Промяна на движението на АМ "Струма"

Осигурен е обходен маршрут за участъка "Марикостиново - Кулата"
14 юли 2013 10:56, Петя Славова
0
Промяна на движението на АМ "Струма"
Снимка: Булфото

Заради строителството на АМ "Струма" в участъка "Марикостиново - Кулата" е забранено движението на автомобили, съобщават от Съюза на българските автомобилисти, по данни на Агенцията "Пътна инфраструктура". Осигурен е обходен маршрут.

Във връзка с настъпването на активния почивен сезон с цел да се осигури по-добра безопасност ще се ограничава движението по участъци на националната пътна мрежа на тежкотоварни автомобили с тегло над 12 тона /включително ремаркета и полуремаркета/ с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника трактори и специализирана строителна техника през официалните празнични дни и в дните петък и неделя за периода до 30.09.2013 година.

Ограничението в петък ще е от 16.00 до 22.00 ч., а в неделя от 14.00 до 20.00 ч. Забраната се отнася за всички автомагистрали, всички пътища - 1-ви клас, и пътищата - 2-ри клас, в участъците "Дебелец - Гурково", "Бургас - Царево","Оряхово - Мизия", "Пловдив - Смолян", "Симитли - Гоце Делчев",околовръстния път на София и "Добрич - границата с Румъния". Ограничението не важи за автомобили превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти на температурен режим, живи животни и опасни товари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари