Протестиращи блокираха АМ "Тракия"

Около 120 души скандират "Мафията вън"
Обновена: 30 юни 2013 12:16 | 30 юни 2013 11:26,
129
Протестиращи блокираха АМ "Тракия"
Снимка: Dnes.bg

Със скандирания "Мафията вън" и "Кой не скача е червен" протестиращи блокираха автомагистрала "Тракия" на 119 км до Пловдив. Те искат оставката на правителството. Хората са недоволни от политиката на кабинета на Пламен Орешарски. До момента са се събрали около 120 души.

Движението е спряно от 10.30 часа и се очаква блокадата да продължи до 12.00 часа. На място са пристигнали и два автобуса с фенове на Локомотив Пловдив. Всички те твърдят, че сами са си платили по два лева за да дойдат до магистралата. През последните три дни протестиращите в града под тепетата окопираха и гарата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До просто човекНИКОЙ не ни плаща да ходим да протестираме.
26
5
 
5
 
! Отговори
роки преди 10 години
До ГЕРБ СФ Мързеланковците искат с два - три протеста да я вземат, не става така, ако толкова я искат да се наредят през 15 - 20 метра и да заработят някое евро
25
8
 
9
 
! Отговори
Карнобатман преди 10 години
"Хората са недоволни от политиката на кабинета на Пламен Орешарски. До момента са се събрали около 120 души." Ми... това да не е публичен дом, че всички да са доволни?Не мога да разбера какво искат - да им вдигнат тока с 5%, да им намалят майчинските или да увеличат пенсонната възраст с още 5 години??????????????????????????????
24
9
 
14
 
! Отговори
МладМислещ преди 10 години
Блокиране на цялата държава докато комунистическите ***, турските еничери и фашизоидните ***, които са МАЛЦИНСТВО не пуснат властта, за която толкова жадуват! Няма да продадем България на мафията, *** мръсни!
23
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протеста се обръща срещу протестиращите. За тези 2 седмици гражданските права на хиляди българи бяха нарушени. Тези 2- 3 хиляди, които протестират настроиха срещу себе си много от нас. Аз бях на протеста в онзи петъчен ден. Днес аз не ходя. Защо ?Защото протеста вече е изцяло организиран и платен от ГЕРБ и които отрича това е пристрастен.Аз не искам Бойко и Цецо да се връщат !
22
14
 
13
 
! Отговори
Нено Сенегалеца преди 10 години
Наистина полицията не си върши работота!Тези безделници и нарушители на обществения ред трябва да бъдат смачкани начаса.
21
5
 
4
 
! Отговори
До Тъп ПА че и прост преди 10 години
Ако си видиш отрицателните оценки на коментара, сам ще си направиш изводите за процентите. *** верно си ***, ПА ЧЕ И ***.
20
6
 
10
 
! Отговори
геро преди 10 години
време е да опълчим на тези *** и държавата да заработи
19
8
 
10
 
! Отговори
НАЙ преди 10 години
НАИСТИНА ПРОСТИТУИРАЩИ БЛОКИРАТ МАГИСТРАЛИ, А ПОЛИЦИЯТА ГИ ОХРАНЯВА,
18
5
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Жандармерията веднага да ги...разгони ербапите,като диви зайци.Нямат право да тероризират мирно пътуващите...граждани по този важен транспортен път.Демокрацията не е...слободия,всеки да върши каквото му...текне.Малцинството не бива да...извива ръцете на мнозинството;законите трябва да се спазват от всички.
17
5
 
8
 
! Отговори
извън закона преди 10 години
Насилието е монопол на държавата. Всички останали, които упражняват насилие, стоят извън закона и подлежат на преследване!
16
16
 
12
 
! Отговори
нарушават законите преди 10 години
От къде на къде, няколко стотин проституиращи протестиращи, произволно нарушават законите на страната и насилствено блокират кръстовищата? От къде на къде, тези насилници, спират свободното придвижване на свободните граждани? И защо корумпираната полиция и корумпираната кметка-марионетка не се намесват? Или гражданите сами трябва да се защитават и от протестиращите, и от държавата?
15
18
 
12
 
! Отговори
тъп и прост преди 10 години
Подадох сигнал на тел.112!!!Подадох сигнал и в СДВР- Пловдив!!!Тези ще ги съд, и не само в БГ съд а и в Европейския съд за нарушаване на Конституционните ми права!!!И ще помоля всички които смятат,че и техните права са нарушени да заведат подобни искове!!!
14
11
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ СФ преди 10 години
Не така протестиращи,пречите ни да пътуваме до имотите си на морето.Тази магистрала за нас си я довършихме.
13
19
 
15
 
! Отговори
геро преди 10 години
защо позволяваме на шепа *** да ни пречат да ходим да работим
12
12
 
16
 
! Отговори
Вили преди 10 години
До *** и простНе протестирам активно по здравословни причини, но изцяло подкрепям протестите. Към простата си сметка добавете и всички гласували за партии извън троицата, узурпирала властта без да е спечелила избори. Резултатът май няма да е в полза на управляващите :)
11
17
 
18
 
! Отговори
Български офицер преди 10 години
До *** и простЕй , Червена мъ*шо - затваряй си плювалника , че и по Интернет вони на Червена *** ! И , НЕ забравяйте Червени *** , че ви чака съдбата на ЧАУШЕСКУ ............!!!!!!
10
17
 
21
 
! Отговори
Български офицер преди 10 години
До *** и простЕй , Червена мъ.шо - затваряй си плювалника , че и по Интернет вони на Червена *** ! И , НЕ забравяйте Червени *** , че ви чака съдбата на ЧАУШЕСКУ ............!!!!!! Сигнализирахте за неуместен коментар
9
31
 
22
 
! Отговори
геро преди 10 години
долни мръсни провокатори.герб плаща на протестиращите
8
35
 
20
 
! Отговори
тъп и прост преди 10 години
Вчера направих една елемнтарна сметка!!!Оказва се, че при 50 000 протестиращи в България ( а те са много по-малко) , ОКАЗВА СЕ, ЧЕ САМО 0,66 % ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!САМИ РАЗБИРАТЕ ,ЧЕ ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ НЕ ИМ ДАВАТ ПРАВОТО ДА ИСКАТ ПОДОБНО НЕЩО.