Учител "изгоря" заради Harlem Shake в школо

"Голяма веселба стана, но съжалявам, че изгубих работата си"
Обновена: 5 мар 2013 19:03 | 5 мар 2013 19:03, Екип на Dnes.bg
351

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Пловдивучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Harlem Shake ми звучи като Столипиновска друсачка :)
64
13
 
14
 
! Отговори
До сократис преди 11 години
Абе Сократис, Двора пред училището е място за игри и спорт.*си морализаторите тука. Нали децата трябва да се научат на свободомислие, няма и те като нас да са роби. С вашият лицемерен морал само ги карате да се бунтуват и да правят глупости.
63
8
 
10
 
! Отговори
долу сащ!!!!!!!!! преди 11 години
От Америка нищо хубаво не сме видяли, освен бомби над София, унищожаване на икономиката ни и лансирането на ***! Всичко дошло от САЩ е леко казано тъпо и извратено и който си мисли обратното, няма да стигне далеч!
62
10
 
8
 
! Отговори
хайде преди 11 години
Това е един смешен танц,внася тону и нищо лошо няма.Другарката директорка трябва да знае че живеем в демакрация и няма защо да се прави на Путин.Учителят да се върне на работа,а директорката на Прокурор за комунистическата се постъпка.
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НОМЕР 62 ПРИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ОТ ТЕБ *** СОЦИАЛИЗЪМ ИМАШЕ ЕДНА СТРАНА, ТЯ СЕ НАРИЧАШЕ - НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, А СЕГА ИМА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ / С ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ/ СЕЩАШ ЛИ ДЕ КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАРОД И ПАРЛАМЕНТ.........И АЙДЕ ДА НЕ ПОЧВАМЕ ТЕМАТА, ЗАЩОТО ПРЕЗ "ТЪПИЯ" СОЦИАЛИЗЪМ УЧИЛИЩЕТО БЕШЕ МЯСТО ЗА УЧЕНЕ, А СЕГА Е МЯСТО ЗА ПРОСТОТИЯ, НАЧЕЛО С ДАСКАЛИТЕ, КОИТО ВЗИМАТ ДОСТА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, СРАВНЕНИЕ С ВСИЧКИ!
60
9
 
6
 
! Отговори
Баба преди 11 години
Баба съм на 5 внуци! Браво на този учител - приятел е с децата и те се чувстват добре с него!Сега децата и родителите им да изразят своята категорична подкрепа за учителя! И веднага да го върнат на работа! Като гледам директорката, тръпки ме побиват!
59
4
 
11
 
! Отговори
баба Хакерка преди 11 години
То и стриптизьорките играят на кола, но трябва ли това да се прави и в училищата????
58
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕГАТИ ! И НА ТОВА МУ ВИКАТ ГОТИНО?! ВСЯКО СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ, А БЯХМЕ В КОСМОСА И В ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО НАУКА ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА...........С ТАЗИ ИМИТАЦИЯ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ВСЕ ПО ЩЕ ЗАТЪВАМЕ!
57
1
 
6
 
! Отговори
Обнадежден преди 11 години
Срещу точно такива монополисти и олигарси като този учител протестираме всички ние вече няколко седмици. Изключително адекватно решение на инспектората, сълзи на вълнение и умиление ми потичат, защото знам, че с управленци като тях възвишеният комунистически морал от севернокорейски тип ще възцари отново, а мен ще назначат на работа в някой концентрационен лагер.
56
9
 
9
 
! Отговори
Камен преди 11 години
Всякакви училища, университети, институции, фирми и какви ли още не по света си направиха собствен клип на harlem shake - само в нашите училища това е грозно!? *** консерватизма *** чудото
55
0
 
1
 
! Отговори
HAHAH преди 11 години
KriKOVA VINAGI E DOKAZVALA CHE E KOMPELXARKA ! radvam se che veche ne ucha v tova poruteno uchilishtee :)
54
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от сухи чичаци. 100% съм сигурен, че този учител е в пъти по-полезен на учениците си от някоя изсъхнала лелка с маниери от 1920-те. Строгостта без конкретна цел ражда социопати, запомнете го това. Евала на учителя, дано го върнат на работа.
53
9
 
11
 
! Отговори
Сократис преди 11 години
Навсякъде по Света има места за забавления и места където трябва да има морал и достойнство.Училището е едно от тези места и всякакви своеволия разграничаващи се от общоприетите правила са недопустими и осъдителни.Ако това "мероприятие"беше организирано не в двора на УЧИЛИЩЕТО а на 100метра от него(какъвто е закона за отстояние на кръчми и заведения от учебни заведения),то нямаше да има проблем,но уви-не е така...тогава с какво основание защитавате налудничавата идея на учителя?!А на учениците?
52
18
 
28
 
! Отговори
Учител преди 11 години
Да се върне учителя на работа, това не е тъпия социализъм!
51
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Учителя не заслужава това, ама тоя Harlem Shake е голяма идиотщина...
50
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пфф ръководството на училището са ***. Май са се уплашили от свободата.
49
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тия защити в обществото, сега следва и да се създаде група във Фейсбук - "Да върнем уволнения учител на работа" и последващите му защитници виртуално да ни обясняват как това е нормално.
48
15
 
11
 
! Отговори
Harlem Cake преди 11 години
Споко след няколко месеца ще мине модата на този Harlem Shake и глупаците от скука ще започнат да си бъркат в задниците със супени лъжици.
47
10
 
24
 
! Отговори
Баба Пена преди 11 години
Тия учители и ръководство в коя епоха живеят?Да върнат учителя!Веднага!Има освободеност у децата,но какво виждат по телевизията ,а и в живота.Приемете,че гледате музикална постановка на съвременните нрави.Де повече учители да имаха умението да увличат и организират децата.При едно чудесно хрумване едва ли може да се предполага кой как ще впише в него. Смях...Бил се доближил до децата и не знаел границата...Смях
46
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм млад на 28 години ама тва младото поколение дето е сега по училищата е една *** впянчена ,просташка, ***, пълни ***!Аз ако съм директор на училище само бой за днешната младеж да се стегне малко !*** ,прости кат *** ама със самочувстие до небесата е днешното младо поколение за нищо не става само харлеми им дай на цялото дереже!Тоягата трябва да играе ТОЯГАТА!