистите срам нямат!Защитавайки олигарсите Станишев и компания ще си продадат и майченото мляко! Последният да загаси тока на Терминал 2! Хайде чао от мен българи!
109
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако това някое от тези деца беше мое щях да повдигна обвинение към този, който е накарал детето ми да държи тези лишени от съдържание плакати. Безумно е!
108
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом мафията /ГЕРБ, *** и Кирил Йорданов/ започна да се крие зад децата чувствам някакъв гъдел под лъжичката. Значи все пак не са толкова страшни, колкото се правят. Просто народа беше заспал дълбок сън 23 г. Но обединен същият този народ е сила, на която нищо не може да устои. Преди години в Италия беше същото, докато народа не се надигна и мафията както се вижда не е така дейна. Така че обединени и само напред. Да не им даваме време да се опомнят и прегрупират.
107
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Милите дечица, къде ги забъркват. Ама такива са възможностите на ПР на кмета и на собствениците на най-мощната трибуквена криминална структура в България(за да не кажа нещо по цветущо). Публичен обществен линч и за кмета и за тримата, чийто имена започват с буквите Т,И и М. Друг изхода не виждам...