14-годишен прекали с чашката след училище, припадна

Момчето в болница и е без опасност за живота
28 май 2013 15:30,
15
14-годишен прекали с чашката след училище, припадна
Снимка: архив, Impact Press Group

Варненски ученик на 14 години е в Токсикологията на Военноморска болница заради препиване с алкохол, съобщиха оттам. Пациентът е добре и няма опасност за живота му, уточниха от здравното заведение. Момчето решило да се почерпи, след като приключили учебните часове.

Надигнало няколко чаши и припаднало, обясниха токсиколози, които са го приели по спешност в клиниката. Състоянието му е стабилизирано и най-вероятно още утре момчето ще се прибере у дома си.

През последните три дни през Токсикологията на Военноморска болница – Варна са преминали двама чужденци, прекалили с алкохола. Единият е от Германия, а другият – от Румъния, на по 18 години.

Друг пациент, също чужденец, е бил под грижите на специалистите заради употреба на голямо количество марихуана.За същия период докторите са спасили и трима души, посегнали на живота си, като сред тях е било и момиче на 14 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Варнаученикпрепиване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
10
 
! Отговори
слона преди 10 години
Къде са му родителите на този??
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдааа,иде бодра смяна.Диваци балкански.
12
3
 
8
 
! Отговори
ЗеленПалец преди 10 години
Само не си представям този "прекалилия" с марихуана хахахахаххахахахахахаха Докторите ли го измислиха това или вие "журналистите"?
11
2
 
9
 
! Отговори
нов морал преди 10 години
Това дете е аматьор, но има време ще се научи. Ако беше от отвъд океана, да беше изпердашило учителката си по география, докато тя е разголена в някой чат.
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега вече е герой в очите на ***.Ще се върне в училище с гордо вдигната глава, а ако съучениците му знаеха какво е лавров венец,щяха да го окичат с такъв като един римски победил!Ако бяхме нормална страна,социалните щях да подпукат родителите.
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, че от напиване не може да се умре. Иначе естествената селекция щеше да си каже думата. *** нямаше да ни пълнят леглата по болниците, само защото "решил да се почерпе".
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо че е припаднало. Това е защото няма тренинг. При редовни тренировки-редовно пиене ще постигне поне в началото завидни резултати. По кило водка на вечер е един не лош резултат. Така след 10 години ще е пълен алкохолик без зъби и пълна инпутентност-физическа и умствена. Може да мине на ТЕЛК за инвалидност и с отпуснатата пенсия да продължи да си пие/масурчи/.Важното е да е упорит и да пие.Можело е да почне тренировки от поне 8-9 годишен и така на 14 нямаше да се изложи с припадък. Успех!
7
1
 
5
 
! Отговори
xxx преди 10 години
vseki den li trqbva da chetem za piqndeta? malki oligofrencheta imat mlqko po ustata ,alkohol tragnali da mi piqt.vinovni sa roditelite, tova sa deca bez kontrol.
6
2
 
34
 
! Отговори
val преди 10 години
ами да са живи и здрави родителите му.Ако им пука ще спрат Планета за малко, ще си извадят фаса от устите и ще седнат да си поговорят какво е причината.Докато пиша това 14 годишни деца от близкото даскало пушат цигари и пият бира на паркинга до офиса...
5
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво го оплюхте момчето бе, вие как сте се научили да държите на алкохол? На бас че сега известно време няма да пипне чашка.
4
1
 
38
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 10 години
Бровос на малчугана.Мама му и тати му трябва да се гордеят с идиотчето си.
3
3
 
13
 
! Отговори
do nomer 2 преди 10 години
Moje i zaradi 6amari da e taka...
2
3
 
32
 
! Отговори
фсб преди 10 години
сладур, от рано е почнал... заслужи си шамарите вкъщи
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
шампион