28-годишен шофьор уби друг в катастрофа

18-годишният му приятел се опитал да го прикрие
16
28-годишен шофьор уби друг в катастрофа
Снимка: Булфото, архив

28-годишен шофьор уби мъж при катастрофа в Кърджалийско и се опита да заблуди полицията, съобщиха от ОДМВР.

Опитът е бил да се прикрие шофьора, управлявал лек автомобил БМВ и предизвикал катастрофата в района на село Добромирци със загинал мъж.

Полицаи от РУП-Кирково са установили, че първоначално 18-годишният С.Р., заявил, че той е шофирал колата, която на завой навлязла в насрещната лента за движение и блъснала “Мазда”, чийто водач е починал на път за болницата.

Полицаите издирили няколко часа след катастрофата Е.Л. на 28 години и в хода на разследването се изяснило, че той е карал, а след катастрофата е избягал.

Алкохолната му проба, измерена с дрегер, е отчела 0,24 промила.

Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Е.Л. е задържан в полицейското управление. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Баба Вуна преди 10 години
Даже при комунизма нямаше толкоз смърт!
13
0
 
5
 
! Отговори
.... преди 10 години
Осем часа след катастрофата -0,24 промила алкохол в кръвта,значи по време на инцидента е била най-малко 1,24.
12
1
 
8
 
! Отговори
yakuza преди 10 години
а всичко можеше да се опише с две изречения!!!ДВАМА ХУЛИГАНИ ОТ НЕБЕЗИЗВЕСТНАТА ФАМИЛИЯ хАДЖИХЮСЕЙН ОТ с.КАЯЛОБА БЛИЗО ДО ЗЛАТОГРАД ВЗЕХА ПОРЕДНАТА СИ ЖЕРТВА СЛЕД ЗАПОЙ ВРЪХЛИТАЙКИ С БМВ-то СИ ВЪРХУ МАЗДАТА НА ЕМИЛ ЕХЛЕНОВ, КОЙТО НА ПЪТ ЗА БОЛНИЦАТА Е ПОЧИНАЛ.НАЛИЦЕ Е БЯГСТВО ОТ ПРОИЗШЕСТВИЕТО И ОПИТ ЗА ИЗМАМА НА ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА.
11
1
 
7
 
! Отговори
yakuza преди 10 години
Полицаи от РУП-Кирково са установили, че първоначално 18-годишният С.Р., заявил, че той е шофирал колата, която на завой навлязла в насрещната лента за движение и блъснала Мазда, чийто водач е починал на път за болницата. Такова изречение може да състави само днес.бг. "установили че първоначално 18год че той която и т.н.-СЛОВЕСЕН ОНАНИЗЪМ АЛА КИРОЛЮБА БЕНАТОВА ИЛИ ГОВОРИТЕЛИТЕ НА БЕЛИЯ ДОМ.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алкохолната проба е 0.24 промила, а не както съм писал 1.24, за което се извинявам. Техническа грешка при писането, несъзнателна.
9
0
 
6
 
! Отговори
От 7 преди 10 години
Загиналият при катастрофата мъж е пътувал сам в автомобила и бил тръгнал да прибере от летището в София дъщеря си, която се връщала от работа в чужбина. Убиеца, който го помлял на пътя избягал от местопроизшествието и бил заловен след няколко часа. Но колко часа не се уточнява. Тук /в околните на Златоград села/ се говори, че залавянето е станало след около 8 часа след катастрофата. Алкохолната проба е показала 1.24 промила. Всеки може да си даде сметка колко е била 8 часа по-рано. Съдете сами.
8
0
 
12
 
! Отговори
От 7 преди 10 години
единият "бизнесмен" пиян беше пребил бармана на заведение в града, при което и полицията не се беше намесила. По разпореждане от "горе". Разбирай началник на РПУ и прокурор. Още не отшумял този случай и ето, че цъфна нещо ново. Този път с убит човек. Тази фамилия от години вилнее в Златоград и околностите, както по турско време, бият наред, гаврят се с хората, обиждат, заплашват. Дълбоко се съмнявам, че и в този случай ще има някакъв конкретен краен резултат. Полицията ще "замете" следите.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Случаят изобщо не е толкова ***, а много заплетен. В гр. Златоград има 2 турски семейства, които от години тероризират града и околността. Това са "собствениците" на прословутата транспортна фирма "Кристал", чийто автобуси пътуват от Златоград до София и Златоград - Варна. От тези мафиоти е пропищял града, но с тях е полицията и районния прокурор в града. Преди 2-3 месеца имаше протести в Златоград, които ги даваха и в новините, против същите тези "чорбаджии", местни феодали. Тогава синът на
6
0
 
6
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Пак BMW.
5
4
 
6
 
! Отговори
aq преди 10 години
EVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Транспортна комисияКРЕТЕН!
3
3
 
26
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
"хубава работа" АМА ромска(турска)
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, трябва тотален контрол над фаровете, кошмар е да караш особено нощем
1
18
 
24
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
КАТ бяга от основните си задължения, вместо да назначат автотехническа експертиза за установяване на СВЕТЛОтехническите характеристики на ФАРОВЕТЕ по време на катастрофата с ЖЕРТВИ, те се занимават с духане в дрегери!!!